JAdor Yard Sale - targ de lucruri cu personalitate, pentru pasionatii de shopping!

Acum 5 luni Evenimente Locale Bucuresti 81 views / Persoana Fizica

--

  • img
img
Detalii Anunt

In weekendul 2 – 3 martie, interval orar 11:00 – 18:00, jAdor Yard Sale va invita la un târg de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, o ediție specială de primăvară, dedicată responsabilizarii fata de mediul inconjurator.

Alaturi de partenerii nostri, Distrikt 42 si Beert, din Centrul Vechi al capitalei (Str. Sf. Dumitru, nr. 3), doua locatii speciale, jAdor Yard Sale va avea atmosfera unui pop-up store urban, care se va desfasura pe ritmul unui open fair.

Ne-am propus să adunăm oameni frumoși la târg și vă încurajăm să vă faceti timp pentru o escapadă în lumea unor lucuri cu personalitate.

La jAdor Yard Sale veti gasi articole mult mai mult decât niște simple produse. Vă punem la dispozitie articole vestimentare din propriile garderobe, bijuterii, piese unice, carti, accesorii, jocuri, jucarii si multe alte articole apreciate și bine îngrijite.Vă oferim produse care au fost confecționate hand-made cu o atenție specială și cu multă pasiune, de catre oameni frumosi si implicati in ceea ce fac.

Va fi un weekend cu iz de sarbatoare, doua zile de smart sale si smart shopping, un weekend in care vom scotoci printre lucruri iubite, care merita o noua sansa de a fi indragite. Fiecare zi va reuni expozanti diferiti care v-au pregatit preturi mici si negociabile.

La final sperăm să plecați nu doar cu o punga plină de cumpărături ci și cu gândul că fiecare dintre noi suntem responsabili pentru comunitate și cei din jurul nostru.

Intrarea este libera pentru vizitatori!!!!

Link eveniment:

JAdor Yard Sale - targ de lucruri cu personalitate, pentru pasionatii de shopping!