CURS AUDIT DE DESEURI

Acum 9 luni Evenimente Locale Bucuresti 71 views / Firma

570 lei

  • img
img
Detalii Anunt

Top Quality Management, in calitate de furnizor de cursuri de formare profesionala cu peste 12 ani experienta, va invita sa participati la cursul AUDIT DE DESEURI.

Cursul este structurat conform noilor cerinte privind formarea profesionala a adultilor care impun o tehnica de invatare bazata pe multe aplicatii practice pentru o mai justa intelegere si aplicare a informatiilor teoretice. Astfel, cursul imbina in mod util cele doua parti componente (partea teoretica si partea practica), cu unicul scop de a intampina nevoile cursantilor de a aplica efectiv ceea ce li se ofera in partea teoretica a cursului.

Competente dobandite:

Comunicarea interpersonala, munca in echipa;

Perfectionarea profesionala – auditor si responsabil cu gestiunea deseurilor;

Managementul operational al gestiunii deseurilor: organizare, planificare, monitorizare – masurare procese, evaluarea conformarii;

Organizarea desfasurarii auditului de mediu – component managementul deseurilor;

Planificarea auditului de mediu;

Analiza preliminara a documentatiei;

Selectarea echipei de audit. Coordonarea echipei de audit;

Realizarea auditului de mediu;

Intocmirea rapoartelor de audit.

Programul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fosta CNFPA) pentru ocupatia AUDITOR DE MEDIU cod COR 325703, iar certificatul eliberat este recunoscut de catre Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.

Pret 570 LEI.

Pentru detalii va rugam sa solicitati informatii prin e-mail la adresa office@cursuriautorizate.ro sau sa ne contactati telefonic la 037 134 79 51 sau 0724 341 894.

CURS AUDIT DE DESEURI