Nici o imagine

Capcana soareci de camp,cartite,dihor supercatswissinno

12 Produs(e)
1 556

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 18 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile
 • 99.99 Lei TVA inclus
  +

  Adauga la favorite


  Rate lunare

  de la 8.33 Lei

  Vezi detalii

  Comanda Telefonic Prin Call Center

  0358 403 403 Negociaza Pretul

Descriere produs

Capcana pentru soareci de camp, cartite, dihor SuperCatSwissinno

 1.         Ce este capcana pentru cartite SuperCatSwissinno ?

 Aceasca cursa anti soareci de camp este o capcana clasica , ceea ce inseamna ca este foarte simplu de folosit si nu se va strica la fel de rapid ca una moderna.Utilizarea capcanei anti soareci nu a fost niciodata mai simpla.Este dintr-un plastic tare de culoare gri inchisa asa ca nu va atrage priviri nedorite. 2.      Cum folosim capcana pentru rozatoare subterane SuperCatSwissinno ?

Capcana se instaleaza foarte simplu , tot ce trebuie sa faceti este sa ridicati de maner pana la capat pentru a pune in functionare cursa, nici macar nu este nevoie sa sapati o groapa , deoarece dispozitivul se pozitioneaza perfect intr-un orificiu cu diametrul de 6 cm , nu este absolut nici un pericol pentru dumneavoastra cei care o folositi sau pentru animalele de casa.

 3.           Unde folosim capcana pentru soareci SuperCatSwissinno ?

Aceasta cursa se foloseste exclusiv in exterior, fiind folosita mai ales pentru protejarea gradinilor de fructe sau legume,serelor, sau orice din aceasta categorie.Desi rezistenta la intemperii, nu este recomandat sa fie lasata perioada indelungata sub influenta ploii sau a altor conditii meteo nefavorabile riscand distrugerea ei. 4. Informatii aditionale :

Fabricata din : material plasticCuloare : gri inchisDiametru : 6 cmTara de provenienta : Germania


Descriere produs

Capcana pentru soareci de camp, cartite, dihor SuperCatSwissinno 

1.         Ce este capcana pentru cartite SuperCatSwissinno ? 

Aceasca cursa anti soareci de camp este o capcana clasica , ceea ce inseamna ca este foarte simplu de folosit si nu se va strica la fel de rapid ca una moderna.Utilizarea capcanei anti soareci nu a fost niciodata mai simpla.Este dintr-un plastic tare de culoare gri inchisa asa ca nu va atrage priviri nedorite.

 

2.      Cum folosim capcana pentru rozatoare subterane SuperCatSwissinno ?Capcana se instaleaza foarte simplu , tot ce trebuie sa faceti este sa ridicati de maner pana la capat pentru a pune in functionare cursa, nici macar nu este nevoie sa sapati o groapa , deoarece dispozitivul se pozitioneaza perfect intr-un orificiu cu diametrul de 6 cm , nu este absolut nici un pericol pentru dumneavoastra cei care o folositi sau pentru animalele de casa.

 

3.           Unde folosim capcana pentru soareci SuperCatSwissinno ?Aceasta cursa se foloseste exclusiv in exterior, fiind folosita mai ales pentru protejarea gradinilor de fructe sau legume,serelor, sau orice din aceasta categorie.

Desi rezistenta la intemperii, nu este recomandat sa fie lasata perioada indelungata sub influenta ploii sau a altor conditii meteo nefavorabile riscand distrugerea ei.

 

4. Informatii aditionale :Fabricata din : material plastic

Culoare : gri inchis

Diametru : 6 cm

Tara de provenienta : GermaniaInformatii suplimentare

Brand:
Swissinno Solutions
Model Produs:
1 556
Tip produs:
Capcana soareci

Promovate

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV. ATENȚIE! DIFERENȚA NU ESTE O REDUCERE PROMOȚIE! Diferența la anumite produse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotațiile bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garantează și nu își asumă răspunderea că informațiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantăm că serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neîntrerupte și fără erori. ATENȚIE!!! Prețurile, promoțiile, situația stocului, detaliile și pozele pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Articolul Capcana soareci de camp,cartite,dihor supercatswissinno având numărul de identificare 1 556 are un stoc estimativ de 12 bucăți și este vândut la prețul de 99.99lei, iar livrarea costă 18.00 lei. Acesta este vândut prin piața virtuala online negociat.ro de GALLEON GROUP ENTERPRISE S.R.L Partener și poate fi achiziționat în rate de la 8.33 lei / luna. Produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru online, dar este posibil să fie în depozitul furnizorului. Dacă înregistrezi o comandă pentru acest produs trebuie să aștepți confirmarea pe email sau pe telefonul mobil despre disponibilitatea la furnizor. Puteți cumpăra online Insecticide si capcane si alte produse din categoria Casa, Bricolaj si Petshop

Negociaza pretul!

Capcana soareci de camp,cartite,dihor supercatswissinno

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.

La Moda pentru Femei

Pandantiv talisman charm temperament heart Pret Negociat
Pandantiv talisman charm flori poetice roz Pret Negociat
Pandantiv talisman charm albina Pret Negociat
Pandantiv talisman charm zar Pret Negociat
Pandantiv talisman charm ananas Pret Negociat

La Moda pentru Barbati

Sneakers sport barbati, negru Pret Negociat
Sneakers sport barbati, gri Pret Negociat
PRV: 349.90 Lei 199.90 Lei
Sneakers sport barbati, black Pret Negociat
Ghete Letoon model camuflaj Negru 7010 Pret Negociat
Ghete Letoon model Gri 7010 Pret Negociat
PRV: 146.26 Lei 102.00 Lei
Sneakers sport barbati, black Pret Negociat