Husa canapea 3 locuri microfibra

Husa canapea 3 locuri microfibra

Momentan Indisponibil
EDS368

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 18 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Rate lunare

de la 11.58 Lei

Vezi detalii

Descriere produs


Husa ElastiX, pentru canapea de 3 locuri, ofera o modalitate simpla, ieftina si eleganta de a reimprospata aspectul casei sau al biroului ! 


Protejeaza ca un scut impotriva murdariei, umezelii si ale urmelor de uzura. Perfecte pentru case cu copii si animale de companie. Reprezinta o solutie economica de protejare a fotoliului, canapelelor sau scaunelor.

Culori disponibile: bej, crem, albastru, gri, maro, grena.

Descriere produsHusa ElastiX, pentru canapea de 3 locuri, ofera o modalitate simpla, ieftina si eleganta de a reimprospata aspectul casei sau al biroului ! Protejeaza ca un scut impotriva murdariei, umezelii si ale urmelor de uzura. Perfecte pentru case cu copii si animale de companie. Reprezinta o solutie economica de protejare a fotoliului, canapelelor sau scaunelor.

Culori disponibile: bej, crem, albastru, gri, maro, grena.

Promovate

Informatii suplimentare

Brand:
Textil
Model Produs:
DS368
Tip produs:
Husa canapea

Promovate

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV,. ATENȚIE! DIFERENTA NU ESTE O RE-DUCERE PROMOȚIE!. Diferenta la anumite porduse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotații-le bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Articolul Husa canapea 3 locuri microfibra avand numarul de indentificare EDS368 are un stoc estimativ de 0 bucati si este vandut la petul de 139.00 lei iar livrarea costa 18.00 lei. Acesta este vandut prin magazinul online negociat.ro de CRIADA SHOP SRL Partener si poate fi achizitionat in rate de la 11.58 lei / luna. Puteti cumpara online Lenjerii de pat si alte produse din categoria Casa, Bricolaj si Petshop

Negociaza pretul!

Husa canapea 3 locuri microfibra

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.

La Moda pentru Barbati

CEAS BARBATESC CURREN CRONOGRAF Pret Negociat
Pachet 5 Tricouri Bumbac Pret Negociat
PRV: 210.00 Lei 95.00 Lei
Set 2 buc Black Booster Pret Negociat
PRV: 150.00 Lei 79.00 Lei
Bratara King Zirconiu Pret Negociat
PRV: 131.26 Lei 75.00 Lei
Set 3 buc Romania Pret Negociat
PRV: 165.00 Lei 95.00 Lei
Set Elegant pt El si Ea Pret Negociat
PRV: 165.00 Lei 95.00 Lei