Bol de apa pentru animale de companie,Chill Bowl,Vivo 7 x 23cm

Bol de apa pentru animale de companie,Chill Bowl,Vivo 7 x 23cm

6 Produs(e)
1503

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 20 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Descriere produs

Nu ratati bolul de apa pentru animale de companie, Chill Bowl pentru a face animalele dvs de companie fericite! Vor avea apa rece pentru aprox. 8 ore doar punand vasul in congelator timp de aprox. 2 ore.


Atat cainii cat si pisicile vor avea apa rece racoritoare in fiecare zi, mereu avand grija de bunastarea animalelor dvs de companiei.Fabricat din PVC.


Picioare anti-alunecare.


Masuri: aprox. 23 x 7 x 23 cm. Masuri aprox. ale bolului detasabil (diametru x lungime): 17 x 6 cm.

Descriere produs

Nu ratati bolul de apa pentru animale de companie, Chill Bowl pentru a face animalele dvs de companie fericite! Vor avea apa rece pentru aprox. 8 ore doar punand vasul in congelator timp de aprox. 2 ore.Atat cainii cat si pisicile vor avea apa rece racoritoare in fiecare zi, mereu avand grija de bunastarea animalelor dvs de companiei.Fabricat din PVC.Picioare anti-alunecare.Masuri: aprox. 23 x 7 x 23 cm. Masuri aprox. ale bolului detasabil (diametru x lungime): 17 x 6 cm.

Informatii suplimentare

Brand:
Vivo
Model Produs:
1503
Tip produs:
Bol de

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV. ATENȚIE! DIFERENȚA NU ESTE O REDUCERE PROMOȚIE! Diferența la anumite produse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotațiile bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garantează și nu își asumă răspunderea că informațiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantăm că serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neîntrerupte și fără erori. ATENȚIE!!! Prețurile, promoțiile, situația stocului, detaliile și pozele pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Articolul Bol de apa pentru animale de companie,Chill Bowl,Vivo 7 x 23cm având numărul de identificare 1503 are un stoc estimativ de 6 bucăți și este vândut la prețul de 34.00lei, iar livrarea costă 20.00 lei. Acesta este vândut prin piața virtuala online negociat.ro de ISCOOT TECHNOLOGY SRL Partener și poate fi achiziționat în rate de la 2.83 lei / luna. Produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru online, dar este posibil să fie în depozitul furnizorului. Dacă înregistrezi o comandă pentru acest produs trebuie să aștepți confirmarea pe email sau pe telefonul mobil despre disponibilitatea la furnizor. Puteți cumpăra online Castroane si adapatori animale si alte produse din categoria Casa, Bricolaj si Petshop

Negociaza pretul!

Bol de apa pentru animale de companie,Chill Bowl,Vivo 7 x 23cm

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.

La Moda pentru Femei

Geaca LeMonada dama Pret Negociat
PRV: 700.00 Lei 200.00 Lei
Rucsac impermeabil mare, culoare negru Pret Negociat
Rucsac impermeabil mare, culoare rosu Pret Negociat

La Moda pentru Barbati

Sneakers sport barbati, negru Pret Negociat
Sneakers sport barbati, gri Pret Negociat
PRV: 349.90 Lei 199.90 Lei
Sneakers sport barbati, black Pret Negociat
Ghete Letoon model camuflaj Negru 7010 Pret Negociat
Ghete Letoon model Gri 7010 Pret Negociat
PRV: 146.26 Lei 102.00 Lei
Sneakers sport barbati, black Pret Negociat