Motosapa g70b, 4 timpi, 7.5 cp

Motosapa g70b, 4 timpi, 7.5 cp

Momentan Indisponibil
86

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 130 lei

Timp livrare: 1 zile

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile
 • 2,650.00 Lei TVA inclus

  Rate lunare

  de la 220.83 Lei

  Vezi detalii

  Comanda Telefonic Prin Call Center

  0358 403 403 Negociaza Pretul

Descriere produs

Motosapa G70B a fost creata pentru a veni în sprijinul fermierilor cu terenuri relativ mici, punandu-le astfel la dispozitie un utilaj complex destinat exploatarii terenurilor.


Prezinta posibilitatea adaptarii de echipamente diverse:


prasitoare rarita plug cu trupita remorca tractata roti metalice roti cu pneuri 4,00×8 freza de adancime pompa de apa semanatoare cu doua randuri   Montarea si demontarea echipamentelor de lucru suplimentare se face simplu, repede si cu efort minim.

Descriere produs

Motosapa G70B a fost creata pentru a veni în sprijinul fermierilor cu terenuri relativ mici, punandu-le astfel la dispozitie un utilaj complex destinat exploatarii terenurilor.Prezinta posibilitatea adaptarii de echipamente diverse:prasitoare rarita plug cu trupita remorca tractata roti metalice roti cu pneuri 4,00×8 freza de adancime pompa de apa semanatoare cu doua randuri   Montarea si demontarea echipamentelor de lucru suplimentare se face simplu, repede si cu efort minim.

Informatii suplimentare

Brand:
mat magrit
Model Produs:
86
Tip produs:
Motosapa g70b,

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV. ATENȚIE! DIFERENȚA NU ESTE O REDUCERE PROMOȚIE! Diferența la anumite produse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotațiile bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garantează și nu își asumă răspunderea că informațiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantăm că serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neîntrerupte și fără erori. ATENȚIE!!! Prețurile, promoțiile, situația stocului, detaliile și pozele pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Articolul Motosapa g70b, 4 timpi, 7.5 cp având numărul de identificare 86 are un stoc estimativ de 0 bucăți și este vândut la prețul de 2,650.00lei, iar livrarea costă 130.00 lei. Acesta este vândut prin piața virtuala online negociat.ro de SC GRADENIA COMPANY SRL Partener și poate fi achiziționat în rate de la 220.83 lei / luna. Produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru online, dar este posibil să fie în depozitul furnizorului. Dacă înregistrezi o comandă pentru acest produs trebuie să aștepți confirmarea pe email sau pe telefonul mobil despre disponibilitatea la furnizor. Puteți cumpăra online Pluguri si alte produse din categoria Casa, Bricolaj si Petshop

Negociaza pretul!

Motosapa g70b, 4 timpi, 7.5 cp

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.

La Moda pentru Femei

Geaca LeMonada dama Pret Negociat
PRV: 700.00 Lei 200.00 Lei
Rucsac impermeabil mare, culoare negru Pret Negociat
Rucsac impermeabil mare, culoare rosu Pret Negociat

La Moda pentru Barbati

Sneakers sport barbati, negru Pret Negociat
Sneakers sport barbati, gri Pret Negociat
PRV: 349.90 Lei 199.90 Lei
Sneakers sport barbati, black Pret Negociat
Ghete Letoon model camuflaj Negru 7010 Pret Negociat
Ghete Letoon model Gri 7010 Pret Negociat
PRV: 146.26 Lei 102.00 Lei
Sneakers sport barbati, black Pret Negociat