Blocator Parcare Automat cu Telecomanda Acumulator Reincarcabil 6VDC

Blocator Parcare Automat cu Telecomanda Acumulator Reincarcabil 6VDC

99 Produs(e)
VIKM3

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 35 lei

Timp livrare: 2 zile

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile
 • PRV: 660.00 Lei
  559.00 Lei TVA inclus
  Pret Negociat
  +

  Adauga la favorite


  Rate lunare

  de la 46.58 Lei

  Vezi detalii

  Comanda Telefonic Prin Call Center

  0358 403 403 Negociaza Pretul

Descriere produs

 


De ce sa achizitionezi un blocator de parcare? Stim foarte bine cat de neplacut este sa ajungi acasa si sa gasesti locul de parcare ocupat. Da, de obicei masina parcata pe locul tau are un numar in geam la care poti suna si proprietarul o sa coboare. Dar stim cu totii ca asta poate sa dureze, iar timpul este important in ziua de azi.


De ce sa alegi modelul cu telecomanda? Din experienta utilizatorilor de blocator manual ("cu cheie"), stim ca acesta se va folosi cateva zile, poate saptamani. Dupa, intervine comoditatea iar blocatorul va fi mereu coborat. Alt motiv este ridicarea - coborarea acestuia cand ploua/ninge. Varianta noastra este simpla si comanda. Pentru actionare, apesi un buton al telecomenzii de la o distanta de pana la 50 de metri.


Ce se intampla in cazul in care locul de parcare se inunda? Nimic, blocatorul functioneza in continuare datorita gradului de protectie IP67. Temperatura de operare este intre -20 si 55 grade Celsius.


Cat de des trebuie incarcat acumulatorul? Autonomia acumulatorului este de 6 luni in conditii de utilizare casnica, 1 ridicare si 1 coborare zilnic.


Cum se poate accesa incinta blocatorului pentru incarcarea/schimbarea acumulatorului? Incinta acumulatorului si a motorului este securizata cu cheie si poate fi accesata doar cu una din cele doua chei.


Este blocatorul vizibil? Datorita dimensiunilor (460mm inaltime / 460mm latime) si a culorii galbene nu trebuie sa intampinati probleme cu soferii neatenti. In cazul putin probabil in care este fortat, blocatorul este dotat cu un semnal de alarma. In caz de fortare, acesta revine automat in pozitia ridicat.


Cat dureaza actionarea blocatorului? Nu mai mult de 5 secunde pentru ridicare/coborare.


Ce contine coletul? Blocatorul automat; 2 telecomenzi; 2 chei; 3 suruburi fixare asfalt; 1 x Acumulator 6VDC – reincarcabil, incarcator acumulator.


 

Descriere produs

 De ce sa achizitionezi un blocator de parcare? Stim foarte bine cat de neplacut este sa ajungi acasa si sa gasesti locul de parcare ocupat. Da, de obicei masina parcata pe locul tau are un numar in geam la care poti suna si proprietarul o sa coboare. Dar stim cu totii ca asta poate sa dureze, iar timpul este important in ziua de azi.De ce sa alegi modelul cu telecomanda? Din experienta utilizatorilor de blocator manual ("cu cheie"), stim ca acesta se va folosi cateva zile, poate saptamani. Dupa, intervine comoditatea iar blocatorul va fi mereu coborat. Alt motiv este ridicarea - coborarea acestuia cand ploua/ninge. Varianta noastra este simpla si comanda. Pentru actionare, apesi un buton al telecomenzii de la o distanta de pana la 50 de metri.Ce se intampla in cazul in care locul de parcare se inunda? Nimic, blocatorul functioneza in continuare datorita gradului de protectie IP67. Temperatura de operare este intre -20 si 55 grade Celsius.Cat de des trebuie incarcat acumulatorul? Autonomia acumulatorului este de 6 luni in conditii de utilizare casnica, 1 ridicare si 1 coborare zilnic.Cum se poate accesa incinta blocatorului pentru incarcarea/schimbarea acumulatorului? Incinta acumulatorului si a motorului este securizata cu cheie si poate fi accesata doar cu una din cele doua chei.Este blocatorul vizibil? Datorita dimensiunilor (460mm inaltime / 460mm latime) si a culorii galbene nu trebuie sa intampinati probleme cu soferii neatenti. In cazul putin probabil in care este fortat, blocatorul este dotat cu un semnal de alarma. In caz de fortare, acesta revine automat in pozitia ridicat.Cat dureaza actionarea blocatorului? Nu mai mult de 5 secunde pentru ridicare/coborare.Ce contine coletul? Blocatorul automat; 2 telecomenzi; 2 chei; 3 suruburi fixare asfalt; 1 x Acumulator 6VDC – reincarcabil, incarcator acumulator. 

Informatii suplimentare

Brand:
OEM
Model Produs:
VIKM3
Tip produs:
Blocator Parcare

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV. ATENȚIE! DIFERENȚA NU ESTE O REDUCERE PROMOȚIE! Diferența la anumite produse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotațiile bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garantează și nu își asumă răspunderea că informațiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantăm că serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neîntrerupte și fără erori. ATENȚIE!!! Prețurile, promoțiile, situația stocului, detaliile și pozele pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Articolul Blocator Parcare Automat cu Telecomanda Acumulator Reincarcabil 6VDC având numărul de identificare VIKM3 are un stoc estimativ de 99 bucăți și este vândut la prețul de 559.00lei, iar livrarea costă 35.00 lei. Acesta este vândut prin piața virtuala online negociat.ro de VIKAM INTELLIGENCE SRL Partener și poate fi achiziționat în rate de la 46.58 lei / luna. Produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru online, dar este posibil să fie în depozitul furnizorului. Dacă înregistrezi o comandă pentru acest produs trebuie să aștepți confirmarea pe email sau pe telefonul mobil despre disponibilitatea la furnizor. Puteți cumpăra online Diverse si alte produse din categoria Auto, Moto

Negociaza pretul!

Blocator Parcare Automat cu Telecomanda Acumulator Reincarcabil 6VDC

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.