Camera wireles - BABYCAM Monitor

Camera wireles - BABYCAM Monitor

20 Produs(e)
VIKC1

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 20 lei

Timp livrare: 2 zile

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Rate lunare

de la 11.25 Lei

Vezi detalii

Descriere produs


BabyCAM este o camera video ce poate fi folosita in special pentru monitorizarea somnului bebelusului tau.
Camera se conecteaza la reteaua WiFi. Imaginile pot fi vizulizate atat din reteaua locala, cat si de la distanta, prin intermediul retelelor mobile.


Stai conectat chiar si in lipsa Internetului. In cazul in care nu exista o retea WiFi, camera se poate conecta direct cu dispozitivul mobil printr-o conexiune de tip P2P.


Imagini de inalta calitate. Camera este bazata pe cele mai noi tehnologii video, oferind o rezolutie Full HD (1920x1080 pixeli) si o compresie video H.264, ceea ce va permite o stocare indelungata a filmarilor pe SD card-ul intern, in Cloud sau in dispozitivele tale mobile.


Pastreaza inregistrarile in siguranta pe SD card sau in Cloud. Camera video suporta instalarea simpla a unui SD card de pana la 128GB pentru stocarea inregistrarilor video.


BabyCAM poate fi instalat atat pe suprafetele plane din zona obiectivului monitorizat (pe marginea patutului copilului – in cazul in care o folositi in acest scop) cat si pe tavanul incaperii, in cazul in care e folosit pe post de camera de securitate.
Camera video ofera imagini HD chiar si pe timp de noapte, datorita celor 6 LED-uri IR.


Instalare simpla si rapida. Nu ai nevoie de notiuni tehnice avansate pentru a configura camera video BabyCAM. Configurarea camerei video se face in doar 3 pasi:


  • Scanezi codul QR din documentatie pentru a descarca aplicatia mobila
  • Creezi un cont de utilizator in aplicatia mobila
  • Conectezi camera la reteaua WiFi, urmand ca aceasta sa fie automat adaugata in contul creat la punctul 2.

Gata. Acum poti porni filmul preferat in camera alaturata. BabyCAM te va notifica cand copilul tau se trezeste. ????

Descriere produsBabyCAM este o camera video ce poate fi folosita in special pentru monitorizarea somnului bebelusului tau.

Camera se conecteaza la reteaua WiFi. Imaginile pot fi vizulizate atat din reteaua locala, cat si de la distanta, prin intermediul retelelor mobile.Stai conectat chiar si in lipsa Internetului. In cazul in care nu exista o retea WiFi, camera se poate conecta direct cu dispozitivul mobil printr-o conexiune de tip P2P.Imagini de inalta calitate. Camera este bazata pe cele mai noi tehnologii video, oferind o rezolutie Full HD (1920x1080 pixeli) si o compresie video H.264, ceea ce va permite o stocare indelungata a filmarilor pe SD card-ul intern, in Cloud sau in dispozitivele tale mobile.Pastreaza inregistrarile in siguranta pe SD card sau in Cloud. Camera video suporta instalarea simpla a unui SD card de pana la 128GB pentru stocarea inregistrarilor video.BabyCAM poate fi instalat atat pe suprafetele plane din zona obiectivului monitorizat (pe marginea patutului copilului – in cazul in care o folositi in acest scop) cat si pe tavanul incaperii, in cazul in care e folosit pe post de camera de securitate.

Camera video ofera imagini HD chiar si pe timp de noapte, datorita celor 6 LED-uri IR.Instalare simpla si rapida. Nu ai nevoie de notiuni tehnice avansate pentru a configura camera video BabyCAM. Configurarea camerei video se face in doar 3 pasi:  • Scanezi codul QR din documentatie pentru a descarca aplicatia mobila
  • Creezi un cont de utilizator in aplicatia mobila
  • Conectezi camera la reteaua WiFi, urmand ca aceasta sa fie automat adaugata in contul creat la punctul 2.


Gata. Acum poti porni filmul preferat in camera alaturata. BabyCAM te va notifica cand copilul tau se trezeste. ????

Promovate

Informatii suplimentare

Brand:
VIKAM
Model Produs:
VIKC1
Tip produs:
Camera wireles

Negociat

NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Articolul Camera wireles - BABYCAM Monitor avand numarul de indentificare VIKC1 are un stoc estimativ de 20 bucati si este vandut la petul de 135.00 lei iar livrarea costa 20.00 lei. Acesta este vandut prin magazinul online negociat.ro de VIKAM INTELLIGENCE SRL Partener si poate fi achizitionat in rate de la 11.25 lei / luna. Puteti cumpara online Kit-uri Smart Home si senzori si alte produse din categoria TV, Audio-Video si Foto

Negociaza pretul!

Camera wireles - BABYCAM Monitor

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.

Adaugate Recent

SET HUSE SCAUN RACING NEGRU - ALBASTRU -17% Salvati
SET HUSE SCAUN RACING NEGRU -17% Salvati
SET HUSE SCAUN RACING GRI - NEGRU -17% Salvati
SET HUSE SCAUN RACING GRI -17% Salvati