NEW MAG4U SRL (29972 produse)
Casa, Bricolaj si Petshop
Scule, Utilaje si materiale de constructii Feronerie si accesorii
Sport si Activitati in aer liber
Fitness si nutritie Aparate
PC, Accesorii si Programe
Imprimante, scanere si consumabile Consumabile si accesorii Imprimare 3D

Termeni si Conditii NEW MAG4U SRL

Comanda / Livrarea comenzilor / Costul transportului Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. NEW MAG4U SRL comercializeaza produse doar pe teritoriul Romaniei. Produsu sau serviciu adaugat in cos este disponibil pentru achizitie doar daca este stoc diponibil pentru achizitie Adaugarea in cosul de cumparaturi a uni produs / serviciu fara a se finaliza comanda nu atrage dupa sine inregistrarea comenzi ( in lipsa finalizarii comenzii nu se pot livra produse / servicii )

Informatii Livrare NEW MAG4U SRL

24 - 48 orelivrarile se fac atat prin curieri proprii ( in aceiasi zi daca comanda este plasata pana la ora 12:30 ) cat si prin Curierat ( se livreaza in 24 ore ),iar taxa de livrare este 19 lei pentru comenzi mai mici de 500 lei cu tva .

Informatii Garantie NEW MAG4U SRL

Garantia se solutioneaza de catre firma NEW MAG4U S.R.L si/sau la o terta parte (producator / importator / distribuitor), prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului. Solutionarea garantiei se face in maxim 15 zile calendaristice de la data la care cump?r?torul a adus la cuno?tin?? vânz?torului lipsa de conformitate a produsului.Termenul de garantie difera de la producator la producator.

Politica de Retur NEW MAG4U SRL

Returul se poate efectua si prin formularul de retur negociat.ro
Retragerea din contract sau renuntarea la cumparare - persoane fizice Conform O.U.G. Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioni?tii, precum ?i pentru modificarea ?i completarea unor acte normative , "Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 , in termen de 14 zile  calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator." Returnarea se va face in termen de 14 zile calendaristice de la solicitarea de retragere / renuntare / returnare.