CIRCUIT 2020 Singapore – Australia – Croazieră În Papua Noua Guinee – Hong Kong

Acum o săptămână Comunitate Bucuresti 20 views / Firma

4,980 €

  • img
img
Detalii Anunt

Exotism la cote maxime

SINGAPORE – AUSTRALIA –CROAZIERĂ ÎN PAPUA NOUA GUINEE – HONG KONG

Singapore– Brisbane – Alotau – Kitava – Rabaul – Kiriwina Islands – Conflict Islands –Strâmtoarea Kawanasausau – Milne Bay – Sydney – Ayers Rock – Parcul Uluru –Kata-TjutaHong Kong

Văinvităm într-o călătorie de excepție în timpul căreia veți descoperiultimele frontiere ale pasionaţilor de călătorii precum„Ultima Necunoscută”, supranumele pe care şi l-a ales Papua Noua Guinee, sau Ayers Rock, sacrul Uluru, care dispută cu Operadin Sydney onoarea de a fi cel mai interesant obiectiv turistic din Australia.Călătoria pe care v-o propunem este de asemenea, uncircuit inițiatic, antropologic, în care personajul principal este omul,revelat în toate aspectele sale. Vom cunoaște omul creator, care prin putereaminții sale a construit din nimic orașe ale viitorului prin diferite colțuriale lumii, altfel lipsite de resurse, precum Singapore și Hong Kong sau marilecentre urbane din Australia: Brisbane și Sydney, omul, pentru care timpul curgecu o viteză uimitoare, pentru care zilele se succed într-un ritm amețitor, omulcare trăiește în viitor. La polul opus, când vom naviga pe mările albastre dinapropierea coastelor Noii Guinee, vom cunoaște băștinași care populează insuleizolate, care și-au păstrat obiceiurile și tradițiile locale conservate caîntr-un glob de sticlă, oameni pentru care timpul pare să fi rămas închisprecum într-un mit al eternei reîntoarceri. Vă așteptăm să ne fiți alături înaceastă exotică expediție în care frumusețea naturii se îmbină extraordinar cumăreția spiritului uman și care, cu siguranță, va constitui o experiențămemorabilă pentru fiecare dintre dumneavoastră.

Perioada: 08.01 – 29.01.2020

Ziua 1 /08.01.2020: Bucureşti – Doha – Singapore

Întâlnire cuconducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 21:30 (în faţaghişeului de îmbarcare al companiei Qatar Airways). Plecare spre Doha cucompania Qatar Airways, zbor QR 220 (23:30 / 05:15), de unde se va pleca spreSingapore cu zborul QR 944 (08:15 / 21:15).

Ziua 2 /09.01.2020: Singapore

Sosire la ora 21:15 în Singapore, stat-oraş insular,cea mai mică ţară din Asia de Sud-Est, care a fost fondată ca o coloniebritanică acum două secole. Supranumit “Oraşul Grădină”, Singapore a devenit unul dintre cele maiprospere state din lume. Amestecul de culturi şi influenţe indiene, malaeziene,chineze, clădirile zgârie-nori, clima tropicală, bucătăria delicioasă,mall-urile ultramoderne, precum şi viaţa vibrantă de noapte, au făcut ca Singaporesă se situeze în topul celor mai vizitate oraşe din lume. Întâlnire cureprezentantul local pentru transfer şi cazare la Hotel Grand CopthorneWaterfront 5* (sau similar 5*).

Ziua 3 / 10.01.2020: Singapore – Brisbane

Mic dejun. Timp liber la dispoziţie pentru plimbăriindividuale sau cumpărături. După-amiază vom face un tur panoramic de oraş careva include Centrul Civic unde se află Parlamentul, Curtea Supremă, Primăria,Clubul de Cricket, Parcul Merlion, care oferă o superbă panoramă a golfului cuiahturi, unde se află statuia lui Merlion, creatură mitologică, jumătate leu,jumătate peşte, Templul Thian Hock Keng, unul dintre cele mai vechi templebudiste, Chinatown, manufacturile de prelucrare a pietrelor preţioase şiGrădina de Orhidee, din cadrul Grădinii Botanice din Singapore, care semândreşte cu peste 60.000 de orhidee, din peste 400 de specii şi cu peste 2000de hibrizi, cartierul Little India, situat pe malul estic al râului Singapore,care ne va întâmpina cu aromele inconfundabile de iasomie şi mirodenii.Transfer la aeroport pentru plecarea spre Brisbane cu zborul companiei QantasAirways, QF 052 (20:00 / 05:55).

Ziua 4 / 11.01.2020: Brisbane

Sosire la ora 05:55 laBrisbane, ce-l de-al treilea oraş ca mărime al Australiei după Sydney şi Melbourne,capitala statului Queensland. Întâlnire cu ghidul local, care ne va însoţi lahotel pentru cazare şi mic dejun. După preluarea camerelor şi o scurtă perioadăde odihnă vom porni în turul panoramic de oraş, în timpul căruia vom admiraarhitectura contrastantă dintre blocurile turn din sticlă şi clădirile istoricecoloniale din piatră, pieţele şi străzile pitoreşti mărginite de cafenele şirestaurante, Clădirea Parlamentului, Grădina Botanică, King George Square,Primăria şi Observatorul Mount Kootha. Cazare la Hotel Grand Chancellor 4* (sausimilar 4*).

Ziua 5 / 12.01.2020: Brisbane

Mic dejun. Timp liber pentru activități individuale până la oratransferului în port pentru îmbarcarea pe vasul de croazieră SeaPrincess al companiei Princess Cruises. Plecare din port la ora 16:00într-o croazieră fascinantă, unde timp de 11 zile, veți fi captivaţi defrumuseţea peisajelor oferite de Pacificul de Sud, de apele când albastre, cândturcoaz şi vă veți răsfăţa la bordul vasului, bucurându-vă de numeroasele facilităţioferite. Seara vă veți putea delectacu spectacole de teatru, animaţie şi muzică live. Cină şi cazare la bord.

Ziua 6 / 13.01.2020: Navigare

Mic dejun. Zi de navigare, prilej de relaxare labordul vasului, de a vă familiariza cu zonele de răsfăț ale acestuia: piscine,solarium, centru SPA cu saloane de masaj, jacuzzi, saună și tratamente, cinema,cazino, restaurante, artere comerciale și numeroase baruri. Seara veți puteaasista la spectacole de teatru, veți putea asculta muzică live sau veți puteadansa la discotecă. Pensiune completă și cazare la bord.

Ziua 7 / 14.01.2020: Navigare

Mic dejun. O altă zide navigare în care ne vom bucura de soare și de gama variată de servicii labordul vasului de croazieră. Pensiune completă și cazare la bord.

Ziua 8 / 15.01.2020: Alotau (Papua Noua Guinee)

Mic dejun. După celedouă zile petrecute la bordul vasului de lux, în această zi ne va aştepta o primăîntâlnire cu Noua Guinee, care din punct de vedere antropologic esteconsiderată ca făcând parte din Melanezia. Insula situată în apropiere deecuator, a doua ca mărime din lume după Groenlanda, este împărţită în două:partea de est, Papua Noua Guinee, un stat independent aparţinând Comonwealth-ului, având-o casuveran pe Regina Elisabeta a II-a și partea de vest, administrată direct decătre Indonezia, împărţită la rândul ei în două regiuni: Papua şi Papua deVest. Noua Guinee este cunoscută prin teritoriile saleîntinse de păduri ecuatoriale, cu o faună și o floră variată, pentru regiuneasubmarină din jurul insulei care este bogată în corali și pentru diversitatea tribalăcare s-ar putea compara numai cu regiunea Amazonului.Vom ajunge în provincia Milne Bay, urmând săancorăm în golful cu acelaşi nume, de unde, opţional, vom putea pleca înexplorarea capitalei provinciei, Alotau. Golful a fost la sfârşitul anului 1942scena bătăliei dintre japonezi şi aliaţi, luptă în urma căreia armata japonezăa suferit prima mare înfrângere în apele Pacificului. Veţi putea petreceîntreaga zi explorând oraşul Alotau şi zona golfului în excursiile pe care leveţi putea achiziţiona la bordul vasului. La ora 19:00 vasul va ridica ancora. Pensiunecompletă și cazare la bord.

Ziua 9 / 16.01.2020: Kitava (Papua Noua Guinee)

Mic dejun. Începând cu această zi, vom explora un paradisgăzduit de Marea Solomon şi anume Insula Kitava, una dintre cele patru insuleprincipale ale Arhipelagul Trobriand, compus din atoli de corali ce acoperă osuprafaţă de peste 450 km2, situat la sud est de Papua Noua Guinee. Vasulva ancora la ora 07:00 în Insula Kitava, unde opţional, odată ajunşi la ţărm veţi putea săinteracţionaţi cu localnicii, să vă bucuraţi de plajele cu nisip fin şi să achiziţionaţiobiecte de artizanat confecționate de băştinaşii care de-a lungul timpului auatras atenția antropologilor care le-au studiat obiceiurile cu multă atenţie.Societatea locală se remarcă prin organizarea în clanuri matrilineare, prinegalitatea sexuală între femei şi bărbaţi şi printr-un sistem prin caretensiunile intratribale sunt atenuate în mod ludic cu ajutorul unei variante ajocului de cricket. După amiază, veţi reveni la bordul vasului de croazierăcare va ridica ancora la ora 16:00. Pensiune completă și cazare la bord.

Ziua 10 / 17.01.2020: Rabaul (Papua Noua Guinee)

Mic dejun. După navigarea din timpul nopţii, de dataaceasta înspre nord, dimineaţa vom ajunge în Insula Est New Britain care,ocupând o suprafaţă de mărimea Taiwanului, este cea mai mare din ArhipelagulBismarck, numit aşa în cinstea cancelarului Otto von Bismarck, în a doua jumătatea sec. al XIX-lea, pe când întreaga zonă era protectorat german. Vasul vaancora la ora 09:00 în portul din Rabaul, fostă capitală a teritoriilor Noii Guinee, careîn ciuda a doua erupţii vulcanice devastatoare în anii 1937 şi 1994 precum şi abombardamentelor din timpul războiului, îşi revine puţin câte puţin, portul săufiind unul dintre cele mai impresionante din întregul bazin al Pacificului. Rabauleste cunoscut și datorită zonei vulcanice intens studiate, a zonelor de scubași snorkeling, a peisajelor spectaculoase și a triburilor Tolai. În cadrulexcursiilor pe care le veți putea achiziţiona de la bordul vasului de croazierăveţi putea merge la Observatorul de pe Vulcanul Tovanumbatir, veți putea vizitacimitirul şi muzeul dedicat celor căzuţi aici în timpul celui de-al DoileaRăzboi Mondial, să interacționați cu băștinașii, să practicați sporturi nauticesau pur și simplu să leneviți pe plajele paradisiatice. După amiază, veţireveni la bordul vasului de croazieră care va ridica ancora la ora 17:00.Pensiune completă și cazare la bord.

Ziua 11 / 18.01.2020: Kiriwina Island (Papua Noua Guinee)

Mic dejun. Spre dimineaţă vaporul de croazieră ne vareaduce în Arhipelagul Trobriand, cu care deja ne-am familiarizat în urmă cudouă zile. De data aceastavom avea posibilitatea să vizităm Insula Kiriwina, cea mai mare din componenţaarhipelagului şi implicit cea care găzduieşte majoritatea celor 12000 locuitoriai zonei, a căror cultură fascinantă şi plină de culoare îi face unici în lume.Vasul de croazieră va acosta la ora 09:00 în largul mării, în apropierea plajeidin Kaibola, de unde doritorii vor putea fi transferaţi pe uscat cuambarcaţiuni de mici dimensiuni. În cele câteva ore pe care le veţi puteapetrece aici, funcție de excursiile pentru care ați optat sau individual, veţiputea interacţiona cu localnicii, veţi vedea cum arată satele locale şi veţiputea să vă bucuraţi de plajele însorite mângâiate de valurile mării. Dupăamiază, veţi reveni la bordul vasului de croazieră care va ridica ancora la ora18:00. Pensiune completă și cazare la bord.

Ziua 12 / 19.01.2020: Conflict Islands (Papua Noua Guinee)

Mic dejun. În această zi vom ajunge într-un adevăratparadis terestru, epitom pentru fascinantele peisaje cu mări albastre presăratecu insule exotice care ne vin în minte când ne gândim la Pacificul de Sud. Estevorba despre grupul Insulelor Conflictului, un atol mângâiat de apele limpeziale Mării Solomon. În pofida numelui care ne-ar putea invoca conotaţiiviolente, în realitate, denumirea este aceeaşi cu a vasului al cărui căpitanle-a botezat aşa în anul 1800, imediat după descoperirea lor. Cele 21 de insulecare alcătuiesc grupul Insulelor Conflictului înconjoară o splendidă lagunăformată pe marginea unui uriaş vulcan scufundat în apele oceanului cu mult timpîn urmă. Mai aproape de zilele noastre, în anul 2006, Ian Gowrie Smith unimportant om de afaceri care şi-a făcut averea în domeniul farmaceutic şi almineritului, a devenit proprietarul acestui paradis, investiţia sa fiind făcutăspecial în scopul conservării acestui habitat natural cu totul ieşit din comun.Vasul de croazieră va ajunge la ora 07:00 în Conflict Islands, unde în funcțiede excursiile opționale alese de la bordul vasului, sau a activitățilorindividuale pe care vi le-ați propus aici, vă veți petrece ziua. Puteți alege ocroazieră prin apele transparente ale atolului, vizitarea unei colonii debroaşte ţestoase sau, pentru cei mai îndrăzneţi, imersiunea în apele ce scaldă recifele de coralunde peştii exotici sunt la ei acasă. După amiază, veţi reveni la bordulvasului de croazieră care va ridica ancora la ora 18:00. Pensiune completă șicazare la bord.

Ziua 13 / 20.01.2020: Strâmtoarea Kawanasausau – Milne Bay (Papua Noua Guinee)

Mic dejun. A venit timpul să ne reîntoarcem spre sud,spre Brisbane, dar peparcurs ne vom mai bucura încă de frumuseţea neverosimilă a acestor locuri,pentru că în drumul nostru, în apropierea Noii Guinee, vom traversa StrâmtoareaKawanasausau. La tribordul vasului de croazieră vom mai avea prilejul de a mai zări coasteleestice ale insulei Noua Guinee, inclusiv Golful Milne, în timp ce la babord vomvedea un grup de insule, printre care se remarcă mai ales Insula Samarai, fostacapitală administrativă a provinciei Milne Bay şi Insula Sariba, ambele fiindincluse în lista obiectivelor naturale protejate de către guvernul din PapuaNoua Guinee, datorită frumuseţii lor. Pensiune completă și cazare la bord.

Ziua 14 / 21.01.2020: Navigare

Mic dejun. Zi de navigare, prilej de relaxare labordul vasului de lux, de a profita de zonele de răsfăț ale acestuia: piscine,solarium, centru SPA cu saloane de masaj, jacuzzi, saună și tratamente, cinema,cazino, restaurante, artere comerciale și numeroase baruri. Seara veți puteaasista la spectacole de teatru, veți putea asculta muzică live sau veți puteadansa la discotecă. Pensiune completă și cazare la bord.

Ziua 15 / 22.01.2020: Navigare

Mic dejun. O altă zide navigare în care ne vom bucura de soare și de gama variată de servicii labordul vasului de croazieră. Pensiune completă și cazare la bord.

Ziua 16 / 23.01.2020: Brisbane – Sydney

Mic dejun. Vasul va ancora la ora 08:00 în Brisbane,iar după debarcare, vom fi transferați la aeroport pentru plecarea spre Sydneycu zborul companiei Qantas Airways, QF 525 (11:05 / 13:40). Sosire la Sydneyunde, însoţiţi de ghidul local, vom face un tur panoramic al excentricului oraş supranumit “marele oraş delângă port”, care va include cel mai elegant şi boem cartier al oraşului şi“The Rocks”, zona istorică a oraşului unde vom vedea Parlamentul, Catedrala St.Mary (le vom admira din autocar), Chinatown, punctul de panoramă Mrs. Macquaries, de unde vom putea admiravestitul Harbour Bridge, cea mai vestită plajă a Australiei, Bondi Beach și “Kings Cross”. Transfer pentru cazare laHotel Vibe 4* (sau similar 4*).

Ziua 17 / 24.01.2020: Sydney – Ayers Rock – Parcul Uluru – Kata-Tjuta

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spreAyers Rock cu zborul companiei Virgin Australia, VA 1627 (09:55 / 12:00).Înainte de marea “întâlnire” cu sacrul Uluru, ne vom îndrepta spre Kata-Tjutasau Olgas, în traducere “multe capete”, un monolit singular celebru, cu cele 30de domuri roşcate, formate în mai mult de 500 de miloane de ani de eroziune,după care vom ajunge până la baza defileului Walpa, format între două dintrecele mai înalte domuri. Lafinalul zilei vom ajunge la Ayers Rock, cunoscutca Muntele Uluru, un masiv stâncos izolat în deşertul din Australia centrală,situat pe teritoriul Parcului Uluru – Kata-Tjuta. Masivul stâncos din gresieeste un monolit cu o vechime de 800 milioane de ani, înconjurat de mister,legende,mitologie şi folclor, care apare ca o formaţiune bizară într-o regiune de şesfără alte denivelări de teren şi care dispută cu Opera din Sydney onoarea de afi cel mai reprezentativ obiectiv turistic din Australia. Vom asista lafrumosul spectacol de schimbare a culorilor stâncii, datorat apusului de soare,în timp ce vom savura un pahar de vin. Transfer pentru cină bufet şi cazare laHotel Sails in theDesert 5* (sau similar 5*).

Ziua 18 / 25.01.2020: Parcul Uluru – Kata-Tjuta – Ayers Rock

Mic dejun la pachet. În această dimineață vom aveaprilejul de a asista la un alt spectacol de culori al acestui aflorimentizolat, deoarece primele raze ale soarelui, conferă monolitului incredibile nuanţede violet şi albastru. Uluru, este unul dintre cele mai sfinte locuri pentruaborigeni înseamnă “loc de întâlnire”, aici intersectându-se multe poteciaborigene, desprinse parcă dintr-o poveste. Localnicii Anangu, pentru careacest loc este sacru, sunt proprietarii Parcului Naţional din anul 1985 şinicio dezvoltare legată de parc nu se desfăşoară fără consultarea acestora. Vomface apoi un tur în interiorul parcului, prilej cu care vom vedea Mutitjulu, uncurs de apă semi-permanent care parcă izvorăşte din stâncă, uneltele din rocăpe care aborigenii le foloseau pentru vânătoare, vom descoperi peşterisculptate de eroziune şi decorate cu picturi rupestre şi vom afla povești despre Liru (şarpeveninos) şi Kuniya (piton), istorisiri care fac parte din cultura poporuluiAnangu. Vom continua apoi cu vizitarea Centrului Cultural Uluru – Kata-Tjuta,care găzduiește o colecție uimitoare de ceramică originală, picturi și punu(lucrări în lemn) care oferă o perspectivă asupra culturii unice și spiritualea oamenilor din Anangu, custozii tradiționali ai lui Uluru. După amiază timpliber la dispoziţie pentru diverse activităţi individuale sau excursiiopţionale. Cazare la Hotel Sails in the Desert 5* (sau similar 5*).

Ziua 19 / 26.01.2020: Ayers Rock – Sydney

Mic dejun Transfer la aeroport pentru plecarea spreSydney cu zborul companiei Virgin Australia, VA 1628 (12:35 / 17:10). Sosire laSydney şi transfer pentru cazare la Hotel Vibe 4* (sau similar 4*).

Ziua 20 / 27.01.2020: Sydney – Hong Kong

Mic dejun. Timp liber pentru activități individualepână la ora transferului la aeroport pentru plecarea spre Hong Kong cu zborulcompaniei Qantas Airways, QF 117 (15:50 / 22:15). Sosire în Hong Kong, fostdominion britanic care, după războiul opiumului din anul 1840, a intrat încomponenţa statului chinez în anul 1997 şi dintr-un simplu sat de pescari adevenit în timp unul dintre cele mai cosmopolite oraşe, unde Estul seîntâlneşte cu civilizaţia Vestului. Insula Hong Kong-ului este astăzi mai atrăgătoare decâtManhattanul New York-ului, cu zgârie-nori care parcă răsar din mare şi cu unrelief colinar de un farmec aparte. Sosire şi întâlnire cu reprezentantul localpentru transfer şi cazare la Hotel Metropark Kowloon 4* (sau similar 4*).

Ziua 21 / 28.01.2020: Hong Kong – Doha

Mic dejun. Tur panoramic al oraşului Hong Kong, careva începe cu o plimbare până în vârful muntelui Victoria, cunoscut şi subdenumirea de Colina Victoria, faimoasa zonă rezidenţială de lux, unde de laaltitudinea de 554 m se poate admira o frumoasă panoramă asupra insulei HongKong, a peninsulei Kowloon şi a împrejurimilor. Turul va continua cu vizitareacelei mai populare plaje din sudul insulei datorită nisipului fin şi a apeiclare, situată în Golful Repulse - Golful Ruşinii, unde se pot vedea statuilezeiţelor Kwun Yum şi Tin Hau, după care vomvizita satul pescăresc Aberdeen, denumit astfel de scoţienii care au colonizatHong Kong-ul, o aşezare tradiţională unică în lume datorită ambarcaţiunilorsale din lemn, numite sampan şi datorită unei mici comunităţi care “trăieşte peapă”. În portul Aberdeen se găsesc numeroase restaurante plutitoare dintre carecel mai cunoscut este Junk and Jambo. Turul se va încheia cu vizita în PiaţaStanley - Chek Chue. Timp liber la dispoziţie. Cină la un restaurant local şitransfer la aeroport.

Ziua 22 / 29.01.2020: Doha – Bucureşti

Plecare spre Doha cu zborul companiei Qatar Airways,QR 815 (00:50 / 05:35), de unde se va pleca spre Bucureşti cu zborul QR 221(06:55 / 11:15).

TARIF I: 4980 EURO / loc în cameră dublă și cabinăinterioară

TARIF II: 5320 EURO / loc în cameră dublă și cabinăexterioară cu geam

TARIF III: 5620 EURO / loc în cameră dublă și cabină cubalcon

Suplimentul de single secalculează la cerere în funcție de disponibilitatea cabinelor de pe vasul decroazieră

(tarife valabile pentru un grupde minim 15 turiști; pentru un grup mai mic de turiști, tariful serecalculează)

IMPORTANT:

Deoarece în Australia, AUD (dolar australian), TARIFULESTE CALCULAT PE BAZA URMĂTORULUI CURS: 1 EURO = 1,58AUD; eventualelemodificări de curs se vor aplica la momentul ultimei plăți şivor putea afecta tariful final ÎN AMBELE SENSURI

Consulatul Australiei îşi rezervă dreptul de asolicita transmiterea pe cale electronică a altor documente (traduse în limbaengleză) cum ar fi: fotografie în format electronic, adeverinţă de salariat,bilanţul firmei (pentru persoanele juridice), asigurare medicală, acte deproprietate (casă, maşină), talon de pensie sau adeverință de salariu în caresă se precizeze datele de identificare, numărul contractului de muncă, dată lacare a fost eliberat, camera de muncă la care a fost înregistrat şi salariulnet etc.

Pentru persoanele peste 70 de ani, ConsulatulAustraliei va solicita un control medical la un cabinet autorizat de acesta(există 2 cabinete autorizate în Bucureşti). Tarif informativ (se va achita înlei la cabinetul medical): 70 euro

ÎN CAZUL NEOBŢINERII VIZEI se vor aplicapenalizările stipulate în condiţiile de retragere din « Contractul deprestări servicii turistice » aferente zilei în care se efectuează retragerea

TARIFUL INCLUDE:

- transport intercontinental cu avionul perutele: Bucureşti – Doha – Singapore şi Hong Kong – Doha – Bucureşti cucompania Qatar Airways şi Singapore – Brisbane şi Sydney – Hong Kong cucompania Qantas Airways

- transport continental cu avionul pe rutele:Brisbane – Sydney cu compania Qantas Airways şi Sydney – Ayers Rock – Sydney cucompania Virgin Australia

- transport intern pe toată durata circuituluicu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti

- 1 noapte cazare cu mic dejun în hotel de 5*în Singapore

- 5 noapte cazare cu mic dejun în hotel de 5*în Australia

- 1 noapte cazare cu mic dejun în hotel de 4*în Hong Kong

- mesele menţionate în program: 7 mic dejunurişi 2 cine

- 10 nopţi cazare cu pensiune completă, băuturi(apă, ceai, limonadă, cafea), pe vasul de croazieră Sea Princess al CompanieiPrincess Cruises

- activități de recreere pe vas: piscine,teatru, discotecă, bibliotecă, fitness

- tur panoramic de oraș cu ghid local în Singapore

- tur panoramic de oraș cu ghid local înBrisbane

- tur panoramic de oraș cu ghid local în Sydney

- vizite conform program în Parcul Uluru – Kata-Tjuta

- tur panoramic de oraș cu ghid local în HongKong

- transferurile, tururile şi excursiile menţionateîn program

- conducător român de grup

- asigurare în caz de insolvabilitate /faliment al agenţiei de turism

- BONUS:PACHET TRAVEL care includeAsigurare medicală, pe întreaga durată a programului, care acoperă osumă maximă de 150.000 lei/pers. (tratamente medicale de urgență, spitalizare,medicamente, transport de urgență la spital etc. însă care nu este menită aacoperi complicațiile sau recidivele bolilor/afecțiunilor de care dumneavoastrăsuferiți anterior începerii călătoriei) și Asigurarea STORNO de călătorie,care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectulpenalizărilor aplicate, a cărei valoare storno maximă asigurată este de 8.500lei/călătorie (cu franșiză de 10%); acest mijloc de protecție financiarăacoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei

TARIFUL NU INCLUDE:

- taxele de aeroport, combustibil, securitateşi serviciu pentru zborurile Qatar Airways: aprox. 490 euro/pers. şi QantasAirways și Virgin Australia: aprox. 520 euro/pers., care se plătesc odată cuexcursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiindcunoscută la data emiterii biletelor de avion)

-taxe de ieşire de pe aeroporturi, în cazul în care se aplică

- taxe portuare şi guvernamentale: 180euro/pers., care se plătesc odată cu excursia

- excursiile opţionale care se pot realiza cuun număr minim de participanţi, precizat de partenerii externi, tarifeleacestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului,se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local

-alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale,băuturi, etc.

- bacşişuri pentru serviciile la sol: 70 euro/pers. pentru ghizi și șoferi, mai puțin pentru bagajiști (se vor achita conducătoruluide grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă și la excursiileopționale

- taxe pentru servicii la bord: aprox.14usd/zi/pers. (vor fi achitate direct de către turişti la sfârşitul croziereiodată cu celelate cheltuieli opţionale de pe vas)

NOTĂ:

- alocarea cabinelor se va faceîn ordinea efectuării înscrierilor şi în limita disponibilităţii

- taxele de port se pot modifica de cătreautoritatea portuară

- pentru mai multe informaţii legate de flota Princess, descrierea cabinelor,facilităţilor, etc., vă rugăm să consultaţi site-ul oficial alcompaniei:

IMPORTANT !!!

Documente necesare: paşaport valabil minim 6luni de la data încheierii călătoriei (nu se acceptă paşaport temporar)

O persoană sub 21 de ani nu poate să rezerve ocabină în croazieră sau să ocupe singură o cabină, cu excepţia cazului în careeste însoţită de un părinte, tutore sau o persoană care a împlinit deja vârstade 21 de ani.

Orice minor sub 18 ani care nu călătoreşte încompania părinţilor săi, trebuie să prezinte, în momentul îmbarcării, oscrisoare notarială (în limba engleză) prin care părinţii îşi dau acordul cuprivire la călătoria minorului şi autorizează persoana care îl însoţeşte peminor să semneze în cazul aplicării tratamentului de urgenţă recomandat dedoctorul de la bordul vasului sau în cazul practicăriianumitor activităţi sportive la bord; în plus, persoana respectivă trebuie săaibe şi cazier judiciar la ieşirea din România.

Părinţii sau tutorii legali care călătoresc cuun minor cu un nume diferit decât al acestora, sunt obligaţi să prezinte undocument oficial (certificat de naştere / de divorţ etc.), pentru a dovedi căsunt părinţii sau tutorii copiilor în cauză.

CONDIŢIIDE ÎNSCRIERE:

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avansmin. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor

- termen final de plată: 14 Octombrie 2019

-turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice», la care prezentul program este parte

CONDIŢII DE ANULARE:

Pentru anulare pană pe 14 Octombrie 2019, se va percepe o penalizare de 150euro / persoană

Pentru anulare între 15 Octombrie - 26 Noiembrie 2019, se va percepe openalizare de 50% din valoarea totală

Pentru anulare între 27 Noiembrie –7 Decembrie 2019, se va percepe o penalizare de 75% din valoarea totală

Pentru anulare începând cu 8 Decembrie 2019 – 8 Ianuarie 2020 sau no-show,se va percepe o penalizare de 100%

OBSERVAȚII:

- conducătorul de grup poate modifica programulacțiunii în anumite condiții obiective, inclusiv ordinea în care se viziteazăobiectivele turistice

- agenția nu se obligă să găsească partajpersoanelor care călătoresc singure

- agenția nu răspunde în cazul refuzuluiautorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriulpropriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

- prezentarea la aeroport se va face cu douăore înaintea zborului; agenția nu răspunde în cazul refuzului îmbarcăriituriștilor ca urmare a întârzierii acestora

- conducătorul de grup se va asigura căprogramul se desfășoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență însituații de urgență, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferiinformații referitoare la excursiile opționale și la itinerar cu observația cănu are calificarea și atestarea legală de ghid turistic

- cazarea turiștilor, precum și eliberareacamerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei țări

- clasificarea pe stele a unităților de cazareeste cea atribuită oficial de ministerul de resort din țările vizitate și caatare respectă standardele locale

- distribuția camerelor la hoteluri se face decătre recepțiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camereise rezolvă de către turist direct la recepție, asistat de conducătorul de grup

- dacă hotelul este schimbat din motive care nuțin de agenție, va fi înlocuit cu un altul de aceeași categorie, așa cum este precizatîn program

- agenția își rezervă dreptul de a modificavaloarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbatăde compania aeriană

- agenția poate aloca un număr de locuri cureducere în cazul anunțurilor promoțiilor tip early booking sau a ofertelor speciale,pentru perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte deexpirarea perioadei anunțate, agenția va opri promoția fără un anunț prealabil

- în derularea excursiei pot apărea situații deforță majoră precum întârzieri în traficul aerian, schimbări de aeroporturi dinrațiuni politice, greve, condiții meteo nefavorabile, etc.; în aceste cazuriagenția se obligă să depună eforturi pentru depășirea situațiilor ivite.Totodată, agenția nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unorcheltuieli suplimentare aferente

- așezarea turiștilor în autocar se faceîncepând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor

- agenția nu-și asumă responsabilitatea încazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente deaceasta

- conform legilor internaționale, doar ghiziilocali au dreptul să ofere servicii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.Altfel, ghizii români vor oferi explicații turiștilor doar în afaraobiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajați contra cost doar cuacordul turiștilor interesați de ghidajul acestora

- excursiile opționale se efectuează la fațalocului cu agenții locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează înnumele și pentru agenția DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor opționale pot fi maimari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziționate de la recepțiahotelurilor, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor aveala dispoziție un mijloc de transport care îi va duce și îi va aduce la hotelulrespectiv, ghidul excursiei și după caz un ghid local. În tariful excursiiloropționale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate

- agenția nu poate fi făcută răspunzătoare depierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauză)

- în cazul în care turistul întârzie saurenunță la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenție privindrambursarea eventualelor despăgubiri

- agenția nu va suporta costurile suplimentaredatorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive dezăpadă și evenimente politice neprevăzute, greve etc.

- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţide ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordulnotarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărârejudecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cucertificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilorpărinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul denaștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/saucărții de identitate

- copiii care nu posedă carte de identitate aunevoie de pașaport individual

- vă rugăm să vă asigurați că documentele decălătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAȘAPORTUL, nu prezintă urme de deterioarea elementelor de siguranță și sunt valabile minim 6 luni de la data terminăriicălătoriei

- c/v excursiei poate fi achitată și în lei lacursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți

- prezentul document constituie anexă la «Contractul de prestări servicii turistice »

CIRCUIT 2020 Singapore – Australia – Croazieră În Papua Noua Guinee – Hong Kong