Microsoft Office 2019 Professional Plus Licenta electronica - Activare online

Microsoft Office 2019 Professional Plus Licenta electronica - Activare online

5 Produs(e)
OFF/PRO/19/1

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 0 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Rate lunare

de la 30.75 Lei

Vezi detalii

Descriere produs


Ce primesti dupa ce comanzi


 • Factura fiscala/Certificat digital licenta/Documentatie conform legislatiei UE;
 • Licenta electronica livrata prin email
 • Pasi de instalare si link-uri de descaracare;
 • Suport gratuit la distanta (telefon/teamviewer), timp de 30 de zile;
 • Garantie 12 luni.


Detalii produs


 • Tip licenta: Retail, o singura activare, pe un singur PC;
 • Valabilitate: Nelimitata, fara termen de expirare;
 • Tipul licentei: Certificat electronic;
 • Arhitectura: 32/64 biți;
 • Utilizare: Persoane Fizice si Persoane Juridice;
 • Metoda activare: Online.Microsoft Office 2019 Professional Plus


Office 2019 Professional Plus este un software complex, potrivit pentru companii si antreprenori. Programul va va ajuta, pe dvs. si echipa dvs., sa va ocupati de sarcini mai usor si mai eficient decat inainte. Bucurati-va de caracteristici noi si imbunatatite, design mai intuitiv, instrumente de traducere si editare accesibile, integrare mai buna cu Windows Rights Management Services pentru Windows Server, Exchange Data Loss Prevention si multe altele!


 
‣ Microsoft Word 2019


Word 2019 ofera o gama larga de noi caracteristici, sabloane si unelte pentru a crea documente bine structurate. Tehnologia imbunatatita pentru a detecta erorile de ortografie si gramatica si instrumentul Microsoft Translator vor oferi un suport excelent pentru scrisul dvs., astfel incat documentele sa aiba intotdeauna un aspect ingrijit, indiferent de limba in care scrieti. Puteti, de asemenea, crea si edita ecuatii complicate de matematica, cu noua caracteristica de sintaxa matematica LaTeX si sa le incorporati perfect in documentele dvs.!


 


 


 ‣ Microsoft Excel 2019


Excel 2019 va ajuta sa gestionati cu usurinta diferite tipuri si cantitati de date. Creati foi de calcul din sabloane si utilizati aplicatia pentru a va transforma datele in documente captivante. Excel 2019 include noi caracteristici atractive cum ar fi: o harta a diagramei pentru a compara valori si a afisa categorii in diferite regiuni geografice, grafica vectoriala scalabila, diagrame pentru a arata valori pe mai multe etape ale unui proces, ecuatii de tip Ink pentru includerea unor ecuatii matematice complexe si chiar mai mult!


 


 


‣ Microsoft PowerPoint 2019


Utilizati PowerPoint 2019 pentru a va prezenta fotografiile, ideile de afaceri, planurile sau rapoartele intr-o maniera profesionala si foarte atractiva. Creati-va povestea si ideile cu design frumos, animatii bogate, PowerPoint Morph, miscare cinematografica sau modele 3D si pictograme care va vor impresiona atat prietenii, cat si partenerii de afaceri. In plus, noua caracteristica PowerPoint Zoom introduce o povestire non-liniara – acum puteti crea diapozitive interactive sumare care vor oferi prezentarilor un aspect proaspat si modern!


 


 


Office-2019-Publisher-Pckeys.ro_-400x400


‣ Microsoft Publisher 2019


Publisher 2019 va ajuta sa creati, sa personalizati si sa distribuiti, cu usurinta, o gama larga de publicatii de calitate profesionala. Fie ca este vorba despre marketing, materiale de vanzare pentru imprimare, publicatii pentru site-ul dvs. sau buletine informative, Publisher va va ajuta sa obtineti cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp.


 


 


 


 


 ‣ Microsoft Outlook 2019


Outlook 2019 este cel mai bun instrument de gestionare si urmarire pentru e-mailuri, contacte, sarcini si calendare personale si de grup. Ofera atat caracteristici traditionale, complexe, cat si caracteristici noi, care va vor face munca mai eficienta. Una dintre noutati este  functia Focused Inbox, care separa casuta postala in fila Focused, care include cele mai importante e-mailuri si fila Altele, unde puteti accesa cu usurinta mesajele care nu sunt foarte importante. De asemenea, puteti sa vizualizati raspunsurile celorlati la o solicitare de intalnire, sa utilizati comenzi “@” pentru a eticheta persoane in e-mailuri sau sa alegeti un timp care sa potrivit pentru toata lumea si sa programati intalniri in functie de  fusurile orare.


 


 ‣ Microsoft Access 2019


Construiti o baza de date cu Access 2019 chiar si atunci cand nu sunteti expert in baze de date sau nu aveti cunostinte despre cum sa scrieti coduri! Acest sistem eficient de gestionare va permite sa stocati, sa sortati, sa analizati, sa rezumati si sa prezentati, cu usurinta, o cantitate imensa de date. Ultima versiune vine cu multe instrumente si functii imbunatatite. Tipul de date Large Number stocheaza o valoare numerica non-monetara (compatibila cu tipul de date SQL_BIGINT in ODBC). Datorita acestui tip de date, numerele mari pot fi calculate mult mai eficient. De asemenea, puteti utiliza noi diagrame, suport pentru dBASE sau sortare a Property Sheet!


 


 ‣ Skype pentru afaceri


Microsoft Skype for Business este un serviciu de comunicare bine cunoscut care conecteaza colegii si le permite sa coopereze intr-un mod eficient, de oriunde. Aplicatia ofera acces la mesaje instant, apeluri audio si video, schimb de fisiere sau intalniri si conferinte online de grup. Skype va va economisi mult timp si cheltuieli, in special atunci cand membrii echipei dvs. trebuie sa coopereze, in timp ce unii dintre ei lucreaza din afara biroului!


 


 


 


 ‣ Microsoft OneNote


Notebook-ul dumneavoastra digital personal, OneNote vă permite să tastați, scrieți sau desenați note și inserați imagini, audio sau clipuri video de pe web. OneNote este disponibil online și se sincronizează cu alte dispozitive. Permițându-vă să accesați, actualizați sau creați note noi oriunde vă aflați. Nu există nici o versiune actualizată 2019, dar OneNote 2016 este disponibil pentru Office 2019.

Descriere produsCe primesti dupa ce comanzi • Factura fiscala/Certificat digital licenta/Documentatie conform legislatiei UE;
 • Licenta electronica livrata prin email
 • Pasi de instalare si link-uri de descaracare;
 • Suport gratuit la distanta (telefon/teamviewer), timp de 30 de zile;
 • Garantie 12 luni.
Detalii produs • Tip licenta: Retail, o singura activare, pe un singur PC;
 • Valabilitate: Nelimitata, fara termen de expirare;
 • Tipul licentei: Certificat electronic;
 • Arhitectura: 32/64 biți;
 • Utilizare: Persoane Fizice si Persoane Juridice;
 • Metoda activare: Online.

Microsoft Office 2019 Professional PlusOffice 2019 Professional Plus este un software complex, potrivit pentru companii si antreprenori. Programul va va ajuta, pe dvs. si echipa dvs., sa va ocupati de sarcini mai usor si mai eficient decat inainte. Bucurati-va de caracteristici noi si imbunatatite, design mai intuitiv, instrumente de traducere si editare accesibile, integrare mai buna cu Windows Rights Management Services pentru Windows Server, Exchange Data Loss Prevention si multe altele! ‣ Microsoft Word 2019Word 2019 ofera o gama larga de noi caracteristici, sabloane si unelte pentru a crea documente bine structurate. Tehnologia imbunatatita pentru a detecta erorile de ortografie si gramatica si instrumentul Microsoft Translator vor oferi un suport excelent pentru scrisul dvs., astfel incat documentele sa aiba intotdeauna un aspect ingrijit, indiferent de limba in care scrieti. Puteti, de asemenea, crea si edita ecuatii complicate de matematica, cu noua caracteristica de sintaxa matematica LaTeX si sa le incorporati perfect in documentele dvs.!   

‣ Microsoft Excel 2019Excel 2019 va ajuta sa gestionati cu usurinta diferite tipuri si cantitati de date. Creati foi de calcul din sabloane si utilizati aplicatia pentru a va transforma datele in documente captivante. Excel 2019 include noi caracteristici atractive cum ar fi: o harta a diagramei pentru a compara valori si a afisa categorii in diferite regiuni geografice, grafica vectoriala scalabila, diagrame pentru a arata valori pe mai multe etape ale unui proces, ecuatii de tip Ink pentru includerea unor ecuatii matematice complexe si chiar mai mult!  


‣ Microsoft PowerPoint 2019Utilizati PowerPoint 2019 pentru a va prezenta fotografiile, ideile de afaceri, planurile sau rapoartele intr-o maniera profesionala si foarte atractiva. Creati-va povestea si ideile cu design frumos, animatii bogate, PowerPoint Morph, miscare cinematografica sau modele 3D si pictograme care va vor impresiona atat prietenii, cat si partenerii de afaceri. In plus, noua caracteristica PowerPoint Zoom introduce o povestire non-liniara – acum puteti crea diapozitive interactive sumare care vor oferi prezentarilor un aspect proaspat si modern!  Office-2019-Publisher-Pckeys.ro_-400x400‣ Microsoft Publisher 2019Publisher 2019 va ajuta sa creati, sa personalizati si sa distribuiti, cu usurinta, o gama larga de publicatii de calitate profesionala. Fie ca este vorba despre marketing, materiale de vanzare pentru imprimare, publicatii pentru site-ul dvs. sau buletine informative, Publisher va va ajuta sa obtineti cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp.     

‣ Microsoft Outlook 2019Outlook 2019 este cel mai bun instrument de gestionare si urmarire pentru e-mailuri, contacte, sarcini si calendare personale si de grup. Ofera atat caracteristici traditionale, complexe, cat si caracteristici noi, care va vor face munca mai eficienta. Una dintre noutati este  functia Focused Inbox, care separa casuta postala in fila Focused, care include cele mai importante e-mailuri si fila Altele, unde puteti accesa cu usurinta mesajele care nu sunt foarte importante. De asemenea, puteti sa vizualizati raspunsurile celorlati la o solicitare de intalnire, sa utilizati comenzi “@” pentru a eticheta persoane in e-mailuri sau sa alegeti un timp care sa potrivit pentru toata lumea si sa programati intalniri in functie de  fusurile orare.  

‣ Microsoft Access 2019Construiti o baza de date cu Access 2019 chiar si atunci cand nu sunteti expert in baze de date sau nu aveti cunostinte despre cum sa scrieti coduri! Acest sistem eficient de gestionare va permite sa stocati, sa sortati, sa analizati, sa rezumati si sa prezentati, cu usurinta, o cantitate imensa de date. Ultima versiune vine cu multe instrumente si functii imbunatatite. Tipul de date Large Number stocheaza o valoare numerica non-monetara (compatibila cu tipul de date SQL_BIGINT in ODBC). Datorita acestui tip de date, numerele mari pot fi calculate mult mai eficient. De asemenea, puteti utiliza noi diagrame, suport pentru dBASE sau sortare a Property Sheet!  

‣ Skype pentru afaceriMicrosoft Skype for Business este un serviciu de comunicare bine cunoscut care conecteaza colegii si le permite sa coopereze intr-un mod eficient, de oriunde. Aplicatia ofera acces la mesaje instant, apeluri audio si video, schimb de fisiere sau intalniri si conferinte online de grup. Skype va va economisi mult timp si cheltuieli, in special atunci cand membrii echipei dvs. trebuie sa coopereze, in timp ce unii dintre ei lucreaza din afara biroului!    

‣ Microsoft OneNoteNotebook-ul dumneavoastra digital personal, OneNote vă permite să tastați, scrieți sau desenați note și inserați imagini, audio sau clipuri video de pe web. OneNote este disponibil online și se sincronizează cu alte dispozitive. Permițându-vă să accesați, actualizați sau creați note noi oriunde vă aflați. Nu există nici o versiune actualizată 2019, dar OneNote 2016 este disponibil pentru Office 2019.

Promovate

Informatii suplimentare

Brand:
Microsoft
Model Produs:
/19/1
Tip produs:
Microsoft Office

Promovate

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV,. ATENȚIE! DIFERENTA NU ESTE O RE-DUCERE PROMOȚIE!. Diferenta la anumite porduse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotații-le bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Articolul Microsoft Office 2019 Professional Plus Licenta electronica - Activare online avand numarul de indentificare OFF/PRO/19/1 are un stoc estimativ de 5 bucati si este vandut la petul de 369.00 lei iar livrarea costa 0.00 lei. Acesta este vandut prin magazinul online negociat.ro de ANIMAR SLOV SRL Partener si poate fi achizitionat in rate de la 30.75 lei / luna. Puteti cumpara online Office si Aplicatii desktop si alte produse din categoria PC, Accesorii si Programe

Negociaza pretul!

Microsoft Office 2019 Professional Plus Licenta electronica - Activare online

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.

La Moda pentru Barbati

CEAS BARBATESC CURREN CRONOGRAF Pret Negociat
Pachet 5 Tricouri Bumbac Pret Negociat
PRV: 210.00 Lei 95.00 Lei
Set 2 buc Black Booster Pret Negociat
PRV: 150.00 Lei 79.00 Lei
Bratara King Zirconiu Pret Negociat
PRV: 131.26 Lei 75.00 Lei
Set 3 buc Romania Pret Negociat
PRV: 165.00 Lei 95.00 Lei
Set Elegant pt El si Ea Pret Negociat
PRV: 165.00 Lei 95.00 Lei