Fata de masa din bumbac crem rosu model reni 100 cm x 100 cm

Fata de masa din bumbac crem rosu model reni 100 cm x 100 cm

1 Produs(e)
NOC01DECO
Mai este doar o bucata in stoc.

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 20 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Rate lunare

de la 11.58 Lei

Vezi detalii

Descriere produs

Material: Bumbac

Dimensiune: Lungime 100 cm x Latime 100 cm

Culoare: Crem, Rosu

Fata de masa Reni este rezistenta la spalari repetate, pastrandu-si culorile imprimeului chiar si dupa mai multe cicluri de spalare.

Este perfecta pentru mesele in familie din perioada sarbatorilor de iarna, aducand un aer aparte vaselor si bucatelor dumneavoastra, amintind de bucatariile bunicilor si strabunicilor nostri si facandu-va sa va simtiti asa cum spune romanul, "ca la mama acasa".

Descriere produs

Material: BumbacDimensiune: Lungime 100 cm x Latime 100 cmCuloare: Crem, RosuFata de masa Reni este rezistenta la spalari repetate, pastrandu-si culorile imprimeului chiar si dupa mai multe cicluri de spalare.Este perfecta pentru mesele in familie din perioada sarbatorilor de iarna, aducand un aer aparte vaselor si bucatelor dumneavoastra, amintind de bucatariile bunicilor si strabunicilor nostri si facandu-va sa va simtiti asa cum spune romanul, "ca la mama acasa".

Promovate

Informatii suplimentare

Brand:
Clayre & Eef
Model Produs:
1DECO
Tip produs:
Fata de

Negociat

NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Articolul Fata de masa din bumbac crem rosu model reni 100 cm x 100 cm avand numarul de indentificare NOC01DECO are un stoc estimativ de 1 bucati si este vandut la petul de 139.00 lei iar livrarea costa 20.00 lei. Acesta este vandut prin magazinul online negociat.ro de PRO GSM Partener si poate fi achizitionat in rate de la 11.58 lei / luna. Puteti cumpara online Figurine si decoratiuni Craciun si alte produse din categoria Casa, Bricolaj si Petshop

Negociaza pretul!

Fata de masa din bumbac crem rosu model reni 100 cm x 100 cm

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.