Clips pentru fixare folie solar 3/4 Ø27 lungime 3 cm

Clips pentru fixare folie solar 3/4 Ø27 lungime 3 cm

Momentan Indisponibil
CFS5-1164

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 15 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Descriere produs

Clips pentru fixare folie solar, 3/4, Ø27, lungime 3 cm


Clipsurile din PVC se folosesc penru fixarea folie de solar la capetele solarului si la fixarea foliei pe sistemul de aerisire laterala.


Clipsurile pentru fixare folie solar sunt din PVC de o calitate superioara, nu necesita incalzire inainte de fixare, nu sunt casante si asigura prinderea ferma a foliei pentru o perioada indelungata de timp (isi pastreaza capacitatea portanta in timp; nu se slabesc).


Caracteristici clipsuri pentru fixare folie solar:


• material PVC pur, culoare alb sau verde - in functie de stoc
• se folosesc pentru prinderea foliei la solar
• nu permit smulgerea foliei
• nu afecteaza rezistenta foliei

Descriere produs

Clips pentru fixare folie solar, 3/4, Ø27, lungime 3 cmClipsurile din PVC se folosesc penru fixarea folie de solar la capetele solarului si la fixarea foliei pe sistemul de aerisire laterala.Clipsurile pentru fixare folie solar sunt din PVC de o calitate superioara, nu necesita incalzire inainte de fixare, nu sunt casante si asigura prinderea ferma a foliei pentru o perioada indelungata de timp (isi pastreaza capacitatea portanta in timp; nu se slabesc).Caracteristici clipsuri pentru fixare folie solar:• material PVC pur, culoare alb sau verde - in functie de stoc
• se folosesc pentru prinderea foliei la solar
• nu permit smulgerea foliei
• nu afecteaza rezistenta foliei

Informatii suplimentare

Brand:
Asos
Model Produs:
-1164
Tip produs:
Clips pentru

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV. ATENȚIE! DIFERENȚA NU ESTE O REDUCERE PROMOȚIE! Diferența la anumite produse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotațiile bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garantează și nu își asumă răspunderea că informațiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantăm că serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neîntrerupte și fără erori. ATENȚIE!!! Prețurile, promoțiile, situația stocului, detaliile și pozele pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Articolul Clips pentru fixare folie solar 3/4 Ø27 lungime 3 cm având numărul de identificare CFS5-1164 are un stoc estimativ de 0 bucăți și este vândut la prețul de 0.40lei, iar livrarea costă 15.00 lei. Acesta este vândut prin piața virtuala online negociat.ro de SC EUROPACKING AMBALAJE SRL Partener și poate fi achiziționat în rate de la 0.03 lei / luna. Produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru online, dar este posibil să fie în depozitul furnizorului. Dacă înregistrezi o comandă pentru acest produs trebuie să aștepți confirmarea pe email sau pe telefonul mobil despre disponibilitatea la furnizor. Puteți cumpăra online Accesorii par si alte produse din categoria Moda Fashion

Negociaza pretul!

Clips pentru fixare folie solar 3/4 Ø27 lungime 3 cm

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.

Din aceeasi categorie