Masina de facut paste si taitei PH-1602
Momentan Indisponibil
PH-1602
Garantie
Citeste "Garantia Produselor"Termeni Retur
Citeste Termenii de ReturDetalii Livrare
Cost livrare: 25 lei
Timp livrare: 2 zile
Afla mai multe detalii despre LivrareTermeni si Conditii
Citeste Termenii si ConditiileDescriere produs
Masina de facut taitei Peterhof PH-1602 se poate ajusta in functie de grosimea aluatului sau in functie de grosimea pastelor (Spaghete - Fettuccini 1 mm - 6 mm).Fabricata din material otel inoxidabil 18/10 de foarte buna calitate.
Masina de taitei Peterhof PH-1602 are clema detasabila de masa, maner detasabil, si ajustarea rolelor are 9 setari de grosime
Prepararea pastelor:
- Mai intai treceti aluatul din prima fanta pentru a intinde foaia.
- Setati masina la treapta 9 de grosime, si treceti aluatul prin aceasta.
- Pentru a obtine grosimea optima treceti aluatul prin toate treptele consecutiv.
- Grosimea minima se obtine la treapta 1 fiind de 0.2 mm.
- Odata pregatita foaia taiati-o cu ajutorul unui cutit la o lungime de aproximativ 25 cm. apoi treceti-o prin fanta ce taie aluatul in fasii.
- Dupa obtinerea pastelor acestea se tapeaza cu faina si se lasa la uscat.
1: Daca lamele nu vor taia aluatul inseamna ca acesta este prea moale, in acest caz mai adaugati faina si treceti din nou aluatul prin prima fanta.
2: Daca aluatul este prea tare mai adaugati apa si apoi treceti aluatul din nou prin prima fanta.
Cu ajutorul aparatului poti realiza:
1. spaghete – grosime: 1 mm,
2. fettuccini – grosime: 6.6 mm
Lungime - 15 cm
Descriere produs
Masina de facut taitei Peterhof PH-1602 se poate ajusta in functie de grosimea aluatului sau in functie de grosimea pastelor (Spaghete - Fettuccini 1 mm - 6 mm).
Fabricata din material otel inoxidabil 18/10 de foarte buna calitate.
Masina de taitei Peterhof PH-1602 are clema detasabila de masa, maner detasabil, si ajustarea rolelor are 9 setari de grosime
Prepararea pastelor:
- Mai intai treceti aluatul din prima fanta pentru a intinde foaia.
- Setati masina la treapta 9 de grosime, si treceti aluatul prin aceasta.
- Pentru a obtine grosimea optima treceti aluatul prin toate treptele consecutiv.
- Grosimea minima se obtine la treapta 1 fiind de 0.2 mm.
- Odata pregatita foaia taiati-o cu ajutorul unui cutit la o lungime de aproximativ 25 cm. apoi treceti-o prin fanta ce taie aluatul in fasii.
- Dupa obtinerea pastelor acestea se tapeaza cu faina si se lasa la uscat.
1: Daca lamele nu vor taia aluatul inseamna ca acesta este prea moale, in acest caz mai adaugati faina si treceti din nou aluatul prin prima fanta.
2: Daca aluatul este prea tare mai adaugati apa si apoi treceti aluatul din nou prin prima fanta.
Cu ajutorul aparatului poti realiza:
1. spaghete – grosime: 1 mm,
2. fettuccini – grosime: 6.6 mm
Lungime - 15 cm
Fabricata din material otel inoxidabil 18/10 de foarte buna calitate.
Masina de taitei Peterhof PH-1602 are clema detasabila de masa, maner detasabil, si ajustarea rolelor are 9 setari de grosime
Prepararea pastelor:
- Mai intai treceti aluatul din prima fanta pentru a intinde foaia.
- Setati masina la treapta 9 de grosime, si treceti aluatul prin aceasta.
- Pentru a obtine grosimea optima treceti aluatul prin toate treptele consecutiv.
- Grosimea minima se obtine la treapta 1 fiind de 0.2 mm.
- Odata pregatita foaia taiati-o cu ajutorul unui cutit la o lungime de aproximativ 25 cm. apoi treceti-o prin fanta ce taie aluatul in fasii.
- Dupa obtinerea pastelor acestea se tapeaza cu faina si se lasa la uscat.
1: Daca lamele nu vor taia aluatul inseamna ca acesta este prea moale, in acest caz mai adaugati faina si treceti din nou aluatul prin prima fanta.
2: Daca aluatul este prea tare mai adaugati apa si apoi treceti aluatul din nou prin prima fanta.
Cu ajutorul aparatului poti realiza:
1. spaghete – grosime: 1 mm,
2. fettuccini – grosime: 6.6 mm
Lungime - 15 cm