Controller dmx 512 pentru efecte de lumini disco

Controller dmx 512 pentru efecte de lumini disco

10 Produs(e)
DMX 512

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 24.99 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Rate lunare

de la 24.73 Lei

Vezi detalii

Descriere produs

Controller DMX 512 pentru efecte de lumini disco ,lasere, stroboscoape, masini de fum, masini de balonase din sapun...etc.


Dmx 512 este un controler special compact DMX cu 192 de canale, care este perfect pentru controlul sistemelor de iluminat . Comanda dmx poate fi alimentata de la adaptorul de alimentare externa (inclus) sau baterii,si prin urmare este universal utilizabil pentru controlul manual al sistemelor cu LED-uri.


Poate controla intre 12 si 16 lumini,ce pot fi comandate prin comanda DMX512.


Kitul complet digital ,functii complexe ,scene si programe editabile ,si poti deveni un adevarat Dj Show Lighting Designer si 30 locatii in memorie pentru set-uri de 8 secvente.


Specificatii Controler DMX 512:


- Operator de control al luminii DMX cu 192 canale


- Panou de control DMX pentru diferite unitati


- Afisarea cu LED-uri este clara pentru Black


- Out, programare, muzica si setarea de declansare automata


- Livrat cu adaptor de alimentare


- Facilitatea de conexiune MIDI (MIDI IN) pentru a rula sincron cu unitatea MIDI


- Excelent pentru montarea pe panoul de 19 " ca o unitate de sine statatoare


- Muzica poate fi controlata prin intermediul microfonului incorporat


- 30 de banci de memorie pe care poate stoca pana la 8 programe (modele) pentru fiecare selectie diferite urmariri intre 6 si pana la 240 de modele pentru fiecare


- Controlul vitezei este de la 0,1 secunde la 10 minute


- Ideal pentru a controla pana la 12 efecte de lumina, cu maxim 16 canale fiecare


- Conexiuni DMX: 3 pini XLR


- Intrari MIDI: 5 pini DIN


- Alimentarea: 9Vdc, 500mA


- Dimensiuni: 132 x 482 x 70mm


- Greutatea: 2.8Kg .


Pachetul contine:


- controller disco DMX 512


- adaptor include cablu alimentare 220V


- manual tehnic utilizare (engleza).


*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO"

Descriere produs

Controller DMX 512 pentru efecte de lumini disco ,lasere, stroboscoape, masini de fum, masini de balonase din sapun...etc.Dmx 512 este un controler special compact DMX cu 192 de canale, care este perfect pentru controlul sistemelor de iluminat . Comanda dmx poate fi alimentata de la adaptorul de alimentare externa (inclus) sau baterii,si prin urmare este universal utilizabil pentru controlul manual al sistemelor cu LED-uri.Poate controla intre 12 si 16 lumini,ce pot fi comandate prin comanda DMX512.Kitul complet digital ,functii complexe ,scene si programe editabile ,si poti deveni un adevarat Dj Show Lighting Designer si 30 locatii in memorie pentru set-uri de 8 secvente.Specificatii Controler DMX 512:- Operator de control al luminii DMX cu 192 canale- Panou de control DMX pentru diferite unitati- Afisarea cu LED-uri este clara pentru Black- Out, programare, muzica si setarea de declansare automata- Livrat cu adaptor de alimentare- Facilitatea de conexiune MIDI (MIDI IN) pentru a rula sincron cu unitatea MIDI- Excelent pentru montarea pe panoul de 19 " ca o unitate de sine statatoare- Muzica poate fi controlata prin intermediul microfonului incorporat- 30 de banci de memorie pe care poate stoca pana la 8 programe (modele) pentru fiecare selectie diferite urmariri intre 6 si pana la 240 de modele pentru fiecare- Controlul vitezei este de la 0,1 secunde la 10 minute- Ideal pentru a controla pana la 12 efecte de lumina, cu maxim 16 canale fiecare- Conexiuni DMX: 3 pini XLR- Intrari MIDI: 5 pini DIN- Alimentarea: 9Vdc, 500mA- Dimensiuni: 132 x 482 x 70mm- Greutatea: 2.8Kg .Pachetul contine:- controller disco DMX 512- adaptor include cablu alimentare 220V- manual tehnic utilizare (engleza).*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO"

Promovate

Informatii suplimentare

Brand:
Nespecificat
Forma :
  • Con
Model Produs:
X 512
Tip produs:
Controller dmx

Promovate

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV,. ATENȚIE! DIFERENTA NU ESTE O RE-DUCERE PROMOȚIE!. Diferenta la anumite porduse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotații-le bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Articolul Controller dmx 512 pentru efecte de lumini disco avand numarul de indentificare DMX 512 are un stoc estimativ de 10 bucati si este vandut la petul de 296.70 lei iar livrarea costa 24.99 lei. Acesta este vandut prin magazinul online negociat.ro de Startreduceri Exclusive Online Srl Partener si poate fi achizitionat in rate de la 24.73 lei / luna. Puteti cumpara online Instrumente de suflat si accesorii si alte produse din categoria TV, Audio-Video si Foto

Negociaza pretul!

Controller dmx 512 pentru efecte de lumini disco

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.

La Moda pentru Barbati

CEAS BARBATESC CURREN CRONOGRAF Pret Negociat
Pachet 5 Tricouri Bumbac Pret Negociat
PRV: 210.00 Lei 95.00 Lei
Set 2 buc Black Booster Pret Negociat
PRV: 150.00 Lei 79.00 Lei
Bratara King Zirconiu Pret Negociat
PRV: 131.26 Lei 75.00 Lei
Set 3 buc Romania Pret Negociat
PRV: 165.00 Lei 95.00 Lei
Set Elegant pt El si Ea Pret Negociat
PRV: 165.00 Lei 95.00 Lei