Warning ! Acest anunț a expirat. Produsul sau serviciul nu mai este disponibil(poate)

Chingi de ancorare textile , chingi fixare marfa Total Race

Acum 2 ani Prestari Servicii Bodeasa 151 views / Firma

1 €

  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
imgimgimgimgimg
Detalii Anunt

Total Race Romania comercializeazacu livrare din stoc Bucuresti chingi de ancorare profesionale dinpoliester, chingi de ancorat marfa pe camioane, chingi de arimare,chinga de ancorare paleti, chinga de ancorat marfa din doua parti,chingi productie Olanda, dispozitive de ancorat marfa , accesoriipentru ancorat, protectii chingi de ancorat, protectii chingi deancorare din PVC, echipamente de ancorare, dispozitive de ancoraredin chingi textile din poliester, chingi textile de ancorare cuclichet si carlige la capete, chingi de ancorare circulare, chingi deancorare cu latime de banda intre 25 mm si 100 mm, chingi fixaremarfa .

Chingile textile de ancorare suntinsotite de Declaratie de Conformitate. Se utilizeaza pentru legarea,ancorarea si protejarea marfurilor in timpul transportului, suntchingi usor de folosit si nu deterioreaza marfa.

Pentrupreturi si disponibilitate stoc accesati magazinul nostru online :

 Chingi de ancorare textile , chingi fixare marfa Total Race Chingi de ancorare textile , chingi fixare marfa Total Race Chingi de ancorare textile , chingi fixare marfa Total Race Chingi de ancorare textile , chingi fixare marfa Total Race Chingi de ancorare textile , chingi fixare marfa Total Race