Aparat vertical de facut carnati Grunberg GR3183,capacitate 2,5 Kg

Aparat vertical de facut carnati Grunberg GR3183,capacitate 2,5 Kg

Momentan Indisponibil
GR3183

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 24.99 lei

Timp livrare: 2 zile

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Rate lunare

de la 19.08 Lei

Vezi detalii

Descriere produs

Aparat de umplut carnati orizontal din inox alimentar,3 Kg Grunberg GR3182 cu un design inovator, este practica si usor de utilizat de catre orice persoana fiind ideala atat pentru uz personal cat si pentru restaurante.

Acest aparat de facut carnati profesional are un design atractiv fiind fabricata din otel inoxidabil de calitate inalta,cu baza metalica si dipune de 4 palnii din platistc cu dimnesiuni diferite.

Orice gospodar are nevoie de un astfel de utilaj, mai ales in perioada sarbatorilor de iarna atunci cand se fac traditionalii carnati.

Masina de facut carnati este realizat din inox avand suport, baza metalica ce poate fi fixata pe orice masa, conferindu-i astfel o stabilitate si rigiditate foarte mare in timpul procesului de umplere a carnatilor.

Cu aparatul de facut carnati Grunberg GR3182 se pot obtine diferite dimensiuni de carnati cu ajutorul a patru palnii cu diametre variabile intre: 15 mm ; 19 mm ; 22 mm ; 25 mm.

Masina de facut sau umplut 3 kg de carnati denumita si carnatar,este prelucrata din inox si disponibila pentru capacitati diferite in functie de nevoile fiecaruia.

Pistonul are o garnitura de cauciuc ce previne scurgerile in jurul acestuia si o gura de alimentare mare, transformand aparatul de facut carnati intr-un dispozitiv rapid si usor de curatat.

De asemenea, carnatarul este dotat cu o rotita dintata.

Şpriţ de Cârnaţi sau Aparat Cârnăţar aşa cum mai este cunoscut în anumite zone din România!

Caracteristici:

- Cilindru din otel inoxidabil

- Garnitura din silicon pentru piston

- Puteti realiza carnati de diferite dimensiuni: Ø 15mm, Ø 19mm, Ø 22mm, Ø 25mm

- Aparat de facut carnati capacitate de 3 Kg

- Material: Inox + Aliaj aluminiu+ Plastic ABS

- Dimensiuni: 12.5 x 25.5 cm.

Accesorii incluse :

4x palnii de diferite dimensiuni:Ø 15mm, Ø 19mm, Ø 22mm, Ø 25mm

1x aparat de umplut carnati orizontal inox

1x maner detasabil

1x garnitura siliconica

1x suport din aluminiu

1x sistem de deschidere cu clapeta profesional

1x sistem de inchidere profesional printr-o simpla apasare.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO"

Descriere produs

Aparat de umplut carnati orizontal din inox alimentar,3 Kg Grunberg GR3182 cu un design inovator, este practica si usor de utilizat de catre orice persoana fiind ideala atat pentru uz personal cat si pentru restaurante.Acest aparat de facut carnati profesional are un design atractiv fiind fabricata din otel inoxidabil de calitate inalta,cu baza metalica si dipune de 4 palnii din platistc cu dimnesiuni diferite.Orice gospodar are nevoie de un astfel de utilaj, mai ales in perioada sarbatorilor de iarna atunci cand se fac traditionalii carnati.Masina de facut carnati este realizat din inox avand suport, baza metalica ce poate fi fixata pe orice masa, conferindu-i astfel o stabilitate si rigiditate foarte mare in timpul procesului de umplere a carnatilor.Cu aparatul de facut carnati Grunberg GR3182 se pot obtine diferite dimensiuni de carnati cu ajutorul a patru palnii cu diametre variabile intre: 15 mm ; 19 mm ; 22 mm ; 25 mm.Masina de facut sau umplut 3 kg de carnati denumita si carnatar,este prelucrata din inox si disponibila pentru capacitati diferite in functie de nevoile fiecaruia.Pistonul are o garnitura de cauciuc ce previne scurgerile in jurul acestuia si o gura de alimentare mare, transformand aparatul de facut carnati intr-un dispozitiv rapid si usor de curatat.De asemenea, carnatarul este dotat cu o rotita dintata.Şpriţ de Cârnaţi sau Aparat Cârnăţar aşa cum mai este cunoscut în anumite zone din România!Caracteristici:- Cilindru din otel inoxidabil- Garnitura din silicon pentru piston- Puteti realiza carnati de diferite dimensiuni: Ø 15mm, Ø 19mm, Ø 22mm, Ø 25mm- Aparat de facut carnati capacitate de 3 Kg- Material: Inox + Aliaj aluminiu+ Plastic ABS- Dimensiuni: 12.5 x 25.5 cm.Accesorii incluse :4x palnii de diferite dimensiuni:Ø 15mm, Ø 19mm, Ø 22mm, Ø 25mm1x aparat de umplut carnati orizontal inox1x maner detasabil1x garnitura siliconica1x suport din aluminiu1x sistem de deschidere cu clapeta profesional1x sistem de inchidere profesional printr-o simpla apasare.*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO"

Promovate

Informatii suplimentare

Brand:
Grunberg
Model Produs:
R3183
Tip produs:
Aparat vertical

Promovate

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV,. ATENȚIE! DIFERENTA NU ESTE O RE-DUCERE PROMOȚIE!. Diferenta la anumite porduse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotații-le bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Articolul Aparat vertical de facut carnati Grunberg GR3183,capacitate 2,5 Kg avand numarul de indentificare GR3183 are un stoc estimativ de 0 bucati si este vandut la petul de 229.00 lei iar livrarea costa 24.99 lei. Acesta este vandut prin magazinul online negociat.ro de Startreduceri Exclusive Online Srl Partener si poate fi achizitionat in rate de la 19.08 lei / luna. Puteti cumpara online Masini de tocat si alte produse din categoria Electrocasnice si Climatizare

Negociaza pretul!

Aparat vertical de facut carnati Grunberg GR3183,capacitate 2,5 Kg

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.

La Moda pentru Barbati

CEAS BARBATESC CURREN CRONOGRAF Pret Negociat
Pachet 5 Tricouri Bumbac Pret Negociat
PRV: 210.00 Lei 95.00 Lei
Set 2 buc Black Booster Pret Negociat
PRV: 150.00 Lei 79.00 Lei
Bratara King Zirconiu Pret Negociat
PRV: 131.26 Lei 75.00 Lei
Set 3 buc Romania Pret Negociat
PRV: 165.00 Lei 95.00 Lei
Set Elegant pt El si Ea Pret Negociat
PRV: 165.00 Lei 95.00 Lei