Muzicuta harmonica metalica cu 24 de tonuri, bee

Muzicuta harmonica metalica cu 24 de tonuri, bee

5 Produs(e)
BEE

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 24.99 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Descriere produs

Muzicuta harmonica metalica cu 24 de tonuri, Bee poate fi un cadou placut cu o jucarie originala si pasionanta.


Muzicuta metalica cu 24 tonuri este realizata din materiale de buna calitate cu carcasa din metal, interior din plastic si lamele din cupru.


Muzicuta Bee Harmonica metalica cu 24 de tonuri este ideala pentru a descoperi talentul si indemanarea copiilor dumneavoastra si cu siguranta va fi un cadou adorat de catre copii care se vor distra de minune, vor fi mai fericiti si isi vor dezvolta de mici abilitatile artistice.


Caracteristici:


~ Muzicuta metalica Bee beneficiaza de 24 tonuri x 2 randuri


~ Poate fi folosita atat de catre copii cat si de adulti


~ Dimensiuni: 179x29x29 mm


~ Material: metalica, interior din plastic si lamele de cupru


~ Pentru varsta: 3+.

Descriere produs

Muzicuta harmonica metalica cu 24 de tonuri, Bee poate fi un cadou placut cu o jucarie originala si pasionanta.Muzicuta metalica cu 24 tonuri este realizata din materiale de buna calitate cu carcasa din metal, interior din plastic si lamele din cupru.Muzicuta Bee Harmonica metalica cu 24 de tonuri este ideala pentru a descoperi talentul si indemanarea copiilor dumneavoastra si cu siguranta va fi un cadou adorat de catre copii care se vor distra de minune, vor fi mai fericiti si isi vor dezvolta de mici abilitatile artistice.Caracteristici:~ Muzicuta metalica Bee beneficiaza de 24 tonuri x 2 randuri~ Poate fi folosita atat de catre copii cat si de adulti~ Dimensiuni: 179x29x29 mm~ Material: metalica, interior din plastic si lamele de cupru~ Pentru varsta: 3+.

Produs

Produsul Muzicuta harmonica metalica cu 24 de tonuri, bee este vandut prin negociat.ro de Startreduceri Exclusive Online Srl Partener

Informatii suplimentare

Brand:
Nespecificat
Material :
  • Metal
Model Produs:
BEE
Tip produs:
Muzicuta harmonica

Negociat

NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Negociaza pretul!

Muzicuta harmonica metalica cu 24 de tonuri, bee

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.