Inele de montura pentru lunete airsoft, 22 mm, metalice, negre

Inele de montura pentru lunete airsoft, 22 mm, metalice, negre

5 Produs(e)
STR-L22

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 24.99 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Descriere produs

Inele de montura pentru lunete airsoft, 22 mm, metalice, negre destinat pentru dispozitive optice respectiv montarea Lunetei pe RIS.


Inele de prindere pe luneta sunt realizate din metal si se pot atasa cu usurinta pe RIS de 22 mm.


Caracteristici generale Inele prindere luneta:


- Tip produs: Inele airsoft


- Adaptor arma: destinat pentru Arma, Airsoft, Sport


- Zoom optic: 22 mm


- Continut pachet: x 2 inele prindere luneta airsoft & 1 imbus


- Culoare: Negru.


'' Imaginile, culorile și caracteristicile descrise au caracter informativ și pot conțíne mici inadvertenţe sau diferi ocazional faţă de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO."

Descriere produs

Inele de montura pentru lunete airsoft, 22 mm, metalice, negre destinat pentru dispozitive optice respectiv montarea Lunetei pe RIS.Inele de prindere pe luneta sunt realizate din metal si se pot atasa cu usurinta pe RIS de 22 mm.Caracteristici generale Inele prindere luneta:- Tip produs: Inele airsoft- Adaptor arma: destinat pentru Arma, Airsoft, Sport- Zoom optic: 22 mm- Continut pachet: x 2 inele prindere luneta airsoft & 1 imbus- Culoare: Negru.'' Imaginile, culorile și caracteristicile descrise au caracter informativ și pot conțíne mici inadvertenţe sau diferi ocazional faţă de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO."

Informatii suplimentare

Brand:
Nespecificat
Model Produs:
R-L22
Tip produs:
Inele de

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV. ATENȚIE! DIFERENȚA NU ESTE O REDUCERE PROMOȚIE! Diferența la anumite produse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotațiile bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garantează și nu își asumă răspunderea că informațiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantăm că serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neîntrerupte și fără erori. ATENȚIE!!! Prețurile, promoțiile, situația stocului, detaliile și pozele pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Articolul Inele de montura pentru lunete airsoft, 22 mm, metalice, negre având numărul de identificare STR-L22 are un stoc estimativ de 5 bucăți și este vândut la prețul de 54.82lei, iar livrarea costă 24.99 lei. Acesta este vândut prin piața virtuala online negociat.ro de Startreduceri Exclusive Online Srl Partener și poate fi achiziționat în rate de la 4.57 lei / luna. Produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru online, dar este posibil să fie în depozitul furnizorului. Dacă înregistrezi o comandă pentru acest produs trebuie să aștepți confirmarea pe email sau pe telefonul mobil despre disponibilitatea la furnizor. Puteți cumpăra online Vanatoare si alte produse din categoria Sport si Activitati in aer liber

Negociaza pretul!

Inele de montura pentru lunete airsoft, 22 mm, metalice, negre

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.

La Moda pentru Barbati

Sneakers sport barbati, negru Pret Negociat
Sneakers sport barbati, gri Pret Negociat
PRV: 349.90 Lei 199.90 Lei
Sneakers sport barbati, black Pret Negociat
Ghete Letoon model camuflaj Negru 7010 Pret Negociat
Ghete Letoon model Gri 7010 Pret Negociat
PRV: 146.26 Lei 102.00 Lei
Sneakers sport barbati, black Pret Negociat