Kit 2x Baofeng UV-5R

14 Produs(e)
OST64-DUO

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 28 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Rate lunare

de la 30.83 Lei

Vezi detalii

Descriere produs

Baofeng UV-5R, se încadrează printre cele mai populare transmițătoare dualband de pe piață. Baofeng UV-5R suportă frecvențe UHF, VHF, FM și PMR. Putere 5/1 W. Kit de două transmițătoare cu preț redus.


Baofeng UV-5R are 128 de canale de memorie și este dotat cu display LCD. Gama largă de utilizări în combinație cu un preț foarte convenabil, face din transmițătorul Baofeng UV-5R un campion din clasa sa. 


Baofeng UV-5R este o stație radio manuală populară, în special printre amatorii de radio sau playeri airsoft datorită suportului frecvențelor UHF și VHF, acest transmițător este o completare bună pentru interceptările UHF.


Descriere produs

Baofeng UV-5R, se încadrează printre cele mai populare transmițătoare dualband de pe piață. Baofeng UV-5R suportă frecvențe UHF, VHF, FM și PMR. Putere 5/1 W. Kit de două transmițătoare cu preț redus.Baofeng UV-5R are 128 de canale de memorie și este dotat cu display LCD. Gama largă de utilizări în combinație cu un preț foarte convenabil, face din transmițătorul Baofeng UV-5R un campion din clasa sa. Baofeng UV-5R este o stație radio manuală populară, în special printre amatorii de radio sau playeri airsoft datorită suportului frecvențelor UHF și VHF, acest transmițător este o completare bună pentru interceptările UHF.Produs

Produsul Kit 2x Baofeng UV-5R este vandut prin negociat.ro de SHX Trading s. r. o. Partener

Informatii suplimentare

Brand:
Secutek
Model Produs:
4-DUO
Tip produs:
Kit 2x

Negociat

NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Negociaza pretul!

Kit 2x Baofeng UV-5R

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.