Casuta pentru pasari, 22 x 19 x 10 cm, Birdhouse

Casuta pentru pasari, 22 x 19 x 10 cm, Birdhouse

Momentan Indisponibil
955011

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 20 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile
 • 142.80 Lei TVA inclus

  Rate lunare

  de la 11.90 Lei

  Vezi detalii

  Comanda Telefonic Prin Call Center

  0358 403 403 Negociaza Pretul

Descriere produs

Casuta din plastic cu ventuze. pentru pasari, 22 x 19 x 10 cm, Birdhouse, 955011


 


Acum puteti privi pasarile in mediul lor natural


Cadoul perfect pentru iubitorii de pasari.Casuta este din plastic, prevazuta cu trei ventuze de prindere, si cu o oglinda pentru a putea supraveghea pasarile fara sa le speriati.


Trebuie doar sa prindeti casuta pe o fereastra a locuintei dvs, cu ajutorul ventuzelor din pachet.

Descriere produs

Casuta din plastic cu ventuze. pentru pasari, 22 x 19 x 10 cm, Birdhouse, 955011 Acum puteti privi pasarile in mediul lor naturalCadoul perfect pentru iubitorii de pasari.Casuta este din plastic, prevazuta cu trei ventuze de prindere, si cu o oglinda pentru a putea supraveghea pasarile fara sa le speriati.Trebuie doar sa prindeti casuta pe o fereastra a locuintei dvs, cu ajutorul ventuzelor din pachet.

Informatii suplimentare

Brand:
Vivo
Model Produs:
55011
Tip produs:
Casuta pentru

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV. ATENȚIE! DIFERENȚA NU ESTE O REDUCERE PROMOȚIE! Diferența la anumite produse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotațiile bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garantează și nu își asumă răspunderea că informațiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantăm că serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neîntrerupte și fără erori. ATENȚIE!!! Prețurile, promoțiile, situația stocului, detaliile și pozele pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Articolul Casuta pentru pasari, 22 x 19 x 10 cm, Birdhouse având numărul de identificare 955011 are un stoc estimativ de 0 bucăți și este vândut la prețul de 142.80lei, iar livrarea costă 20.00 lei. Acesta este vândut prin piața virtuala online negociat.ro de ISCOOT TECHNOLOGY SRL Partener și poate fi achiziționat în rate de la 11.90 lei / luna. Produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru online, dar este posibil să fie în depozitul furnizorului. Dacă înregistrezi o comandă pentru acest produs trebuie să aștepți confirmarea pe email sau pe telefonul mobil despre disponibilitatea la furnizor. Puteți cumpăra online Custi, cotete, tarcuri si colivii si alte produse din categoria Casa, Bricolaj si Petshop

Negociaza pretul!

Casuta pentru pasari, 22 x 19 x 10 cm, Birdhouse

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.