Lac de unghii Gabrini 3D, nuanta 14, 13ml

Lac de unghii Gabrini 3D, nuanta 14, 13ml

50 Produs(e)
EON026

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 24 lei

Timp livrare: 4 zile

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Descriere produs

Seria uluitoare de lacuri de unghii, oja clasica 3D de la Gabrini este alegerea calitate/pret ideala.

Datorită periei sale ușor de aplicat, puteți avea unghii strălucitoare și perfecte. Se aplica super-usor si se usuca repede, oferind culoare intensa, stralucire impecabila si rezistenta indelungata precum manichiura cu gel – dar fara lampa UV, insa inlaturandu-se precum lacul de unghii obisnuit.

Produsul poate fi inlaturat usor cu acetona/dizolvant.

Descriere produs

Seria uluitoare de lacuri de unghii, oja clasica 3D de la Gabrini este alegerea calitate/pret ideala.Datorită periei sale ușor de aplicat, puteți avea unghii strălucitoare și perfecte. Se aplica super-usor si se usuca repede, oferind culoare intensa, stralucire impecabila si rezistenta indelungata precum manichiura cu gel – dar fara lampa UV, insa inlaturandu-se precum lacul de unghii obisnuit.Produsul poate fi inlaturat usor cu acetona/dizolvant.

Informatii suplimentare

Brand:
GABRINI
Model Produs:
ON026
Tip produs:
Lac de

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV. ATENȚIE! DIFERENȚA NU ESTE O REDUCERE PROMOȚIE! Diferența la anumite produse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotațiile bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garantează și nu își asumă răspunderea că informațiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantăm că serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neîntrerupte și fără erori. ATENȚIE!!! Prețurile, promoțiile, situația stocului, detaliile și pozele pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Articolul Lac de unghii Gabrini 3D, nuanta 14, 13ml având numărul de identificare EON026 are un stoc estimativ de 50 bucăți și este vândut la prețul de 5.90lei, iar livrarea costă 24.00 lei. Acesta este vândut prin piața virtuala online negociat.ro de SC EONNY SHOP SRL Partener și poate fi achiziționat în rate de la 0.49 lei / luna. Produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru online, dar este posibil să fie în depozitul furnizorului. Dacă înregistrezi o comandă pentru acest produs trebuie să aștepți confirmarea pe email sau pe telefonul mobil despre disponibilitatea la furnizor. Puteți cumpăra online Manichiura - pedichiura si alte produse din categoria Ingrijire personala si cosmetice

Negociaza pretul!

Lac de unghii Gabrini 3D, nuanta 14, 13ml

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.

La Moda pentru Barbati

Sneakers sport barbati, negru Pret Negociat
Sneakers sport barbati, gri Pret Negociat
PRV: 349.90 Lei 199.90 Lei
Sneakers sport barbati, black Pret Negociat
Ghete Letoon model camuflaj Negru 7010 Pret Negociat
Ghete Letoon model Gri 7010 Pret Negociat
PRV: 146.26 Lei 102.00 Lei
Sneakers sport barbati, black Pret Negociat