Mini consola retro pentru jocuri pe televizor cu 620 jocuri si 2 joystick incluse

Mini consola retro pentru jocuri pe televizor cu 620 jocuri si 2 joystick incluse

10 Produs(e)
620 buit-in

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 24.99 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Rate lunare

de la 7.63 Lei

Vezi detalii

Descriere produs

Mini Consola Retro pentru jocuri pe televizor cu 620 jocuri si 2 Joystick incluse,si cu un design ergonomic, dispune de butoane precise ce pot fi configurate cu usurinta, si poti sa te bucuri de joaca de pe canapea.


Jocurile din anii 80 sau 90 pot reveni acum la viața ta de zi cu zi! 


Te poti juca jocuri clasice ca: Super Mario Bros., Donkey Kong, The Legend of Zelda, PAC-MAN, Dr. Mario, Mega Man, Final Fantasy, si multe altele.


Aceasta consola de jocuri este un cadou ideal pentru nostalgicii acelor ani. 


Cu Consola de Jocuri Retro poti conecta cu usurinta consola la televizor, pentru ca tu sa te poti juca de pe un ecran mai mare.


Datorita simplitatii sale, si modului de utilizare confortabil, te poti bucura de Consola 620 jocuri impreuna cu copiii, jocurile clasice nefiind periculoase pentru dezvoltarea acestora.


Cu Consola Retro 620 jocuri va aducem inapoi copilaria!


Toata lumea isi aduce aminte de orele fara sfarsit de joc cu clasicele Super Mario, Pac-Man sau Mortal Kombat.


Acum puteti retrai amintirile din copilarie, in plus, puteti arata si copiilor dvs. cu ce v-ati jucat cand ati fost copil.


Consola are 620 jocuri incorporate, nu trebuie sa folositi caseta sau alte accesorii.


Doar trebuie setat jocul dorit si puteti incepe distractia chiar si cu un alt jucator.


Mini consola jocuri are 2 controllere.


Puteti sa-l conectati la televizor cu cablu RCA.


Avantajul fata de modelele vechi este ca are dimensiuni mici si nu ocupa mult loc.


Sugestii utile:


Consola este prevăzută cu două controlere, fiecare cu un cablu suficient de lung pentru o experiență de joc confortabilă.


Puteți juca doi în modul cu doi jucători, sau puteți să vă bucurați doar de experiența unica.


Nu aveți nevoie de casete suplimentare pentru a juca, deoarece toate cele 620 de jocuri sunt încorporate în memoria consolei și trebuie doar să alegeți din listă pe care doriți să jucați!


Caracteristici generale Consola Retro 8-bit 620 Jocuri Entertainment System:


- Semnal TV: NTSC / PAL


- Consola de jocuri pentru 8 biti, nu accepta carduri de joc


- Alimentare: AC 110-220V


- Controler: Controler dual cu fir


- Built-in 620 de jocuri, distractie nesfarsita si bucurie


- Dimensiunea consolei: 13 x 4,5 x 10 cm


- Greutate totala: 790 g.


Continutul pachetului:


- X 1 buc. consola retro


- X 1 buc. cablu RCA ( audio si video )


- X 1 buc. adaptor alimentator cu cablu de alimentare 220V


- X 2 buc. controller+cablu.
 

Descriere produs

Mini Consola Retro pentru jocuri pe televizor cu 620 jocuri si 2 Joystick incluse,si cu un design ergonomic, dispune de butoane precise ce pot fi configurate cu usurinta, si poti sa te bucuri de joaca de pe canapea.Jocurile din anii 80 sau 90 pot reveni acum la viața ta de zi cu zi! Te poti juca jocuri clasice ca: Super Mario Bros., Donkey Kong, The Legend of Zelda, PAC-MAN, Dr. Mario, Mega Man, Final Fantasy, si multe altele.Aceasta consola de jocuri este un cadou ideal pentru nostalgicii acelor ani. Cu Consola de Jocuri Retro poti conecta cu usurinta consola la televizor, pentru ca tu sa te poti juca de pe un ecran mai mare.Datorita simplitatii sale, si modului de utilizare confortabil, te poti bucura de Consola 620 jocuri impreuna cu copiii, jocurile clasice nefiind periculoase pentru dezvoltarea acestora.Cu Consola Retro 620 jocuri va aducem inapoi copilaria!Toata lumea isi aduce aminte de orele fara sfarsit de joc cu clasicele Super Mario, Pac-Man sau Mortal Kombat.Acum puteti retrai amintirile din copilarie, in plus, puteti arata si copiilor dvs. cu ce v-ati jucat cand ati fost copil.Consola are 620 jocuri incorporate, nu trebuie sa folositi caseta sau alte accesorii.Doar trebuie setat jocul dorit si puteti incepe distractia chiar si cu un alt jucator.Mini consola jocuri are 2 controllere.Puteti sa-l conectati la televizor cu cablu RCA.Avantajul fata de modelele vechi este ca are dimensiuni mici si nu ocupa mult loc.Sugestii utile:Consola este prevăzută cu două controlere, fiecare cu un cablu suficient de lung pentru o experiență de joc confortabilă.Puteți juca doi în modul cu doi jucători, sau puteți să vă bucurați doar de experiența unica.Nu aveți nevoie de casete suplimentare pentru a juca, deoarece toate cele 620 de jocuri sunt încorporate în memoria consolei și trebuie doar să alegeți din listă pe care doriți să jucați!Caracteristici generale Consola Retro 8-bit 620 Jocuri Entertainment System:- Semnal TV: NTSC / PAL- Consola de jocuri pentru 8 biti, nu accepta carduri de joc- Alimentare: AC 110-220V- Controler: Controler dual cu fir- Built-in 620 de jocuri, distractie nesfarsita si bucurie- Dimensiunea consolei: 13 x 4,5 x 10 cm- Greutate totala: 790 g.Continutul pachetului:- X 1 buc. consola retro- X 1 buc. cablu RCA ( audio si video )- X 1 buc. adaptor alimentator cu cablu de alimentare 220V- X 2 buc. controller+cablu. 

Promovate

Informatii suplimentare

Brand:
Nespecificat
Forma :
  • Con
Model Produs:
it-in
Tip produs:
Mini consola

Negociat

NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Articolul Mini consola retro pentru jocuri pe televizor cu 620 jocuri si 2 joystick incluse avand numarul de indentificare 620 buit-in are un stoc estimativ de 10 bucati si este vandut la petul de 91.58 lei iar livrarea costa 24.99 lei. Acesta este vandut prin magazinul online negociat.ro de Startreduceri Exclusive Online Srl Partener si poate fi achizitionat in rate de la 7.63 lei / luna. Puteti cumpara online Alte televizoare si alte produse din categoria TV, Audio-Video si Foto

Negociaza pretul!

Mini consola retro pentru jocuri pe televizor cu 620 jocuri si 2 joystick incluse

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.