Manusi Nitril M Albastre Kingfa, 100 buc.
Garantie
Citeste "Garantia Produselor"Termeni Retur
Citeste Termenii de ReturDetalii Livrare
Cost livrare: 19 lei
Timp livrare: 1 zile
Afla mai multe detalii despre LivrareTermeni si Conditii
Citeste Termenii si ConditiileDescriere produs
Manusi Nitril Albastre Nepudrate M 100 Buc Kingfa Caracteristici si avantaje: Material: nitril nepudrat Texturate in varful degetelor Rezistente si confortabile in timpul purtarii Protejeaza impotriva bacteriilor si fungilor Produsul este testat si nu cauzeaza iritarea pielii Moi la atingere Date tehnice: Marime: M Culoare: albastru Lungime: ≥ 240 mm Greutate: 3.7±0.3 g. Latime: 95±10 mm Termen de valabilitate: 3 ani Prezentare: Manusi din nitril nepudrat albastre marimea M 100 buc/ cutie Dimensiune Cutie: 225 x 120 x 63 mm Dimensiune Bax: 330 x 250 x 240 mm (10 cutii) Certificari si Standarde: EN 455 part 1 2 3 4, EN 374 part 1 2 3 4 5 EU Alimente : EN 1186, EU Modul B+C2 Certificat ISO/IEC 17025 Acreditare de Stat ISO 9001 Quality Management System Certification ISO 13485 Management calitate dispozitive medicale QSR820 FDA Cerinte de Calitate ISO 14001 Management de Mediu
Descriere produs
Manusi Nitril Albastre Nepudrate M 100 Buc Kingfa Caracteristici si avantaje: Material: nitril nepudrat Texturate in varful degetelor Rezistente si confortabile in timpul purtarii Protejeaza impotriva bacteriilor si fungilor Produsul este testat si nu cauzeaza iritarea pielii Moi la atingere Date tehnice: Marime: M Culoare: albastru Lungime: ≥ 240 mm Greutate: 3.7±0.3 g. Latime: 95±10 mm Termen de valabilitate: 3 ani Prezentare: Manusi din nitril nepudrat albastre marimea M 100 buc/ cutie Dimensiune Cutie: 225 x 120 x 63 mm Dimensiune Bax: 330 x 250 x 240 mm (10 cutii) Certificari si Standarde: EN 455 part 1 2 3 4, EN 374 part 1 2 3 4 5 EU Alimente : EN 1186, EU Modul B+C2 Certificat ISO/IEC 17025 Acreditare de Stat ISO 9001 Quality Management System Certification ISO 13485 Management calitate dispozitive medicale QSR820 FDA Cerinte de Calitate ISO 14001 Management de Mediu