Controller wireless doubleshock 4 ps4 pentru consola playstation 4

Controller wireless doubleshock 4 ps4 pentru consola playstation 4

10 Produs(e)
CUHZCT2E

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 24.99 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Rate lunare

de la 9.14 Lei

Vezi detalii

Descriere produs

Controller Wireless Doubleshock 4 PS4 pentru consola PlayStation 4 aduce o serie de modificari semnificative fata de vechile generatii de controller.


Crucea directionala va fi foarte familiara atat pentru detinatorii de PlayStation 3, cat si pentru cei de PlayStation Vita, clasicele butoane X, O, triunghi si patrat fiind pastrate neschimbate.


In schimb, bumperele R1 si L1, dar mai ales triggerele analogice R2 si L2 au suferit modificari semnificative, in incercarea de a oferi noului controller un aspect cat mai ergonomic.


Controlerul Doubleshock 4 PS4 are un aspect extrem de important al noului DOUBLESHOCK 4,este noul LED light bar, care va juca roluri multiple.


Bara luminoasa se va colora in diferite nuante pentru a sugera cat mai bine legatura dintre jucator si personajul controlat din joc: spre exemplu, intr-un titlu cooperativ, personajul imbracat in culoarea rosie va fi controlat de gamepad-ul a carei lumina va fi portocalie - rosie.


Nici stick-urile nu au fost trecute cu vederea, design-ul acestora fiind conceput pentru ca degetele sa nu mai alunece de pe grip-ul cauciucat.


Butoanele Start si Select dispar pentru prima data de pe un controller PlayStation, fiind inlocuite de butoanele Options (care ar trebui sa preia functiile Start si Select) si Share.


Butonul PlayStation (Home) a ramas aproape neschimbat.


De asemenea, impreuna cu functiile SIXAXIS (senzori de miscare), acest light bar va servi pentru detectarea eficienta a pozitionarii in spatiu.


Specificatii produs Joystick Controller Doubleshock 4 Gamepad, pentru consola PS4:


- Tehnologie Wireless (fara fir)


- Raza actiune:+/- 7 m


- Alimentare: Cablu


- Lungime cablu: 1.75 m


- Baterie reincarcabila Li-Ion: 800 mAh


- Compatibilitate Playstation 4


- Forma butoanelor L2/R2 si L3/R3 a fost imbunatatita pentru o precizie sporita


- Difuzor incorporat


- Mufa microfon pentru casti stereo incorporate de 3,5 mm


- Bara de iluminare incorporata


- Interfata: Micro USB - USB


- Conectori: Micro USB


- Culoare: Negru


- Material: ABS


- Dimensiuni produs: 160 mm x 50mm x 98 mm


- Greutate aprox: 210g


Bonus: Cablu USB incarcare joystick ps4 (Cablu incarcare USB - Micro USB tip B).


*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO"

Descriere produs

Controller Wireless Doubleshock 4 PS4 pentru consola PlayStation 4 aduce o serie de modificari semnificative fata de vechile generatii de controller.Crucea directionala va fi foarte familiara atat pentru detinatorii de PlayStation 3, cat si pentru cei de PlayStation Vita, clasicele butoane X, O, triunghi si patrat fiind pastrate neschimbate.In schimb, bumperele R1 si L1, dar mai ales triggerele analogice R2 si L2 au suferit modificari semnificative, in incercarea de a oferi noului controller un aspect cat mai ergonomic.Controlerul Doubleshock 4 PS4 are un aspect extrem de important al noului DOUBLESHOCK 4,este noul LED light bar, care va juca roluri multiple.Bara luminoasa se va colora in diferite nuante pentru a sugera cat mai bine legatura dintre jucator si personajul controlat din joc: spre exemplu, intr-un titlu cooperativ, personajul imbracat in culoarea rosie va fi controlat de gamepad-ul a carei lumina va fi portocalie - rosie.Nici stick-urile nu au fost trecute cu vederea, design-ul acestora fiind conceput pentru ca degetele sa nu mai alunece de pe grip-ul cauciucat.Butoanele Start si Select dispar pentru prima data de pe un controller PlayStation, fiind inlocuite de butoanele Options (care ar trebui sa preia functiile Start si Select) si Share.Butonul PlayStation (Home) a ramas aproape neschimbat.De asemenea, impreuna cu functiile SIXAXIS (senzori de miscare), acest light bar va servi pentru detectarea eficienta a pozitionarii in spatiu.Specificatii produs Joystick Controller Doubleshock 4 Gamepad, pentru consola PS4:- Tehnologie Wireless (fara fir)- Raza actiune:+/- 7 m- Alimentare: Cablu- Lungime cablu: 1.75 m- Baterie reincarcabila Li-Ion: 800 mAh- Compatibilitate Playstation 4- Forma butoanelor L2/R2 si L3/R3 a fost imbunatatita pentru o precizie sporita- Difuzor incorporat- Mufa microfon pentru casti stereo incorporate de 3,5 mm- Bara de iluminare incorporata- Interfata: Micro USB - USB- Conectori: Micro USB- Culoare: Negru- Material: ABS- Dimensiuni produs: 160 mm x 50mm x 98 mm- Greutate aprox: 210gBonus: Cablu USB incarcare joystick ps4 (Cablu incarcare USB - Micro USB tip B).*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO"

Promovate

Informatii suplimentare

Brand:
Nespecificat
Model Produs:
ZCT2E
Tip produs:
Controller wireless

Negociat

NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Articolul Controller wireless doubleshock 4 ps4 pentru consola playstation 4 avand numarul de indentificare CUHZCT2E are un stoc estimativ de 10 bucati si este vandut la petul de 109.70 lei iar livrarea costa 24.99 lei. Acesta este vandut prin magazinul online negociat.ro de Startreduceri Exclusive Online Srl Partener si poate fi achizitionat in rate de la 9.14 lei / luna. Puteti cumpara online Accesorii Gaming si alte produse din categoria PC, Accesorii si Programe

Negociaza pretul!

Controller wireless doubleshock 4 ps4 pentru consola playstation 4

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.