Megistos srl (1712 produse)
Ingrijire personala si cosmetice
Cosmetice si Ingrijire personala Solare
Dermatocosmetice Ingrijre ten gama derma
Casa, Bricolaj si Petshop
Carti, Birotica si Cadouri

Termeni si Conditii Megistos srl

Comanda plasata de catre un client mai poate fi anulata unilateral în urmatoarele situatii: invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de magazinul online ( Europayment Services S.R.L. ); adresa de livrare a fost furnizata gresit de catre client pentru 2 comenzi consecutive; utilizarea continutului si a informatiilor postate pe site si care sunt proprietatea exclusiva a magazinului online www.italianshops.ro, în alte scopuri decât cele de uz personal.

Informatii Livrare Megistos srl

Magazinul online livreaza comenzile doar pe teritoriul României!!! Livrarea produselor comandate se efectueaza în termen de maxim 3-15 zile lucratoare din momentul în care a fost plasata comanda, transportul fiind asigurat prin intermediul firmelor de curierat rapid.

Informatii Garantie Megistos srl

Provenienta produselor: Italia. De ce sa ne alegeti pe noi? In primul rând, punem pret pe calitate, fiind mai întâi consumatori de produse italiene. Ne dorim ca si clientii nostri sa aiba acces la produsele care definesc excelenta si traditia culinara  italiana, oferta noastra cuprinzand numeroase produse si preparate alimentare ecologice, direct de la producatorii parteneri. De asemeni, traditia italiana, pe linia produselor non-food, este una remarcabila. Clientii vor descoperi marci de produse pentru îngrijire sau produse pentru curatenia casei cu o experienta de cel putin 50 de ani. Toate produsele din catalogul nostru, prezente pe site, sunt atent selectionate de echipa noastra, pentru a fi siguri ca acestea sunt produse de calitate superioara.Ne straduim totodata sa oferim acest serviciu la preturi competitive cu piata româneasca, întrucât calitatea trebuie si fie atributul principal atât al produselor comercializate, cât si al serviciilor asigurate de catre Italian shops.

Politica de Retur Megistos srl

Returul se poate efectua si prin formularul de retur negociat.ro
Rambursarea valorii unei comenzi se face în termen de maxim 30 (treizeci) zile de la data efectuarii returului doar daca urmatoarele conditii au fost îndeplinite în totalitate: produsele trebuie sa fie în ambalajul original însotite de toate documentele originale aferente; produsele nu trebuie sa fi fost desfacute, desigilate, fara ambalaj sau cu ambalaj deteriorat; eticheta de identificare trebuie sa fie înca atasata produselor, acestea sa fie neutilizate.