Aspirator auto 12v

Aspirator auto 12v

50 Produs(e)
6123

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 22 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Descriere produs

Aspirator auto mufa bricheta 12VAspirator portabil,utilizat direct din autoturism.Filtru lavabil.Aspirator portabil,utilizat direct din autoturism.Compact si usor.

Descriere produs

Aspirator auto mufa bricheta 12VAspirator portabil,utilizat direct din autoturism.Filtru lavabil.Aspirator portabil,utilizat direct din autoturism.Compact si usor.

Informatii suplimentare

Brand:
Nespecificat
Model Produs:
6123
Tip produs:
Aspirator auto

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV. ATENȚIE! DIFERENȚA NU ESTE O REDUCERE PROMOȚIE! Diferența la anumite produse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotațiile bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garantează și nu își asumă răspunderea că informațiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantăm că serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neîntrerupte și fără erori. ATENȚIE!!! Prețurile, promoțiile, situația stocului, detaliile și pozele pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Articolul Aspirator auto 12v având numărul de identificare 6123 are un stoc estimativ de 50 bucăți și este vândut la prețul de 39.89lei, iar livrarea costă 22.00 lei. Acesta este vândut prin piața virtuala online negociat.ro de ALEMAR AUTOMOTIVE SRL Partener și poate fi achiziționat în rate de la 3.32 lei / luna. Produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru online, dar este posibil să fie în depozitul furnizorului. Dacă înregistrezi o comandă pentru acest produs trebuie să aștepți confirmarea pe email sau pe telefonul mobil despre disponibilitatea la furnizor. Puteți cumpăra online Lichidari de Stoc Aspiratoare si alte produse din categoria Zona OUTLET

Negociaza pretul!

Aspirator auto 12v

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.