Casa cu 5 camere decomandate de vanzare in Sibiu pe Calea Cisnadiei 8byd7

Acum 9 luni Imobiliare Craiova 58 views / Persoana Fizica

74,500 €

  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
Detalii Anunt

Casa cu 5 camere decomandate de vanzare in Sibiu pe Calea Cisnadiei, cu o suprafata utila de 128 mp si teren de 170 mp amplasata aproape de strada principala la doar 1 km distanta de oras.


Imobilul este de tip duplex si este construit cu materiale de calitate superioara, beneficiile fiind observate in timp ( facturi mai mici la utilitati, rezistenta marita la structura casei ).


Casa este compusa din bucatarie de 14.5 mp cu un loc special amenajat de luat masa ( 10 mp ) si iesire pe terasa de 23 mp, living foarte luminos de aproximariv 21 mp, hol de 10 mp, toaleta de serviciu si scara interioara din beton ce face legatura cu etajul, compus din 3 dormitoare spatioase ( de aproximativ 15 mp fiecare ), hol, baie de 5.3 mp si balcon.


Stadiul de predare este de cheie la exterior cu izolatie din polistiren de 10 cm, tencuiala decorativa, pavaj, teren ingradit si de gri la interior cu usa metalica la intrare, tamplarie PVC cu geam termopan marca Salamander, pereti gletuiti, sapa elicopterizata, instalatii electrice si sanitare.


Casa se vinde la pretul de 74.500 euro TVA inclus de 5%, se poate achizitiona si prin credite bancare.


TABOO Imobiliare nu actualizeaza pe acest site anunturile zilnic!

Pentru a afla toate ofertele valabile si ultimele anunturi imobiliare intrati acum pe site-ul oficial Taboo Imobiliare - TABOO ro


Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 9069


Birouri de vanzari TABOO Imobiliare:

Sibiu - Sos. Alba Iulia Nr. 83, colt cu Str. Bieltz

Sibiu - Calea Cisnadiei - Str. Virgil Ioan Ispas Nr.2

Sebes - Str. Lucian Blaga 92

Casa cu 5 camere decomandate de vanzare in Sibiu pe Calea Cisnadiei 8byd7 Casa cu 5 camere decomandate de vanzare in Sibiu pe Calea Cisnadiei 8byd7 Casa cu 5 camere decomandate de vanzare in Sibiu pe Calea Cisnadiei 8byd7 Casa cu 5 camere decomandate de vanzare in Sibiu pe Calea Cisnadiei 8byd7 Casa cu 5 camere decomandate de vanzare in Sibiu pe Calea Cisnadiei 8byd7