Apartament 3 camere, decomandat, zona centrala 94lth

Acum 9 luni Imobiliare Constanta 58 views / Persoana Fizica
Detalii Anunt

     Va propunem spre inchiriere un apartament cu 3 camere, situat pe Str Distributiei(reper Boema Prest)

Apartamentul este de tip Confort 1, Decomandat, situat la 3 ,din 3, cu o suprafata utila de 85mp + terasa, cu bucatarie separata, 2 bai.

Pretul de inchiriere este de 350 E, neg.

Apartamentul este liber, se poate vedea oricand, arata impecabil, este complet mobilat si utilat si nu necesita nici un fel de renovare. Nu a locuit nimeni niciodata in el, fiind nou.

Apartamentul este compus din living , bucatarie , 2 dormitoare, 2 bai, bucatarie ,terasa

Locatie de top: Apartamentul este amplasat in zona centrala, fiind foarte aproape de centru, statii de autobus, scoli , gradinite.

Cel mai mare avantaj al acestui apartament este pozitia foarte centrala, in una dintre cele mai apreciate zone din Sibiu.


Distanta pana in centru Istoric al Sibiului este de doar 15min de mers pe jos, acest lucru transforma aceasta zona intr-un cartier extrem de apreciat de catre sibieni.

Aici veti gasi locul si confortul ideal in care puteti locui o foarte buna perioada de timp , si puteti sa va bucurati de toate avantajele oferite de aceasta zona.

Puncte de interes: Zona Industriala Vest, posta, spital , farmacii, piata, scoli, gradinite.


Anunturi publicate de: New Concept Living

Apartament 3 camere, decomandat, zona centrala 94lth Apartament 3 camere, decomandat, zona centrala 94lth Apartament 3 camere, decomandat, zona centrala 94lth Apartament 3 camere, decomandat, zona centrala 94lth Apartament 3 camere, decomandat, zona centrala 94lth Apartament 3 camere, decomandat, zona centrala 94lth Apartament 3 camere, decomandat, zona centrala 94lth Apartament 3 camere, decomandat, zona centrala 94lth