Cutite de schimb pentru masina de tuns oi electrica

Cutite de schimb pentru masina de tuns oi electrica

10 Produs(e)
02-13-4

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 24.99 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile
 • 93.68 Lei TVA inclus
  +

  Adauga la favorite


  Rate lunare

  de la 7.81 Lei

  Vezi detalii

  Comanda Telefonic Prin Call Center

  0358 403 403 Negociaza Pretul

Descriere produs

Cutite de schimb pentru masina de tuns oi electrica, din material de inalta calitate si anume Otel.


Tunderea blanii animalelor de la stana este o sarcina peste care niciun ingrijitor nu poate trece cu vederea.


Pentru astfel de sarcini au fost concepute masinile de tuns oi, acestea venind la pachet cu o serie de accesorii de taiere si de stilizarea a blanii oilor sau caprelor.


Setul de cutite de schimb pentru masina de tuns oi este un astfel de accesoriu, universal valabil pentru toate tipurile de masini de tuns oi, capre si caini.


Specificații tehnice:


- Tip produs: Cutit pentru masina de tuns


- Material: Otel


- Este universal pentru toate tipurile de masini de tuns


- Contine doua cutite de taiere 13/4 dinti, gata sa fie montate pe masina de tuns de oi electrica.


'' Imaginile, culorile și caracteristicile descrise au caracter informativ și pot conțíne mici inadvertenţe sau diferi ocazional faţă de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO."

Descriere produs

Cutite de schimb pentru masina de tuns oi electrica, din material de inalta calitate si anume Otel.Tunderea blanii animalelor de la stana este o sarcina peste care niciun ingrijitor nu poate trece cu vederea.Pentru astfel de sarcini au fost concepute masinile de tuns oi, acestea venind la pachet cu o serie de accesorii de taiere si de stilizarea a blanii oilor sau caprelor.Setul de cutite de schimb pentru masina de tuns oi este un astfel de accesoriu, universal valabil pentru toate tipurile de masini de tuns oi, capre si caini.Specificații tehnice:- Tip produs: Cutit pentru masina de tuns- Material: Otel- Este universal pentru toate tipurile de masini de tuns- Contine doua cutite de taiere 13/4 dinti, gata sa fie montate pe masina de tuns de oi electrica.'' Imaginile, culorile și caracteristicile descrise au caracter informativ și pot conțíne mici inadvertenţe sau diferi ocazional faţă de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO."

Informatii suplimentare

Brand:
Nespecificat
Model Produs:
-13-4
Tip produs:
Cutite de

Promovate

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV. ATENȚIE! DIFERENȚA NU ESTE O REDUCERE PROMOȚIE! Diferența la anumite produse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotațiile bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garantează și nu își asumă răspunderea că informațiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantăm că serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neîntrerupte și fără erori. ATENȚIE!!! Prețurile, promoțiile, situația stocului, detaliile și pozele pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Articolul Cutite de schimb pentru masina de tuns oi electrica având numărul de identificare 02-13-4 are un stoc estimativ de 10 bucăți și este vândut la prețul de 93.68lei, iar livrarea costă 24.99 lei. Acesta este vândut prin piața virtuala online negociat.ro de Startreduceri Exclusive Online Srl Partener și poate fi achiziționat în rate de la 7.81 lei / luna. Produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru online, dar este posibil să fie în depozitul furnizorului. Dacă înregistrezi o comandă pentru acest produs trebuie să aștepți confirmarea pe email sau pe telefonul mobil despre disponibilitatea la furnizor. Puteți cumpăra online Accesorii animale si alte produse din categoria Casa, Bricolaj si Petshop

Negociaza pretul!

Cutite de schimb pentru masina de tuns oi electrica

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.

La Moda pentru Femei

Pandantiv talisman charm temperament heart Pret Negociat
Pandantiv talisman charm albina Pret Negociat
Pandantiv talisman charm zar Pret Negociat
Pandantiv talisman charm ananas Pret Negociat
Pandantiv talisman charm broasca testoasa Pret Negociat

La Moda pentru Barbati

Sneakers sport barbati, negru Pret Negociat
Sneakers sport barbati, gri Pret Negociat
PRV: 349.90 Lei 199.90 Lei
Sneakers sport barbati, black Pret Negociat
Ghete Letoon model camuflaj Negru 7010 Pret Negociat
Ghete Letoon model Gri 7010 Pret Negociat
PRV: 146.26 Lei 102.00 Lei
Sneakers sport barbati, black Pret Negociat