Nici o imagine

Capcana cartite,rozatoare subterane swissinno tip cleste

50 Produs(e)
1 703

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 18 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Descriere produs

Capcana tip cleste pentru cartite si alte rozatoare subterane Swissinno.

 1.Ce este Capcana tip cleste pentru cartite si alte rozatoare subterane Swissinno ?

Este o cursa clasica , de tip cleste , care va ajuta sa scapati de cartite si alte rozatoare subterane intr-un intr-un interval foarte scurt .Nu exista riscul sa se distruga la conditiile mai nefavorabile de vreme , este perfecta pentru persoanele care doresc sa protejeze straturile de flori si legume , gradinile , sau chiar serele . 2. Cum folosim capcana pentru cartite Swissinno ?

Se foloseste foarte usor, tot ce aveti de facut este sa introduceti in pamant clestele , iar cand un soarece va trece prin dreptul lui se va declansa. 3.  Unde folosim capcana pentru rozatoare subterane Swissinno ?

Capcana poate fi folosita cu succes in spatii exterioare precum gradini,plantatii de legume,gazon si alte locuri in care se doreste combaterea cartitelor. 4. Informatii aditionale :

Fabricata din : MetalUz : ExteriorTara de provenienta : Germania


Descriere produs

Capcana tip cleste pentru cartite si alte rozatoare subterane Swissinno. 

1.Ce este Capcana tip cleste pentru cartite si alte rozatoare subterane Swissinno ?Este o cursa clasica , de tip cleste , care va ajuta sa scapati de cartite si alte rozatoare subterane intr-un intr-un interval foarte scurt .

Nu exista riscul sa se distruga la conditiile mai nefavorabile de vreme , este perfecta pentru persoanele care doresc sa protejeze straturile de flori si legume , gradinile , sau chiar serele .

 

2. Cum folosim capcana pentru cartite Swissinno ?Se foloseste foarte usor, tot ce aveti de facut este sa introduceti in pamant clestele , iar cand un soarece va trece prin dreptul lui se va declansa.

 

3.  Unde folosim capcana pentru rozatoare subterane Swissinno ?Capcana poate fi folosita cu succes in spatii exterioare precum gradini,plantatii de legume,gazon si alte locuri in care se doreste combaterea cartitelor.

 

4. Informatii aditionale :Fabricata din : Metal

Uz : Exterior

Tara de provenienta : GermaniaInformatii suplimentare

Brand:
Swissinno Solutions
Model Produs:
1 703
Tip produs:
Capcana cartite,rozatoare

Promovate

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV. ATENȚIE! DIFERENȚA NU ESTE O REDUCERE PROMOȚIE! Diferența la anumite produse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotațiile bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garantează și nu își asumă răspunderea că informațiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantăm că serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neîntrerupte și fără erori. ATENȚIE!!! Prețurile, promoțiile, situația stocului, detaliile și pozele pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Articolul Capcana cartite,rozatoare subterane swissinno tip cleste având numărul de identificare 1 703 are un stoc estimativ de 50 bucăți și este vândut la prețul de 35.00lei, iar livrarea costă 18.00 lei. Acesta este vândut prin piața virtuala online negociat.ro de GALLEON GROUP ENTERPRISE S.R.L Partener și poate fi achiziționat în rate de la 2.92 lei / luna. Produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru online, dar este posibil să fie în depozitul furnizorului. Dacă înregistrezi o comandă pentru acest produs trebuie să aștepți confirmarea pe email sau pe telefonul mobil despre disponibilitatea la furnizor. Puteți cumpăra online Insecticide si capcane si alte produse din categoria Casa, Bricolaj si Petshop

Negociaza pretul!

Capcana cartite,rozatoare subterane swissinno tip cleste

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.

La Moda pentru Femei

Pandantiv talisman charm temperament heart Pret Negociat
Pandantiv talisman charm flori poetice roz Pret Negociat
Pandantiv talisman charm albina Pret Negociat
Pandantiv talisman charm zar Pret Negociat
Pandantiv talisman charm ananas Pret Negociat

La Moda pentru Barbati

Sneakers sport barbati, negru Pret Negociat
Sneakers sport barbati, gri Pret Negociat
PRV: 349.90 Lei 199.90 Lei
Sneakers sport barbati, black Pret Negociat
Ghete Letoon model camuflaj Negru 7010 Pret Negociat
Ghete Letoon model Gri 7010 Pret Negociat
PRV: 146.26 Lei 102.00 Lei
Sneakers sport barbati, black Pret Negociat