Plita electrica pentru pizza, briose, clatite xpress redi set go

Plita electrica pentru pizza, briose, clatite xpress redi set go

2 Produs(e)
Redi Set Go
Mai sunt doar 2 bucati in stoc.

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 24.99 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Rate lunare

de la 18.06 Lei

Vezi detalii

Descriere produs

Plita electrica pentru pizza, briose, clatite XPRESS REDI SET GO gatesti mese sănătoase si gustoase în doar câteva clipe.


Economisiti timp, bani şi energie si mâncăruri delicioase rapid.


Cu ajutorul plitei electrice Xpress, puteti gati in doar cateva minute o pizza delicioasa, placinta, sandvich-uri, prajituri sau alte tipuri de gustari. 


Doar cuplati la priza 220V-240V plita electrica, alegeti tipul de tava dorit pentru mancarea aleasa si invariti timer-ul pentru a porni, este foarte simplu.


Plita electrica XPRESS REDI SET GO este prevazuta cu buzzer ce va anunta cand mancarea este gata, astfel putesa fti aceti si alte lucruri in timp ce ea gateste.


Suprafaţa de mijloc nu se lipeste si nu e nevoie de uleiuri ce produc grăsime suplimentara iar curatarea este usoara.


Vine cu built-in timer, comutator pornit / oprit şi este compacta pentru o depozitare uşoară.Tavitele interschimbabile sunt antiaderente si se pot curata usor.


Prevazuta cu LED pentru a indica pornirea si oprirea plitei si picioruse anti-aderente pentru orice suprafata.In afara de gatit este si un ideal sandwich maker.


Obtii mese sănătoase si gustoase în câteva clipe.


Economisiti timp, bani şi energie,mâncăruri delicioase rapid doar cu XPRESS REDI SET GO Face sute de mese delicioase si gustoase, multe din ele în şapte minute sau mai puţin. Include accesoriile de care aveti nevoie pentru gătit.


Economisiti timp, energie şi bani. XPRESS REDI SET GO este aparatul de bucătărie cel mai versatil intalnit vreodată!


Foloseste curent 220V-240V , 50 Hz si are 750W.


Pachetul Contine:


- Plita electrica Pizza Xpress Redi Set Go


- Tava plata


- Tava cu spatii pentru prajituri


- Spatula

Descriere produs

Plita electrica pentru pizza, briose, clatite XPRESS REDI SET GO gatesti mese sănătoase si gustoase în doar câteva clipe.Economisiti timp, bani şi energie si mâncăruri delicioase rapid.Cu ajutorul plitei electrice Xpress, puteti gati in doar cateva minute o pizza delicioasa, placinta, sandvich-uri, prajituri sau alte tipuri de gustari. Doar cuplati la priza 220V-240V plita electrica, alegeti tipul de tava dorit pentru mancarea aleasa si invariti timer-ul pentru a porni, este foarte simplu.Plita electrica XPRESS REDI SET GO este prevazuta cu buzzer ce va anunta cand mancarea este gata, astfel putesa fti aceti si alte lucruri in timp ce ea gateste.Suprafaţa de mijloc nu se lipeste si nu e nevoie de uleiuri ce produc grăsime suplimentara iar curatarea este usoara.Vine cu built-in timer, comutator pornit / oprit şi este compacta pentru o depozitare uşoară.Tavitele interschimbabile sunt antiaderente si se pot curata usor.Prevazuta cu LED pentru a indica pornirea si oprirea plitei si picioruse anti-aderente pentru orice suprafata.In afara de gatit este si un ideal sandwich maker.Obtii mese sănătoase si gustoase în câteva clipe.Economisiti timp, bani şi energie,mâncăruri delicioase rapid doar cu XPRESS REDI SET GO Face sute de mese delicioase si gustoase, multe din ele în şapte minute sau mai puţin. Include accesoriile de care aveti nevoie pentru gătit.Economisiti timp, energie şi bani. XPRESS REDI SET GO este aparatul de bucătărie cel mai versatil intalnit vreodată!Foloseste curent 220V-240V , 50 Hz si are 750W.Pachetul Contine:- Plita electrica Pizza Xpress Redi Set Go- Tava plata- Tava cu spatii pentru prajituri- Spatula

Produs

Produsul Plita electrica pentru pizza, briose, clatite xpress redi set go este vandut prin negociat.ro de Startreduceri Exclusive Online Srl Partener

Informatii suplimentare

Brand:
Nespecificat
Model Produs:
et Go
Tip produs:
Plita electrica

Negociat

NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Negociaza pretul!

Plita electrica pentru pizza, briose, clatite xpress redi set go

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.