CIRCUIT 2020 Thailanda – Malaezia – Singapore

Acum o săptămână Comunitate Bucuresti 21 views / Firma

780 €

  • img
img
Detalii Anunt

Caleidoscop Asiatic

THAILANDA – MALAEZIASINGAPORE

Bangkok –Piaţa Plutitoare Damnoen Saduak–Ayutthaya Kuala Lumpur –Putrajaya Malacca – Singapore

Veţi păşiîntr-o lume care îmbină misterul oriental cu tehnica vestică într-uncaleidoscop viu colorat, o călătorie care va începe în Thailanda, unde veţidescoperi fascinanta capitală și împrejurimile acesteia pline de istorie șipitoresc, un “colţ de lume” în care vă veţi simţi în primul rând “liberi”,pentru că Thai înseamnă libertate, vă veţi simţi fericiţi pentru că veţi fi în“Țara Surâsului”, va continua cucapitala Malaeziei, Kuala Lumpur, monument al ingenuităţii și determinăriimalaeziene, devenită dintr-o murdară exploatare minieră una dintre cele maispectaculoase metropole asiatice, cu Malacca, cel mai vechi oraş din Malaezialistat de Patrimoniul Mondial UNESCO, ca la final să ajungeţi în “orașulleului”, Singapore, oraș-stat insular cu unul dintre cele mai înalte standardede viață din lume, unde veţi putea face ultimele cumpărături în mall-urile ultramoderne,care au făcut din oraş un sinonim pentru cumpărături.

Perioada: 07.03 – 19.03.2020

Ziua 1/ 07.03.2020: Bucureşti – Doha – Bangkok

Întâlnirecu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 10:00 (în fața ghişeului de îmbarcare al companiei Qatar Airways). Plecare spre Dohacu zborul companiei Qatar Airways, zborQR 222 (12:15 / 18:00), deunde se va pleca spreBangkok cu zborul QR 830 (20:10 / 06:55).

Ziua 2/ 08.03.2020: Bangkok

Sosire laora 06:55 în Bangkok, unul dintre cele mai interesante oraşe ale Asiei, unansamblu de palate, de temple budiste, un oraş în care trăiesc frumoasele fete“thai”. Cele şapte milioane de locuitori îşi numesc oraşul Krung Thep, ceea ceîn traducere înseamnă “Oraşul îngerilor”. Întâlnire cu ghidul local, alături decare vom porni într-un tur de oraş care va include cele mai reprezentative zoneale oraşului. Vom intra în piaţa de flori Pak Klong Talat, unde vom avea ocaziasă admirăm o mulţime de plante şi flori exotice şi în Chinatown. Vom vizitaapoi 3 temple emblematice: Wat Traimit,templu situat la intrarea în Cartierul Chinezesc, care adăposteşte oimpresionantă statuie din aur a lui Buddha, care are o înălţime de 5 m şi carecântăreşte nu mai puţin de 5,5 t de aur, Wat Pho, cel mai mare templu din Bangkok, care se numeşte astfeldatorită statuii gigantice care-l reprezintă pe Buddha Culcat, statuie suflatăcu aur, care are o înălţime de 15 m şi o lungime de 46 m, cu tălpi frumosîncrustate în sidef, templu care este în acelaşi timp şi cea mai mare mănăstiredin Thailanda şi Wat Benjamabopit,o “bijuterie” a arhitecturii thailandeze, un superb templu construit dinmarmură albă. Transferpentru cazare la Hotel Grand Sukhumvit 5* (sau similar 5*) camere deluxe.

Ziua 3/ 09.03.2020: Bangkok

Micdejun. Dimineaţa ne vom deplasa spre debarcader pentru o plimbare pe FluviulChao Praya, cea mai impresionantă şi pitorească zonă, care pare animatănon-stop datorită bărcilor taxi şi a celorlalte ambarcaţiuni care transportătot felul de mărfuri, după care vom intra pe canale, în Thonburi, vecheacapitală a Thailandei, cu locuinţe lacustre, vegetaţie şi faună specifice. Vom aveaprilejul de a observa modul de viaţă al oamenilor simpli de la ţară şi vomvizita Templul Zorilor, situat chiar pe malul fluviului, ale cărui Chedi suntîn întregime acoperite cu piese de porţelan multicolore, încrustate în formă deflori. Templul numit după Aruna, zeul hindus al răsăritului, cu o pagodăcentrală, înconjurată de alte patru pagode mai mici, reprezintă în viziuneabudistă Universul cu cele patru mări ale lumii fizice. În continuarea zilei vomvizita Palatul Regal, fondat în anul 1782 de către regele Rama I, ale căruiziduri impunătoare închid o suprafaţă de 259 ha. Complexul format din mai multeclădiri folosite în trecut pentru diverse ocazii, este astăzi folosit pentruceremonii oficiale de stat. Întregul complex conţine sanctuare îmbrăcate însticlă şi mozaic viu colorat, dând impresia unui ţinut de basm. Intrările suntpăzite de yaksha, creaturi gigantice cu nas turtit, ochi înspăimântători şicolţi puternici, îndreptaţi spre eventualii agresori. Vom avea prilejul de aadmira Palatul Recepţiilor, Sala Tronului, Sala Încoronărilor, Palatul Funerar,Casa de oaspeţi şi Wat Phra Keo, Templul lui Buddha de Smarald, care este defapt Capela Regală a Palatului, unde se află statuia cea mai venerată dinThailanda, care reprezintă o imagine a lui Buddha, sculptată într-o singurăpiatră de jad. Dejun la un restaurant local. Timp liber la dispoziţie pentruplimbări individuale sau cumpărături. Seara, opţional croazieră cu cină tradiţională şi muzică thailandeză peFluviul Chao Praya, o inedită ocazie de a vedea oraşul luminat feeric. Cazarela Hotel Grand Sukhumvit 5* (sau similar 5*) camere deluxe.

Ziua 4 / 10.03.2020:Bangkok –Piaţa Plutitoare Damnoen Saduak – Bangkok

Micdejun. Înaceastă zi vom face oexcursie la Piața Plutitoare din Damnoen Saduak, considerată drept unul dintrecele mai exotice obiective turistice din Bangkok. Damnoen Saduak estesituată în districtul cu același nume din provincia Ratchaburi, la o distanțăde aprox. 105 km de Bangkok. Potrivit istoriei locului, existența pieței estedatorată Regelui Rama al IV-lea, care a ordonat în anul 1866 construcția unuicanal lung de 32 km pentru a lega râurile Mae Klong și Tachine. Treptat, calitateadeosebită a solului din zona canalului a făcut ca agricultura să înflorească îndistrict, ceea ce a atras o cerere uriașă din partea consumatorilor de legumeși fructe proaspete. Vom avea ocazia de a descoperi modul tradiţional decomercializare a fructelor, legumelor şi a altor bunuri proaspete, direct dinpitoreştile ambarcaţiuni ale localnicilor. Dejun la un restaurant local. Vompleca apoi spre Tabăra de Elefanți Taweechai, unde vom putea face o plimbare peelefanți, după care vom participa la un rafting inedit în bărci tradiţionale peRâul Kwai Noi. Întoarcere la Bangkok pentru cazare la Hotel Grand Sukhumvit 5*(sau similar 5*) camere deluxe.

Ziua 5 / 11.03.2020: Bangkok – Ayutthaya – Bangkok

Mic dejun.Excursie de o zi la Ayuttaya, fosta capitală a regatului Siam, fondată înanul 1350 de prințul U Thong, care a pus piatra de temelie a viitoarei capitalea regatului, ce cuprindea aproape întreg teritoriul Thailandei contemporane șio mare parte din Cambodgia de astăzi, dar care a fost distrusă de birmanezi înanul 1767. Pe parcurs vom face o oprire la Palatul Bang Pa-In, într-o regiuneextrem de romantică, pentru a vizita fosta reşedinţă de vară a regelui Rama alV-lea, palat frumos decorat, atât în stil chinezesc cât şi european. Ne vor încântaşi grădinile palatului deosebit de frumoase, care adăpostesc numeroase speciide flori rare. Ajunşi în Ayutthaya, vom vizita parcul istoric unde vom puteaadmira ruinele numeroaselor temple de odinioară, precum Vihara Phra MongkolBophit, unde se află cea mai mare statuie de bronz a lui Buddha din Thailanda,Wat Chai Watthanaram, care are o arhitectură asemănătoare templului Angkor Watdin Cambodgia, Wat Phra si Sanphet situat în complexul unui vechi palat regaldin Ayutthaya şi Wat Mahathat, unde se află imaginea lui Buddha înconjurată derădăcinile unui copac. Vom pleca apoi spre Wat Chong Lom pentru îmbarcarea peun vas de croazieră cu care ne vom întoarce la Bangkok. Dejun la bordulvasului. Vom putea admira peisajul exotic şi vom avea prilejul de a observaviaţa locuitorilor de pe malul râului Chao Phraya. Transfer pentru cazare la Hotel Grand Sukhumvit 5* (sausimilar 5*), camere deluxe. Ziua 6 / 12.03.2020: Bangkok – Kuala Lumpur

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spreKuala Lumpur, capitala Malaeziei, unde modernul se armonizează inedit cutradiţionalul, zgârie-nori impresionanţi înălţându-se falnic lângă temple şi clădiri istorice, palmierii şi vegetaţia luxuriantă dându-i un farmec exotic aparte, iar mall-urile în care îţi poţi petrece zile întregireprezintă o invitaţie de neratat. Emblema Malaeziei - TurnurilePentronas şi Menaka KL (turnul detelecomunicaţii) se văd de departe, noaptea oferind un spectacolmirific. Kuala Lumpur este un oraş în care oricât de mult ai sta nu poţi spune că ai văzut totul. Transfer pentrucazare la Hotel Royal 4* (sau similar 4*) camere deluxe. Timp liber la dispoziţiepentru plimbări individuale şi cumpărături. Cină cu spectacol tradiţional la unrestaurant local.

Ziua 7 / 13.03.2020: Kuala Lumpur

Mic dejun. Zi dedicată explorării orașului KualaLumpur, ale cărui principale atracții turistice se concentrează în două marizone de interes: Centrul Orașului și Triunghiul de Aur. Însoţiţi de ghidullocal vom porni într-un tur panoramic de oraș, care va include: PiațaIndependenței – Dataran Merdeka, MonumentulNaţionalTugu Negara, construit în memoria soldaţilor căzuţi întimpul luptei pentru independenţa Malaeziei, Curtea Federală, construită în stil maur, Moscheea Masjid Negara,una dintre cele mai mari din Asia de Sud-Est, Poarta Palatului Regal,Gara Centrală, construită conformarhitecturii mahomedane, Chinatown,unul dintre cele mai colorate şi vibrante cartiere din oraş, Turnurile GemenePetronas, înalte de 452 m, care sunt cele mai reprezentative construcții deartă modernă și postmodernă (până nu demult cele mai înalte din lume, depășiteîn prezent de “Taipei 101 Tower” și Burj Dubai). În continuarea zilei vomvizita Grădina de Orhidee şi Peșterile Batu, o populară atracție turistică, aflatăla 13 km nord de oraș. În peștera principală se află un templu hindus, la carese ajunge urcând 272 de trepte, iar într-o peșteră mai mică, aflată la bazadealului, este găzduită o interesantă expoziție despre mitologia malaeziană.Opţional, cină în Revolving Tower, turnul care oferă o splendidă panoramăasupra oraşului luminat. Cazare la Hotel Royal 4* (sau similar 4*) cameredeluxe.

Ziua 8/ 14.03.2020: Kuala Lumpur– Putrajaya – Kuala Lumpur

Mic dejun. Timp liber la dispoziţie pentru plimbăriindividuale, cumpărături sau excursie opțională cu dejun inclus la Putrajaya,capitala administrativă a Malaeziei, oraș cu clădiri noi care respectă însăstilul tradițional islamic. În anul 1999 s-a decis ca aici să fie mutatăadministrația centrală malaeziană datorită supraaglomerării din Kuala Lumpur.Numele orașului a fost dat în onoarea Primului Ministru Tunku Abdul RahmanPutra Al-Hak, cel care a avut un rol deosebit în obținerea independenței țăriiși care a fost întâiul Prim Ministru după obținerea acesteia. Putrajaya estenumit deseori “orașul grădină”, datorită minunatelor parcuri și a laculuiînconjurat de numeroase spații verzi. Însoţiţi de ghidul local veţi face un turpanoramic de oraș, prilej de a admira Moscheea Putra, o construcție splendidăcare amintește de moscheea Regelui Hassan din Casablanca, Perdana Putra,clădirea în care își desfăşoară activitatea guvernul, precum și MonumentulMileniului. Întoarcere în Kuala Lumpur unde veţi avea timp liber la dispoziţiesau opţional, excursie în pădurea cu mangrove, cu cină inclusă. Veţi aveaprilejul cu această ocazie să descoperiţi exotismul Malaeziei, să vedeţimaimuţele cu blană argintie şi să vă bucurați de pădurea de mangrove într-oinedită plimbare cu barca, plină de farmec și romantism. Cazare la Hotel Royal4* (sau similar 4*) camere deluxe.

Ziua 9/ 15.03.2020: Kuala Lumpur– Malacca – Singapore

Micdejun. Plecare spre Malacca, cel mai vechi oraş din Malaezia, situat în sudulpeninsulei malaeziene. Fostă colonieportugheză, olandeză şi britanică, cunoscută prin farmecul canalelor pitoreşti,străduţelor înguste cu temple şi case vechi, Malacca face astăzi parte dinPatrimoniul Mondial UNESCO. Vom face un tur panoramic de oraş, prilej cu carevom vedea Biserica Sf. Petru, cea mai veche biserică creștină din Malaezia,marele cimitir chinez care datează din sec. al XVII-lea, faimoasa Porta deSantiago, dovada ocupaţiei portugheze, ruinele bisericii Sf. Paul, locul undeFrancisc Xaveriu a înfiinţat prima şcoală modernă din Malaezia şi Piaţa Olandeză. Vom vizita apoi MuzeulMalacca şi cel mai vechi templu funcţional chinez din Malaezia, Cheng HoonTeng, fondat în anul 1645, singurul templu unde există trei doctrine majore alecredinței chineze: taoism, buddhism şi confucianism. Vom avea apoi timp pentruo plimbare de-a lungul străzii Jonker,faimoasă pentru antichităţile malaeziene. Dejun la un restaurant local. Încontinuarea zilei ne vom îndrepta spre Singapore unul dintre cele mai prospere state din lume,fondat ca o colonie britanică acum două secole, o metropolă modernă, foarte curată, înconjurată de parcuri verzi atentîngrijite. Singapore este considerat o veritabilă “perlă a Asiei”,situat în topul celor mai vizitate orașe ale lumii. Arhitectura urbană fascinantă,cu zgârie-nori care mărginesc bulevardele largi, vibranta viață de noapte,influențele chineze, indiene și malaeziene, clima tropicală, bucătăriadelicioasă şi mall-urileultramoderne care au făcut din oraş un sinonim pentru cumpărături, ne aşteaptă sa le descoperim. Cazare laHotel Village Bugis 4* (sau similar 4*) camere superior.

Ziua10 / 16.03.2020: Singapore

Micdejun. Tur panoramic al “Oraşului Grădină”, aşa cum mai este denumit Singapore,prilej cu care vom vedea cartierul colonial, centrul districtului de afaceri Padang, centrul civic unde se aflăParlamentul, Curtea Supremă, Primăria, Clubul de Cricket, Esplanade Theatres, clădire situatăde-a lungul Golfului Marina Bay, Parcul Merlion care oferă o superbă panoramă agolfului cu iahturi, unde se află statuia Merlion,simbolul oraşului, creatura mitologicăcu cap de leu şi trup de peşte, care reprezintă originile umile ale oraşului casat pescăresc. Vom vedea în continuare templul Thian Hock Keng, unul dintrecele mai vechi temple budiste, cartierul Chinatown, cartierul Little India,situat pe malul estic al râului Singapore, care ne va întâmpina cu aromeleinconfundabile de iasomie și mirodenii, manufacturile de prelucrare a pietrelorprețioase și Grădina de Orhidee din cadrul Grădinii Botanice din Singapore,care se mândrește cu peste 60.000 de orhidee, din peste 400 de specii şi cupeste 2.000 de hibrizi. Timp liber ladispoziţie pentru plimbări individuale sau cumpărături. Seara veți aveaposibilitatea de a participa opțional la un “Night safari”, o ocazie unică de avedea animale nocturne într-un mediu natural. Acest safari nocturn a fostprimul din lume organizat pe o suprafaţă de peste 40 de hectare de junglă,folosindu-se efecte speciale, care vă vor impresiona cu siguranţă. Călătoriaprin junglă se va face în deplină siguranţă, cu un trenuleţ care va trece prinrezervaţii naturale şi habitate care reproduc mediul natural de la poalelemunţilor Himalaya, Pădurile din Asia de Sud Est şi din subcontinentul Indian. Cazarela Hotel Village Bugis 4* (sau similar 4*) camere superior.

Ziua 11 / 17.03.2020: Singapore

Micdejun. Timp liber la dispoziţie pentru cumpărături şi alte activităţiindividuale sau posibilitatea de a vizita împreună cu conducătorul de grup Grădinile Naţionale – Gardens by the Bay(biletelede intrare se vor achita individual la faţa locului). Acestea sunt renumiteprin: Flower Dome, o seră uriaşăcare reproduce climatul mediteraneean rece-uscat al regiunilor din Africa de Sud,California, Spania şi Italia; CloudForest, care adăposteşte cea mai mare cascadă de interior din lume şi OCBC Skyway, care ne va conduce laînălţimile grădinilor verticale Supertrees,de unde vom avea o panoramă deosebită asupra oraşului Singapore de la o înălţimede 22 m. După aceastăvizită veţi putea participa la o excursie opţională în jurul insulei, tur cunoscut subdenumirea de Round Island Tour. Veţi avea prilejul de a aprofunda istoriainsulei, de a cunoaşte obiceiurile şi tradiţiile locuitorilor din satul Changi,de a vizita barajul Kranji şi Memorial de război Kranji, dedicat celor 20.000 de soldaţi care şi-au pierdut viaţa în timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial şi de a vizita cel mai mare templulbudist din Singapore, Kong Meng San Phor Kark See Temple,cunoscut şi ca Bright Hill. O altă opțiune ar putea fi croaziera „Sunset Sail”, numită așadeoarece vasul de croazieră navighează când soarele se îndreaptă spre asfințit.Veți putea savura băutura preferată în timp ce vasul trece pe lângă plajele denisip alb din Sentosa, veți putea admira o panoramă superbă asupra orașuluiSingapore pe măsură ce soarele începe să coboare la apus. Cazare laHotel Village Bugis 4* (sau similar 4*) camere superior.

Ziua12 / 18.03.2020: Singapore

Mic dejun.Timp liber la dispoziţie pentru cumpărături şi alte activităţi individuale.Camerele sunt disponibile pâna la ora 12:00 (există posibilitatea de a rezervacamera pentru “late check out”, contra cost, cu minim o lună înainte de începerea circuitului). Până la oratransferului către aeroport veți avea posibilitatea de a vizita opțional InsulaSentosa, o oază de linişte şi atracţii special precum: Butterfly Park,undeveţi putea admira cei mai frumoşi fluturi pe care i-aţi văzut vreodată, InsectKingdom, cu peste 3.000 de specii dintre cele mai frumoase şi rare insecte,Underwater World, cel mai mare oceanarium tropical din Asia, care coboară sprefundul mării printr-un tunel acrilic transparent de 80 m lungime, în caretrăiesc peste 2.500 de vietăţi marine, printre care peste zece specii derechini. Seara, transfer la aeroport pentru zborul spre Doha.

Ziua13 / 19.03.2020: Singapore – Doha – Bucureşti

Plecarespre Doha cu companiaQatar Airways, zbor QR 945 (02:00 / 05:35), de unde vom pleca spre Bucureşti cu zborul QR 221 (06:55 / 11:15).

TARIF: 780EURO + 990 USD / loc în cameră dublă; Supliment single: 590 USD

(tarif valabil pentru ungrup minim de 25 turişti; pt. un grup mai mic de 25 turişti, tariful se varecalcula)

TARIFUL INCLUDE:

- transport intercontinental cu avionul perutele: Bucureşti – Doha – Bangkok şi Singapore – Doha– București cu compania Qatar Airways

- transport continental cu avionul pe ruta: Bangkok– Kuala Lumpur

-transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aercondiţionat, adaptat la nr. de turişti

- 4 nopţi cazare în Bangkok la Hotel Grand Sukhumvit 5* (sau similar 5*),camere deluxe

- 3 nopţi cazare în KualaLumpur la Hotel Royal 4* (sau similar 4*), camere deluxe

- 3 nopţi cazare în Singapore la Hotel Village Bugis 4* (sau similar 4*),camere superior

- mesele menţionate în program: 10 mic dejunuri, 4 dejunuri şi 1 cină cu spectacol tradiţional la un restaurant local

- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program

- tururi de oraş în Bangkok, Kuala Lumpur, Malacca şiSingapore

- plimbare pe Fluviul Chao Praya

- excursie din Bangkok la Piața Plutitoare Damnoen Saduak, la Tabăra de Elefanți Taweechai şi rafting pe Râul Kwai Noi

- excursie de o zi la Ayuttaya peun vas de croazieră (cu dejun inclus)

- taxe de intrare la obiectivele menţionate înprogram

- ghizi locali

- conducător român de grup

- asigurare în caz de insolvabilitate / falimental agenţiei de turism

- BONUS: PACHET TURIST PLUS PREMIUMGENERALI care includeAsigurare medicală, pe întreaga durată a programului, care acoperă o sumămaximă de 30.000 euro/pers. (cheltuieli medicale de urgență și/sau repatriere,însă care nu este menită a acoperi complicațiile sau recidivele bolilor/afecțiunilorde care dumneavoastră suferiți anterior începerii călătoriei) și Asigurarea STORNO de călătorie, careacoperă pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizăriloraplicate, a cărei valoare storno acoperă tariful total al circuitului (cufranșiză de 10%); acest mijloc de protecție financiară acoperă cele maifrecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei; se poate încheia turiștilor cu vârsta maximăde 74 ani împliniți

TARIFULNU INCLUDE:

-taxele de aeroport, combustibil, securitate și serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 495 euro/pers. și pentru zborulcontinental: aprox. 80 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fimodificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiteriibiletelor de avion)


- taxade viză pentru Thailanda: 2000 bhati (aprox 55 euro/pers.) se achită la faţalocului (se obţine la sosirea pe aeroportul din Bangkok)

- taxe de ieșire de pe aeroporturi, numai dacăse aplică

- taxa de turism in Malaezia: aprox. 5 usd/sejur3 nopți (se achită individual la recepția hotelului din Malaezia)

- alte servicii suplimentare decât celemenționate, cheltuieli personale, băuturi, etc.

- bacşişuri: 50 euro/pers. pentru ghizi șișoferi, mai puțin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziula sosire); bacşişurile nu se referă și la excursiile opţionale)

- excursiile opționale care se pot realiza cu unnumăr minim de participanti, precizat de partenerii externi, tarifele acestorafiind informative. În funcție de timpul disponibil, la fața locului, se mai potorganiza și alte excursii opţionale propuse de partenerul local; tarifelede mai jos sunt valabile pentru un minim de 20 de participanți:

·Croazieră pe Fluviul ChaoPrayaîn Bangkok (cu cină inclusă): aprox. 55 euro/pers.

  • Cină la Restaurantul Revolving Tower în Kuala Lumpur: aprox. 95 euro/pers.
  • Bilet intrare Turnurile Petronas: 30 euro/pers.

·Excursie din Kuala Lumpur la Putrajaya (cu dejun inclus): aprox: 50 euro/pers.

·Excursie din Kuala Lumpur înPădurea de Mangrove (cu cină inclusă): aprox. 45 euro/pers.

·Night Safari în Singapore: aprox. 60 euro/pers.

·Round Island Tour: aprox. 80 euro/pers.

·Croazieră Sunset Sail: aprox. 135 euro/pers.

·Insula Sentosa din Singapore:aprox. 95 euro/pers.

ACTE NECESARE:

- pașaport valabil minim 6 luni de la dataîncheierii călătoriei

- 1 fotografie tip pașaport

CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:

- înscrierileîncep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% dintarif şi se încheie la epuizarealocurilor

- diferenţa de 50 % se achită cu min. 30 de zileînainte de data plecării

- turistul va încheia cu agenţia «Contractul deprestări servicii turistice», la care prezentul program este parte

- în momentul semnării «Contractului de prestăriservicii turistice», turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în programîn cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

OBSERVAŢII:

- conducătorulde grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective,inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice

-agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure

-agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele defrontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite săpărăsească teritoriul propriu

-prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nurăspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzieriiacestora

-conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conformitinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii de urgenţă, va traduceprezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiileopţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarealegală de ghid turistic

-cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate curegulile hoteliere specifice fiecărei ţări

-clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial deministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardelelocale

-distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora;problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turistdirect la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup

-dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cuun altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program

-agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, încazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană

-agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilorpromoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadălimitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirareaperioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil

-în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri întraficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbăride aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.;în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşireasituaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentrusuportarea unor cheltuieli suplimentare aferente

-aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, înordinea înscrierilor

-agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu potfi realizate din motive independente de aceasta

-conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofereexplicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii degrup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice;ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţide ghidajul acestora

-excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumeleaferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DALTRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele aleexcursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altăparte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea ladispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelulrespectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiiloropţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate

-agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau aobiectelor personale, indiferent de cauză

-în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poateavea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri

- agenţia nu va suporta costurilesuplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderimasive de zăpadă şi evenimente politiceneprevăzute, greve etc.

- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambiipărinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial alpărintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătoreascădefinitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat decazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d)însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere înoriginal al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții deidentitate

- copiii care nu posedă carte de identitate aunevoie de paşaport individual

- vărugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sauPAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi suntvalabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei

- pentru posesorii de paşapoartetemporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de laambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentrubiletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei

-c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimeiplăți

-prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări serviciituristice »

CIRCUIT 2020 Thailanda – Malaezia – Singapore