Gel Dezinfectant Dettol pentru maini, Antibacterian, 200 ml

Gel Dezinfectant Dettol pentru maini, Antibacterian, 200 ml

100 Produs(e)
AMPS-DTGD200

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 25 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Descriere produs

Dettol® Gel dezinfectant pentru maini.


  • *Conform EN 14476, Dettol Gel antibacterian pentru maini omoara SARS-CoV-2 (Coronavirusul sindromului respirator acut sever 2). Timp de actiune: 1 minut.
  • Nu este necesara folosirea apei
  • Este ideal pentru folosirea in afara locuintei
  • Testat dermatologic
  • Usor de transportat

* Utilizati in siguranta produsele biocide. Cititi intotdeauna eticheta si informatiile despre produs inainte de utilizare.


Turnati o cantitate mica (cca. 2 ml) de gel dezinfectant in palma si apoi frecati repede mainile pana la uscare. A se utiliza intre spalari. Nu este necesara folosirea apei. Exclusiv pentru uz extern.

Descriere produs

Dettol® Gel dezinfectant pentru maini.  • *Conform EN 14476, Dettol Gel antibacterian pentru maini omoara SARS-CoV-2 (Coronavirusul sindromului respirator acut sever 2). Timp de actiune: 1 minut.
  • Nu este necesara folosirea apei
  • Este ideal pentru folosirea in afara locuintei
  • Testat dermatologic
  • Usor de transportat


* Utilizati in siguranta produsele biocide. Cititi intotdeauna eticheta si informatiile despre produs inainte de utilizare.Turnati o cantitate mica (cca. 2 ml) de gel dezinfectant in palma si apoi frecati repede mainile pana la uscare. A se utiliza intre spalari. Nu este necesara folosirea apei. Exclusiv pentru uz extern.

Promovate

Informatii suplimentare

Brand:
Dettol
Model Produs:
GD200
Tip produs:
Gel Dezinfectant

Promovate

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV,. ATENȚIE! DIFERENTA NU ESTE O RE-DUCERE PROMOȚIE!. Diferenta la anumite porduse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotații-le bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Articolul Gel Dezinfectant Dettol pentru maini, Antibacterian, 200 ml avand numarul de indentificare AMPS-DTGD200 are un stoc estimativ de 100 bucati si este vandut la petul de 29.99 lei iar livrarea costa 25.00 lei. Acesta este vandut prin magazinul online negociat.ro de APOLLO SHOP ONLINE S.R.L. Partener si poate fi achizitionat in rate de la 2.50 lei / luna. Puteti cumpara online Gel Igienizare si alte produse din categoria Ingrijire personala si cosmetice

Negociaza pretul!

Gel Dezinfectant Dettol pentru maini, Antibacterian, 200 ml

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.

La Moda pentru Barbati

CEAS BARBATESC CURREN CRONOGRAF Pret Negociat
Pachet 5 Tricouri Bumbac Pret Negociat
PRV: 210.00 Lei 95.00 Lei
Set 2 buc Black Booster Pret Negociat
PRV: 150.00 Lei 79.00 Lei
Bratara King Zirconiu Pret Negociat
PRV: 131.26 Lei 75.00 Lei
Set 3 buc Romania Pret Negociat
PRV: 165.00 Lei 95.00 Lei
Set Elegant pt El si Ea Pret Negociat
PRV: 165.00 Lei 95.00 Lei