Masina de cusut portabila electrica cu pedala jysm-301

Masina de cusut portabila electrica cu pedala jysm-301

5 Produs(e)
JYSM-301

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 24.99 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Rate lunare

de la 10.59 Lei

Vezi detalii

Descriere produs

Masina de cusut portabila electrica cu pedala JYSM-301 este ideala pentru mici reparatii sau ornarea fetelor de masa, bluzelor, batistelor, butoniere, cusaturi duble.


Avantajele acestei mini-masini de cusut cu pedala sunt reprezentate de faptul ca este perfecta pentru incepatori, dar si pentru utilizatorii experimentati.


Ceva foarte special la aceasta masina, este faptul ca poate lucra cu x 4 baterii sau alimentare la priza fiind foarte utila, portabila ocupa putin spatiu, pentru a o putea lua cu dumneavoastra in calatorii si concedii.


Functioneaza prin incarcare la priza, de 220V, avand adaptor inclus, sau cu 4 baterii AA ( nu sunt incluse), daca plecati in vacanta si vreti sa fiti pregatiti.


Caracteristici generale Mini masina de cusut electrica cu pedala, 220V, JYSM-301:


~ Masina de cusut electrica portabila functioneaza cu incarcator de 220V, sau cu baterii, are pedala pentru reglarea vitezei de cusut, 4 bobine de ata incluse si accesorii.


~ Se comporta ca o masina profesionala, dar de dimensiuni mici


~ Coase diverse materiale: bumbac, voal, matase, tricot, stofa, crep


~ Are o pedala pentru controlarea vitezei de coasere


~ Are 2 viteze de coasere


~ Buton pentru cusatura dubla


~ Buton pentru reglare intensitate, viteza de cusut


~ Buton pentru a schimba alimentare ( ori la priza ori cu baterii)


~ Slot pentru conectare pedala ( Pedala cu activare manuala )


~ Led pentru folosire pe timp de noapte


~ Productie de prima clasa


~ Material : ABS / POM /Q235


~ Slot cu x4 baterii de tip AA 1,5 V


~ Putere nominala: 9 Watt


~ Curent de tensiune: DC/6-8V/1-2A


~ Alimentare cu conectare la priza 100 - 240 V/AC ( inclus adaptor de tipul DC: 6V/800mA )


~ Dimensiuni produs (L x W x H): 20cm x 10cm x 19cm


~ Dimensiuni pachet: 25cm x 14,8cm x 24cm.


~ Greutatea pachetului: 1,5 Kg.


Pachetul contine:


1 x masina de cusut electrica portabila JYSM-301


1 x dispozitiv pentru introducerea atei in ac ( înfundător )


1 x ac de rezerva


1 x pedala de picor


4 x bobine de ata


1 x manual produs detaliat prin poze ( engleza ).

Descriere produs

Masina de cusut portabila electrica cu pedala JYSM-301 este ideala pentru mici reparatii sau ornarea fetelor de masa, bluzelor, batistelor, butoniere, cusaturi duble.Avantajele acestei mini-masini de cusut cu pedala sunt reprezentate de faptul ca este perfecta pentru incepatori, dar si pentru utilizatorii experimentati.Ceva foarte special la aceasta masina, este faptul ca poate lucra cu x 4 baterii sau alimentare la priza fiind foarte utila, portabila ocupa putin spatiu, pentru a o putea lua cu dumneavoastra in calatorii si concedii.Functioneaza prin incarcare la priza, de 220V, avand adaptor inclus, sau cu 4 baterii AA ( nu sunt incluse), daca plecati in vacanta si vreti sa fiti pregatiti.Caracteristici generale Mini masina de cusut electrica cu pedala, 220V, JYSM-301:~ Masina de cusut electrica portabila functioneaza cu incarcator de 220V, sau cu baterii, are pedala pentru reglarea vitezei de cusut, 4 bobine de ata incluse si accesorii.~ Se comporta ca o masina profesionala, dar de dimensiuni mici~ Coase diverse materiale: bumbac, voal, matase, tricot, stofa, crep~ Are o pedala pentru controlarea vitezei de coasere~ Are 2 viteze de coasere~ Buton pentru cusatura dubla~ Buton pentru reglare intensitate, viteza de cusut~ Buton pentru a schimba alimentare ( ori la priza ori cu baterii)~ Slot pentru conectare pedala ( Pedala cu activare manuala )~ Led pentru folosire pe timp de noapte~ Productie de prima clasa~ Material : ABS / POM /Q235~ Slot cu x4 baterii de tip AA 1,5 V~ Putere nominala: 9 Watt~ Curent de tensiune: DC/6-8V/1-2A~ Alimentare cu conectare la priza 100 - 240 V/AC ( inclus adaptor de tipul DC: 6V/800mA )~ Dimensiuni produs (L x W x H): 20cm x 10cm x 19cm~ Dimensiuni pachet: 25cm x 14,8cm x 24cm.~ Greutatea pachetului: 1,5 Kg.Pachetul contine:1 x masina de cusut electrica portabila JYSM-3011 x dispozitiv pentru introducerea atei in ac ( înfundător )1 x ac de rezerva1 x pedala de picor4 x bobine de ata1 x manual produs detaliat prin poze ( engleza ).

Promovate

Informatii suplimentare

Brand:
Nespecificat
Model Produs:
M-301
Tip produs:
Masina de

Negociat

NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Articolul Masina de cusut portabila electrica cu pedala jysm-301 avand numarul de indentificare JYSM-301 are un stoc estimativ de 5 bucati si este vandut la petul de 127.05 lei iar livrarea costa 24.99 lei. Acesta este vandut prin magazinul online negociat.ro de Startreduceri Exclusive Online Srl Partener si poate fi achizitionat in rate de la 10.59 lei / luna. Puteti cumpara online Masini de cusut si alte produse din categoria Electrocasnice si Climatizare

Recenzii

Ecaterina 19/03/2021, 15:07
Coase bine

Negociaza pretul!

Masina de cusut portabila electrica cu pedala jysm-301

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.