Balsam de rufe concentrat tesori d oriente byzantium 30 spalari 750ml

tdi497
51 Produs(e)
Detalii Livrare
Termeni si Conditii
concurs negociat
12.90 Lei
+
Negociaza!
comanda telefonic

Descriere produs

Nr. spălări: 30.
Formulă concentrată.
Parfumul exclusivist creat de Tesori d’Oriente învăluie hainele tale cele mai fine și lenjeria de acasă.
Esența trandafirului negru, în versiunea sa cea mai rară și cea mai misterioasă, este mângâiată de notele calde ale Labdanum, oferind rufelor tale un parfum intens, seducator.
Cu un parfum viu și prețios - trandafirul negru - cel mai întunecat și mai misterior dintre reginele de flori, crește doar în cartierul turc Halfeti din Istanbul. Datorită condițiilor speciale de pe pământ și a apei, această floare are o culoare închisă, cu fețe roșii sau burgunde, dar numai în forma să complet neagră reprezintă perfecțiunea.
Balsamul de rufe Byzantium este cu adevărat special și vă invităm să-l încercați numai odată și vă ve-ți convinge de puterile lui magice.
Formula sa cremoasă, fără coloranți, întinde fibrele și facilitează călcatul.
Testat la crom, nichel și cobalt (conținut de crom, nichel și cobalt < 0, 00001%).
Fără coloranţi sau alergeni.
Produsul Balsam de rufe concentrat tesori d oriente byzantium 30 spalari 750ml este vandut prin negociat.ro de Partener SC TESORI D ITALIA IMPEX SRL

Negociaza pretul!

Balsam de rufe concentrat tesori d oriente byzantium 30 spalari 750ml

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.
NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Recenzii produs

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu