Camera de supraveghere falsa cu led rosu,dummy ir camera

Camera de supraveghere falsa cu led rosu,dummy ir camera

10 Produs(e)
CCD-IR

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 24.99 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Descriere produs

Camera de supraveghere falsa cu LED rosu,Dummy Ir Camera are un cablu fals si un suport ce imita perfect sistemele de supraveghere profesionale, ceea ce iti ofera o stare de liniste.


Camera supraveghere falsa Dummy IR are un LED rosu care clipeste pentru a imita perfect camerele video adevarate si este ideala pentru exterior sau pentru interior.


Camera Falsa Dummy de supraveghere cu LED IR rosu sperie hotii si intrusii, ideala fiind pentru casa, magazia sau business-ul tau.


Suportul are gauri pentru montare, iar pornirea si oprirea camerei false se face introducand sau scotand bateriile.


Specificatii Dummy Camera Falsa IR:


- Imita perfect o camera CCD cu infrarosu, atat din punct de vedere al aspectului cat si al dimensiunilor


- Camera dispunde de o lumina intermitenta LED care amplifica efectul de intimidare a hotilor


- Material: plastic ABS


- Finisaj ce imita metalul


- Suportul se inclina 0 °-90 ° in jos, 0 °-360 ° rotatie


- Lentila este din plastic si are diametrul de 25 mm


- Sursa alimentare: 2 baterii tip AA R6 (nu sunt incluse)


- Dimensiuni suport: 100 x 60 mm


- Dimensiuni camera: 174 x 85 x 108 mm.


Pachetul contine:


1 x camera falsa Dummy Ir Camera


1 x sticker "CCTV SECURITY CAMERA"


3 x holsuruburi


3 x dibluri.


'' Imaginile, culorile și caracteristicile descrise au caracter informativ și pot conțíne mici inadvertenţe sau diferi ocazional faţă de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO."

Descriere produs

Camera de supraveghere falsa cu LED rosu,Dummy Ir Camera are un cablu fals si un suport ce imita perfect sistemele de supraveghere profesionale, ceea ce iti ofera o stare de liniste.Camera supraveghere falsa Dummy IR are un LED rosu care clipeste pentru a imita perfect camerele video adevarate si este ideala pentru exterior sau pentru interior.Camera Falsa Dummy de supraveghere cu LED IR rosu sperie hotii si intrusii, ideala fiind pentru casa, magazia sau business-ul tau.Suportul are gauri pentru montare, iar pornirea si oprirea camerei false se face introducand sau scotand bateriile.Specificatii Dummy Camera Falsa IR:- Imita perfect o camera CCD cu infrarosu, atat din punct de vedere al aspectului cat si al dimensiunilor- Camera dispunde de o lumina intermitenta LED care amplifica efectul de intimidare a hotilor- Material: plastic ABS- Finisaj ce imita metalul- Suportul se inclina 0 °-90 ° in jos, 0 °-360 ° rotatie- Lentila este din plastic si are diametrul de 25 mm- Sursa alimentare: 2 baterii tip AA R6 (nu sunt incluse)- Dimensiuni suport: 100 x 60 mm- Dimensiuni camera: 174 x 85 x 108 mm.Pachetul contine:1 x camera falsa Dummy Ir Camera1 x sticker "CCTV SECURITY CAMERA"3 x holsuruburi3 x dibluri.'' Imaginile, culorile și caracteristicile descrise au caracter informativ și pot conțíne mici inadvertenţe sau diferi ocazional faţă de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO."

Informatii suplimentare

Brand:
Nespecificat
Model Produs:
CD-IR
Tip produs:
Camera de

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV. ATENȚIE! DIFERENȚA NU ESTE O REDUCERE PROMOȚIE! Diferența la anumite produse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotațiile bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garantează și nu își asumă răspunderea că informațiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantăm că serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neîntrerupte și fără erori. ATENȚIE!!! Prețurile, promoțiile, situația stocului, detaliile și pozele pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Articolul Camera de supraveghere falsa cu led rosu,dummy ir camera având numărul de identificare CCD-IR are un stoc estimativ de 10 bucăți și este vândut la prețul de 43.64lei, iar livrarea costă 24.99 lei. Acesta este vândut prin piața virtuala online negociat.ro de Startreduceri Exclusive Online Srl Partener și poate fi achiziționat în rate de la 3.64 lei / luna. Produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru online, dar este posibil să fie în depozitul furnizorului. Dacă înregistrezi o comandă pentru acest produs trebuie să aștepți confirmarea pe email sau pe telefonul mobil despre disponibilitatea la furnizor. Puteți cumpăra online Camere de supraveghere si alte produse din categoria PC, Accesorii si Programe

Evolutie pret

Negociaza pretul!

Camera de supraveghere falsa cu led rosu,dummy ir camera

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.

Din aceeasi categorie

Patch cord utp cca 5m Pret Negociat
PRV: 9.00 Lei 7.00 Lei
Adaptor db9 mama - mama Pret Negociat
PRV: 10.00 Lei 7.00 Lei
Cablu jack 3.5 tata - tata eco-line 3m Pret Negociat
Cablu usb tata - tata 3m cabletech eco-line Pret Negociat
Cablu alimentare pc 1.2m Pret Negociat
PRV: 20.00 Lei 15.00 Lei