Aparat de Fitness Revoflex Xtreme

100 Produs(e)
VN-1

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 15 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Rate lunare

de la 5.83 Lei

Vezi detalii

Descriere produs


De ce să plătiţi la sălile de fitness când vă puteţi dezvolta armonios muşchii în confortul propriei locuinţe? Revoflex Xtreme, este un instrument ideal pentru dezvoltarea şi antrenarea muşchilor spatelui, umerilor, braţelor, pulpelor şi a altor muşchi. Este suficient un antrenament de 5 minute pe zi! Veţi observa rezultatele bune la numai câteva zile de antrenament.

Pachetul include și o coală cu instrucțiuni pentru exercițiile ce pot fi efectuate cu ajutorul Revoflex Xtreme!


Dacă vă doriţi nişte bicepşi perfect lucraţi şi un abdomen plat, atunci acest aparat de fitness este făcut tocmai pentru dvs., înlocuind mai multe aparate inutil de scumpe! Antrenându-vă cu Revoflex Xtreme vă veţi dezvolta printr-o singură mişcare spatele, pieptul, abdomenul, braţele şi umerii. Puteţi executa şi diferite mişcări pentru dezvoltarea muşchilor de la picioare şi a celor fesieri.

Un alt avantaj constă din faptul că este destinat atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Sarcina se adaptează simplu, scurtând sau prelungind cauciucul.


Detalii:

Material: plastic, cauciuc
Dimensiuni: lungimea plăcii de călcat 41 cm, lungimea mânerului 13 cm

Descriere produsDe ce să plătiţi la sălile de fitness când vă puteţi dezvolta armonios muşchii în confortul propriei locuinţe? Revoflex Xtreme, este un instrument ideal pentru dezvoltarea şi antrenarea muşchilor spatelui, umerilor, braţelor, pulpelor şi a altor muşchi. Este suficient un antrenament de 5 minute pe zi! Veţi observa rezultatele bune la numai câteva zile de antrenament.Pachetul include și o coală cu instrucțiuni pentru exercițiile ce pot fi efectuate cu ajutorul Revoflex Xtreme!

Dacă vă doriţi nişte bicepşi perfect lucraţi şi un abdomen plat, atunci acest aparat de fitness este făcut tocmai pentru dvs., înlocuind mai multe aparate inutil de scumpe! Antrenându-vă cu Revoflex Xtreme vă veţi dezvolta printr-o singură mişcare spatele, pieptul, abdomenul, braţele şi umerii. Puteţi executa şi diferite mişcări pentru dezvoltarea muşchilor de la picioare şi a celor fesieri.Un alt avantaj constă din faptul că este destinat atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Sarcina se adaptează simplu, scurtând sau prelungind cauciucul.

Detalii:Material: plastic, cauciuc

Dimensiuni: lungimea plăcii de călcat 41 cm, lungimea mânerului 13 cm

Produs

Produsul Aparat de Fitness Revoflex Xtreme este vandut prin negociat.ro de SC VENMOB GLOBAL COMMERCE SRL Partener

Negociat

NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Negociaza pretul!

Aparat de Fitness Revoflex Xtreme

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.