Camera supraveghere wireless profesionala wifi cu ip, full color smart

Camera supraveghere wireless profesionala wifi cu ip, full color smart

5 Produs(e)
JT-8170Q7

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 24.99 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile
 • 198.85 Lei TVA inclus
  +

  Adauga la favorite


  Rate lunare

  de la 16.57 Lei

  Vezi detalii

  Comanda Telefonic Prin Call Center

  0358 403 403 Negociaza Pretul

Descriere produs

Camera supraveghere wireless profesionala WIFI cu IP, Full Color Smart Jortan JT-8170Q7 este utilizata pe scara larga in multe domenii pentru a va mentine casa si afacerea mai sigure.


Sistemul de supraveghere IP este pur si simplu de instalat, iar suportul il face perfect pregatit pentru instalarea DIY fara niciun efort suplimentar.


Specificatii tehnice camera supraveghere ip wireless:


- Rezolutie imagine: 1080P


- Mega pixeli: 2.0 mpx


- Versiunea numarul: V1.0


- Sistem de operare APP: IOS / Android


- CMS: Support Windows 64 CH, vizualizare


- Lampa cu infrarosu incorporata (4Led-uri IR)


- Modul WiFi incorporat de mare putere, antena WiFi personalizata profesionala


- Senzor uman PIR incorporat, camera poate impinge imediat informatiile de alarma in aplicatia de telefonie mobila


- MIC incorporat, utilizatorii pot fi monitorizati prin aplicatia de telefonie mobila


- Utilizatorii pot realiza interfon video vocal la distanta in timp real


- Temperatura de depozitare: -20℃ până la 80℃


- Temperatura de funcţionare: -10℃ - 60℃


- Umiditate de funcţionare: 15 - 85% RH


- Slot pentru card TF incorporat, accepta cardul de memorie maxim 128G


- Tensiune de incarcare: 12 V


- Format video: AVI Cadre: 25fps


- Rotatia camerei: 360 de grade


- Material - plastic (ABS)


- Utilizare mediul: interior şi exterior


- Alimentare: AC 100~230V / 50~60Hz si iesire DC12V / 2.0A.


Pachetul Jortan JT-8170Q7 include:


1 x Cameră inteligentă Jortan JT-8170QJ Wifi IP


1 x Adaptor de alimentare retea 220V~230V


1 x Pachet de accesorii cu surub


1 x Cablu de incarcare impermeabil


1 x Carte tehnica utilizare produs detaliata prin foto.


'' Imaginile, culorile și caracteristicile descrise au caracter informativ și pot conțíne mici inadvertenţe sau diferi ocazional faţă de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO."

Descriere produs

Camera supraveghere wireless profesionala WIFI cu IP, Full Color Smart Jortan JT-8170Q7 este utilizata pe scara larga in multe domenii pentru a va mentine casa si afacerea mai sigure.Sistemul de supraveghere IP este pur si simplu de instalat, iar suportul il face perfect pregatit pentru instalarea DIY fara niciun efort suplimentar.Specificatii tehnice camera supraveghere ip wireless:- Rezolutie imagine: 1080P- Mega pixeli: 2.0 mpx- Versiunea numarul: V1.0- Sistem de operare APP: IOS / Android- CMS: Support Windows 64 CH, vizualizare- Lampa cu infrarosu incorporata (4Led-uri IR)- Modul WiFi incorporat de mare putere, antena WiFi personalizata profesionala- Senzor uman PIR incorporat, camera poate impinge imediat informatiile de alarma in aplicatia de telefonie mobila- MIC incorporat, utilizatorii pot fi monitorizati prin aplicatia de telefonie mobila- Utilizatorii pot realiza interfon video vocal la distanta in timp real- Temperatura de depozitare: -20℃ până la 80℃- Temperatura de funcţionare: -10℃ - 60℃- Umiditate de funcţionare: 15 - 85% RH- Slot pentru card TF incorporat, accepta cardul de memorie maxim 128G- Tensiune de incarcare: 12 V- Format video: AVI Cadre: 25fps- Rotatia camerei: 360 de grade- Material - plastic (ABS)- Utilizare mediul: interior şi exterior- Alimentare: AC 100~230V / 50~60Hz si iesire DC12V / 2.0A.Pachetul Jortan JT-8170Q7 include:1 x Cameră inteligentă Jortan JT-8170QJ Wifi IP1 x Adaptor de alimentare retea 220V~230V1 x Pachet de accesorii cu surub1 x Cablu de incarcare impermeabil1 x Carte tehnica utilizare produs detaliata prin foto.'' Imaginile, culorile și caracteristicile descrise au caracter informativ și pot conțíne mici inadvertenţe sau diferi ocazional faţă de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO."

Informatii suplimentare

Brand:
Nespecificat
Model Produs:
170Q7
Tip produs:
Camera supraveghere

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV. ATENȚIE! DIFERENȚA NU ESTE O REDUCERE PROMOȚIE! Diferența la anumite produse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotațiile bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garantează și nu își asumă răspunderea că informațiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantăm că serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neîntrerupte și fără erori. ATENȚIE!!! Prețurile, promoțiile, situația stocului, detaliile și pozele pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Articolul Camera supraveghere wireless profesionala wifi cu ip, full color smart având numărul de identificare JT-8170Q7 are un stoc estimativ de 5 bucăți și este vândut la prețul de 198.85lei, iar livrarea costă 24.99 lei. Acesta este vândut prin piața virtuala online negociat.ro de Startreduceri Exclusive Online Srl Partener și poate fi achiziționat în rate de la 16.57 lei / luna. Produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru online, dar este posibil să fie în depozitul furnizorului. Dacă înregistrezi o comandă pentru acest produs trebuie să aștepți confirmarea pe email sau pe telefonul mobil despre disponibilitatea la furnizor. Puteți cumpăra online Camere de supraveghere si alte produse din categoria PC, Accesorii si Programe

Negociaza pretul!

Camera supraveghere wireless profesionala wifi cu ip, full color smart

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.

La Moda pentru Femei

La Moda pentru Barbati