Parfum arabesc Unisex, kobypalace ,Diana, 100 ml

Parfum arabesc Unisex, kobypalace ,Diana, 100 ml

100 Produs(e)
17

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 20 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Rate lunare

de la 6.58 Lei

Vezi detalii

Descriere produs

Parfumul oriental Diana este alegerea perfecta pentru doamnele care vor sa atraga atentia partenerului, cu ajutorul mirosului dulce lipsit de complexitate, prin notele sale de trandafir, fructe de padure, mosc si lemn de agar. Nivelul mare de concentratie al parfumului asigura purtatorul de persistenta acestuia, mirosul ramanand imprimat in haine cu mult dupa ultima pulverizare.


 


Parfumurile arabesti produse sub brand-ul KobyPalace provin din Dubai, Emiratele Arabe Unite, aceasta tara fiind recunoscuta in Orientul Mijlociu pentru calitatea parfumurilor produse.


 


Note: Trandafir, Fructe de padure, Mosc, Lemn de Agar.

Descriere produs

Parfumul oriental Diana este alegerea perfecta pentru doamnele care vor sa atraga atentia partenerului, cu ajutorul mirosului dulce lipsit de complexitate, prin notele sale de trandafir, fructe de padure, mosc si lemn de agar. Nivelul mare de concentratie al parfumului asigura purtatorul de persistenta acestuia, mirosul ramanand imprimat in haine cu mult dupa ultima pulverizare. Parfumurile arabesti produse sub brand-ul KobyPalace provin din Dubai, Emiratele Arabe Unite, aceasta tara fiind recunoscuta in Orientul Mijlociu pentru calitatea parfumurilor produse. Note: Trandafir, Fructe de padure, Mosc, Lemn de Agar.

Produs

Produsul Parfum arabesc Unisex, kobypalace ,Diana, 100 ml este vandut prin negociat.ro de KOBYPALACE SRL Partener

Informatii suplimentare

Brand:
KOBYPALACE
Pentru :
  • Dama
Model Produs:
17
Tip produs:
Parfum arabesc

Negociat

NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Negociaza pretul!

Parfum arabesc Unisex, kobypalace ,Diana, 100 ml

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.