Muzicuta harmonica metalica cu 24 de tonuri, bee

Muzicuta harmonica metalica cu 24 de tonuri, bee

Brand: Nespecificat, Brand: Metal
5 Produs(e)
BEE

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 24.99 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Descriere produs

Muzicuta harmonica metalica cu 24 de tonuri, Bee poate fi un cadou placut cu o jucarie originala si pasionanta.


Muzicuta metalica cu 24 tonuri este realizata din materiale de buna calitate cu carcasa din metal, interior din plastic si lamele din cupru.


Muzicuta Bee Harmonica metalica cu 24 de tonuri este ideala pentru a descoperi talentul si indemanarea copiilor dumneavoastra si cu siguranta va fi un cadou adorat de catre copii care se vor distra de minune, vor fi mai fericiti si isi vor dezvolta de mici abilitatile artistice.


Caracteristici:


~ Muzicuta metalica Bee beneficiaza de 24 tonuri x 2 randuri


~ Poate fi folosita atat de catre copii cat si de adulti


~ Dimensiuni: 179x29x29 mm


~ Material: metalica, interior din plastic si lamele de cupru


~ Pentru varsta: 3+.


*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO"

Descriere produs

Muzicuta harmonica metalica cu 24 de tonuri, Bee poate fi un cadou placut cu o jucarie originala si pasionanta.Muzicuta metalica cu 24 tonuri este realizata din materiale de buna calitate cu carcasa din metal, interior din plastic si lamele din cupru.Muzicuta Bee Harmonica metalica cu 24 de tonuri este ideala pentru a descoperi talentul si indemanarea copiilor dumneavoastra si cu siguranta va fi un cadou adorat de catre copii care se vor distra de minune, vor fi mai fericiti si isi vor dezvolta de mici abilitatile artistice.Caracteristici:~ Muzicuta metalica Bee beneficiaza de 24 tonuri x 2 randuri~ Poate fi folosita atat de catre copii cat si de adulti~ Dimensiuni: 179x29x29 mm~ Material: metalica, interior din plastic si lamele de cupru~ Pentru varsta: 3+.*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO"

Informatii suplimentare

Brand:
Nespecificat
Material :
  • Metal
Model Produs:
BEE
Tip produs:
Muzicuta harmonica

Promovate

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV. ATENȚIE! DIFERENȚA NU ESTE O REDUCERE PROMOȚIE! Diferența la anumite produse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotațiile bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garantează și nu își asumă răspunderea că informațiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantăm că serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neîntrerupte și fără erori. ATENȚIE!!! Prețurile, promoțiile, situația stocului, detaliile și pozele pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Articolul Muzicuta harmonica metalica cu 24 de tonuri, bee având numărul de identificare BEE are un stoc estimativ de 5 bucăți și este vândut la prețul de 54.36lei, iar livrarea costă 24.99 lei. Acesta este vândut prin piața virtuala online negociat.ro de Startreduceri Exclusive Online Srl Partener și poate fi achiziționat în rate de la 4.53 lei / luna. Produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru online, dar este posibil să fie în depozitul furnizorului. Dacă înregistrezi o comandă pentru acest produs trebuie să aștepți confirmarea pe email sau pe telefonul mobil despre disponibilitatea la furnizor. Puteți cumpăra online Instrumente de suflat si accesorii si alte produse din categoria TV, Audio-Video si Foto

Negociaza pretul!

Muzicuta harmonica metalica cu 24 de tonuri, bee

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.

La Moda pentru Femei

Pandantiv talisman charm temperament heart Pret Negociat
Pandantiv talisman charm flori poetice roz Pret Negociat
Pandantiv talisman charm albina Pret Negociat
Pandantiv talisman charm zar Pret Negociat
Pandantiv talisman charm ananas Pret Negociat

La Moda pentru Barbati

Sneakers sport barbati, negru Pret Negociat
Sneakers sport barbati, gri Pret Negociat
PRV: 349.90 Lei 199.90 Lei
Sneakers sport barbati, black Pret Negociat
Ghete Letoon model camuflaj Negru 7010 Pret Negociat
Ghete Letoon model Gri 7010 Pret Negociat
PRV: 146.26 Lei 102.00 Lei
Sneakers sport barbati, black Pret Negociat