Ochelari de soare tacglasses polarizati pentru sport

Ochelari de soare tacglasses polarizati pentru sport

10 Produs(e)
T.G.

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 24.99 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Descriere produs

Ochelari de soare TacGlasses polarizati pentru sport este cea mai buna alegere pentru sporturile in aer liber, la sofat, sau in excursii.


Tehnologia speciala de filtrare a luminii este o garantie ca lumina solara nu va mai orbeste, dar puteti vedea o imagine clara, colorata!


Lentilele Tac protejeaza in mod natural impotriva razelor UVA si UVB, in plus, lentilele anti-zgarieturi pot rezista la conditii extrem


Ochelari Tac Glasses Polarizati ochelarii pentru condus blocheaza razele ultraviolete si imbunatatesc vizibilitatea fata de suprafetele reflectorizante, precum nisip, zapada sau asfalt.


Ochelarii Polarizati Tac Glasses au un apect modern si dispun de o constructie solida de culoare neagra mata, lentile rezistente la coroziune impotriva conditiilor alcaline (precum expunerea la spray-uri oceanice) si suruburi rezistente la rugina.


Ochelarii pentru condus polarizati filtreaza lumina si sporesc claritatea vizuala in conditii de luminoziate scazuta, si maresc marginile si culorile obiectelor, astfel obtineti o vedere optima, fie ca sunteti la volan sau faceti o plimbare.


Tac Glasses Polarizati sunt unisex iar marimea este universala.


Specificatii:


~ Blocheaza razele ultraviolete


~ Imbunatatesc vizibilitatea


~ Constructie solida de culoarea neagra mata


~ Lentile rezistente la coroziune


~ Suruburi rezistente la rugina


~ Sporesc claritatea vizuala


~ Ideali atat pentru condus cat si pentru plimbari


Pachetul contine:


1 x TacGlasses sunt noii ochelari de soare polarizati pentru activitati in aer liber, sport si condus!

Descriere produs

Ochelari de soare TacGlasses polarizati pentru sport este cea mai buna alegere pentru sporturile in aer liber, la sofat, sau in excursii.Tehnologia speciala de filtrare a luminii este o garantie ca lumina solara nu va mai orbeste, dar puteti vedea o imagine clara, colorata!Lentilele Tac protejeaza in mod natural impotriva razelor UVA si UVB, in plus, lentilele anti-zgarieturi pot rezista la conditii extremOchelari Tac Glasses Polarizati ochelarii pentru condus blocheaza razele ultraviolete si imbunatatesc vizibilitatea fata de suprafetele reflectorizante, precum nisip, zapada sau asfalt.Ochelarii Polarizati Tac Glasses au un apect modern si dispun de o constructie solida de culoare neagra mata, lentile rezistente la coroziune impotriva conditiilor alcaline (precum expunerea la spray-uri oceanice) si suruburi rezistente la rugina.Ochelarii pentru condus polarizati filtreaza lumina si sporesc claritatea vizuala in conditii de luminoziate scazuta, si maresc marginile si culorile obiectelor, astfel obtineti o vedere optima, fie ca sunteti la volan sau faceti o plimbare.Tac Glasses Polarizati sunt unisex iar marimea este universala.Specificatii:~ Blocheaza razele ultraviolete~ Imbunatatesc vizibilitatea~ Constructie solida de culoarea neagra mata~ Lentile rezistente la coroziune~ Suruburi rezistente la rugina~ Sporesc claritatea vizuala~ Ideali atat pentru condus cat si pentru plimbariPachetul contine:1 x TacGlasses sunt noii ochelari de soare polarizati pentru activitati in aer liber, sport si condus!

Promovate

Informatii suplimentare

Brand:
Nespecificat
Model Produs:
T.G.
Tip produs:
Ochelari de

Promovate

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV,. ATENȚIE! DIFERENTA NU ESTE O RE-DUCERE PROMOȚIE!. Diferenta la anumite porduse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotații-le bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Articolul Ochelari de soare tacglasses polarizati pentru sport avand numarul de indentificare T.G. are un stoc estimativ de 10 bucati si este vandut la petul de 54.87 lei iar livrarea costa 24.99 lei. Acesta este vandut prin magazinul online negociat.ro de Startreduceri Exclusive Online Srl Partener si poate fi achizitionat in rate de la 4.57 lei / luna. Puteti cumpara online Accesorii sporturi in aer liber si alte produse din categoria Sport si Activitati in aer liber

Negociaza pretul!

Ochelari de soare tacglasses polarizati pentru sport

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.