Farfurie din ceramica alb negru model pisica Ø 20 cm

12 Produs(e)
A71.37.27B

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 20.00 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Descriere produs

Material: Ceramica

Produsul este imprimat cu decoratiune haioasa, in forma de pisicuta.

Dimensiune: Diametru 20 cm

Culoare: Alb, Negru

Aceasta farfurie haioasa va ofera ocazia ideala pentru prezentarea eleganta a delicateselor dumneavoastra.

Rareori pregatirea creativa a fost atat de usoara si de simpla. Decoreaza mesele de fiecare data cu vase de buna calitate, realizate din ceramica exceptionala. Farfuria Decorer este o necesitate absoluta pentru toti iubitorii de gastronomie.

Rezistenta acestui produs este remarcabila avand in vedere ca-l puteti folosi in cuptorul cu microunde si la temperaturi scazute. Pentru curatare, suporta spalare automata in masina de spalat vase.

Descriere produs

Material: CeramicaProdusul este imprimat cu decoratiune haioasa, in forma de pisicuta.Dimensiune: Diametru 20 cmCuloare: Alb, NegruAceasta farfurie haioasa va ofera ocazia ideala pentru prezentarea eleganta a delicateselor dumneavoastra.Rareori pregatirea creativa a fost atat de usoara si de simpla. Decoreaza mesele de fiecare data cu vase de buna calitate, realizate din ceramica exceptionala. Farfuria Decorer este o necesitate absoluta pentru toti iubitorii de gastronomie.Rezistenta acestui produs este remarcabila avand in vedere ca-l puteti folosi in cuptorul cu microunde si la temperaturi scazute. Pentru curatare, suporta spalare automata in masina de spalat vase.

Negociat

Produsul Farfurie din ceramica alb negru model pisica Ø 20 cm este vandut prin negociat.ro de PRO GSM Partener

negociat

NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Negociaza pretul!

Farfurie din ceramica alb negru model pisica Ø 20 cm

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.