Macarale si dispozitive de ridicare

Acum 10 luni Prestari Servicii Abrud 65 views / Firma

1 €

  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
imgimgimgimgimg
Detalii Anunt

TotalRace Romania va ofera : chingi textile de ridicare cu urechi , chingitextile circulare ,chingi circulare negre pentru scene , teatru ,sufe de ridicare textile, chingi speciale pt tamburi de otel cumuchii taioase si ascutite , dispozitive de chingi de ridicare,chingi construite in 2 straturi, chinga cu coeficient de siguranta7:1, chingi productie Olanda, chingi cu tonaj pana la 200tone,dispozitive din chingi de ridicare,ridicare profesionala, chingatechlon, chinga Dyneema, , chingi cu livrare din stoc, chingi culungimi la comanda, chingi de ridicare cu urechi pentru haleindustriale, chingi de ridicare europaleti, chingi de ridicarepentru macarale , chingi de ridicare pentru utilaje constructii,chingi de ridicare pentru butoaie.

OFERTASPECIALA BUY-BACK!!! Pentruorice chinga de ridicare pe care nu o mai folositi indiferent deproducator, capacitate de ridicare, lungime si o predati la sediulnostru din Bucuresti primiti garantat 20 % discount din pretul delista pentru o noua chinga de ridicare achizitionata.

TotalRace Bucuresti este primul centru de reciclare pentru chingi deridicare acreditat pentru Romania si Europa de Est de catre UTXGroup.

Pentrumai multe detalii accesati : /

Macarale si dispozitive de ridicareMacarale si dispozitive de ridicareMacarale si dispozitive de ridicareMacarale si dispozitive de ridicareMacarale si dispozitive de ridicare