Ochelari de condus night view glasses cu protectie uv

Ochelari de condus night view glasses cu protectie uv

5 Produs(e)
N.V.

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 24.99 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Descriere produs

Ochelari de condus Night View Glasses cu protectie UV si lentile galbene este un produs revolutionar pentru cei care calatoresc cu automobilul pe timp de noapte.


Acesti ochelari NightView nu numai ca se utilizeaza pe timp de noapte, dar se pot utiliza excelent si pe timp de zi, datorita protectiei contra razelor UV.


Ochelarii Night View Glasses ofera protectie maxima pentru ochii dumneavoastra datorita lentilelor sale High Definition.


Cu acesti ochelari, puteti dispune de capacitatea de a vedea HD, veti avea un camp vizual largit, protectie pentru vedere laterala, oferind totodata o culoare calda si relaxanta.


Totodata acesti ochelari Night View pot fi purtati si de schiori, pescari, ciclisti ..etc.


Secretul ochelarilor Night View: lentilele galbene speciale care blocheaza lumina albastra ce va poate afecta ochii.


Ochelarii Night View pentru condus noaptea,dispune de tehnologie noua care va ofera o claritate pe care nu ati mai experimentat-o pana acum.


Ochelarii Night View Glasses pentru condus noaptea pot fi folositi si ca ochelari de soare deoarece lentilele sale colorate ofera 100% protectie UVA si UVB pentru ochii dumneavoastra.


Pachetul contine :


1x pereche de ochelari Night View Glasses.


'' Imaginile, culorile și caracteristicile descrise au caracter informativ și pot conțíne mici inadvertenţe sau diferi ocazional faţă de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO."

Descriere produs

Ochelari de condus Night View Glasses cu protectie UV si lentile galbene este un produs revolutionar pentru cei care calatoresc cu automobilul pe timp de noapte.Acesti ochelari NightView nu numai ca se utilizeaza pe timp de noapte, dar se pot utiliza excelent si pe timp de zi, datorita protectiei contra razelor UV.Ochelarii Night View Glasses ofera protectie maxima pentru ochii dumneavoastra datorita lentilelor sale High Definition.Cu acesti ochelari, puteti dispune de capacitatea de a vedea HD, veti avea un camp vizual largit, protectie pentru vedere laterala, oferind totodata o culoare calda si relaxanta.Totodata acesti ochelari Night View pot fi purtati si de schiori, pescari, ciclisti ..etc.Secretul ochelarilor Night View: lentilele galbene speciale care blocheaza lumina albastra ce va poate afecta ochii.Ochelarii Night View pentru condus noaptea,dispune de tehnologie noua care va ofera o claritate pe care nu ati mai experimentat-o pana acum.Ochelarii Night View Glasses pentru condus noaptea pot fi folositi si ca ochelari de soare deoarece lentilele sale colorate ofera 100% protectie UVA si UVB pentru ochii dumneavoastra.Pachetul contine :1x pereche de ochelari Night View Glasses.'' Imaginile, culorile și caracteristicile descrise au caracter informativ și pot conțíne mici inadvertenţe sau diferi ocazional faţă de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO."

Informatii suplimentare

Brand:
Nespecificat
Forma :
  • Con
Model Produs:
N.V.
Tip produs:
Ochelari de

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV. ATENȚIE! DIFERENȚA NU ESTE O REDUCERE PROMOȚIE! Diferența la anumite produse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotațiile bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garantează și nu își asumă răspunderea că informațiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantăm că serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neîntrerupte și fără erori. ATENȚIE!!! Prețurile, promoțiile, situația stocului, detaliile și pozele pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Articolul Ochelari de condus night view glasses cu protectie uv având numărul de identificare N.V. are un stoc estimativ de 5 bucăți și este vândut la prețul de 38.45lei, iar livrarea costă 24.99 lei. Acesta este vândut prin piața virtuala online negociat.ro de Startreduceri Exclusive Online Srl Partener și poate fi achiziționat în rate de la 3.20 lei / luna. Produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru online, dar este posibil să fie în depozitul furnizorului. Dacă înregistrezi o comandă pentru acest produs trebuie să aștepți confirmarea pe email sau pe telefonul mobil despre disponibilitatea la furnizor. Puteți cumpăra online Accesorii sporturi in aer liber si alte produse din categoria Sport si Activitati in aer liber

Recenzii

Nina 06/01/2021, 16:44
Sunt moderni si foarte frumosi, de mare ajutor la condus.

Evolutie pret

Negociaza pretul!

Ochelari de condus night view glasses cu protectie uv

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.