Pompă electrica de sân maini libere shelly, babyono

Pompă electrica de sân maini libere shelly, babyono

Momentan Indisponibil
1000

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 24.9 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile
 • PRV: 358.40 Lei
  313.60 Lei TVA inclus
  Pret Negociat

  Rate lunare

  de la 26.13 Lei

  Vezi detalii

  Comanda Telefonic Prin Call Center

  0358 403 403 Negociaza Pretul

Descriere produs

P ompă electrica de sân maini libere Shelly, Babyono cod 1000

Inovatie printre pompele de san electrice.
Fara tuburi, fara cabluri, fara maini.
Hands free - fee free!

Practica - maini libere
Datorita designului inovativ al acestei pompe de san, poti colecta lapte si face alte lucruri in acelasi timp. Acesta este un dispozitiv unic si practic.

Usor si convenabil
Acasa, la serviciu, la plimbare - nici o pompa electrica nu a fost vreodata asa de usoara si practica. Are doar 275 de grame si este compacta, nu iti restrange miscarile si se potriveste perfect in interiorul sutienului de alaptare.

Adaptata nevoilor tale
Ecranul LCD mare si clar face ca dispozitivul sa fie usor de utilizat. Avem 3 setari si 7 niveluri de putere.

Discreta
Cu pompa de san fara fir, puteti extrage lapte in orice conditii.

Confortabila
Aveti doua palnii din care sa alegeti. Selectati-o pe cea mai potrivita pentru forma sanilor dvs pentru confort si comoditate.

Fara fir
Ia-o oriunde te duci. Bateria incorporata face pompa de san usor de utilizat. Puteti incarca dipozitivul cu incarcatoare universale USB-C.

Design simplu
Este realizata din doar cateva componente, fiind rapid si usor de dezasamblat si curatat.

Sigur
Toate elementele pompei de san sunt realizate dintr-un material special conceput pentru contactul cu alimentele. Palnia moale nu va va irita pielea.

Mod de Operare
1. Modul expresie – In acest mod, puteți seta puterea de extragere de la 1 la 7. Nivelurile speciale diferă în ceea ce privește puterea de extragere - de la scăzut la ridicat.
2. Modul 2-in-1 - Pompare si masaj, ciclul compus din 8 miscari de masaj, urmate de 1 miscare de extragere. Acest mod este recomandat pentru a calma durerea de sâni și pentru a-i stimula să produca mai mult lapte în timp scurt.
3. Modul de frecvență dublă - Acest mod combină avantajele extragerii alternative, cu putere mare și mică. Ciclul de extragere alternativ (slab - pauza - puternic) te poate ajuta în mod eficient să stimulezi mameloanele.

Video:Proprietăți tehnice:
Conținutul setului:

Pompa de san SHELLY Palnie din silicon de 28 mm si insertii cu doua dimensiuni - 21 și 24 mm Cablu de incarcare USB-C Geanta de depozitare Manual de instructiuni Volumul carcasei - 150 ml Greutate corporală - 275 g Capacitatea bateriei - 1100 mAh Timp de lucru cu bateria incarcata: aproximativ 120 min.

Descriere produs

P ompă electrica de sân maini libere Shelly, Babyono cod 1000Inovatie printre pompele de san electrice.

Fara tuburi, fara cabluri, fara maini.

Hands free - fee free!Practica - maini libere

Datorita designului inovativ al acestei pompe de san, poti colecta lapte si face alte lucruri in acelasi timp. Acesta este un dispozitiv unic si practic.Usor si convenabil

Acasa, la serviciu, la plimbare - nici o pompa electrica nu a fost vreodata asa de usoara si practica. Are doar 275 de grame si este compacta, nu iti restrange miscarile si se potriveste perfect in interiorul sutienului de alaptare.Adaptata nevoilor tale

Ecranul LCD mare si clar face ca dispozitivul sa fie usor de utilizat. Avem 3 setari si 7 niveluri de putere.Discreta

Cu pompa de san fara fir, puteti extrage lapte in orice conditii.Confortabila

Aveti doua palnii din care sa alegeti. Selectati-o pe cea mai potrivita pentru forma sanilor dvs pentru confort si comoditate.Fara fir

Ia-o oriunde te duci. Bateria incorporata face pompa de san usor de utilizat. Puteti incarca dipozitivul cu incarcatoare universale USB-C.Design simplu

Este realizata din doar cateva componente, fiind rapid si usor de dezasamblat si curatat.Sigur

Toate elementele pompei de san sunt realizate dintr-un material special conceput pentru contactul cu alimentele. Palnia moale nu va va irita pielea.Mod de Operare

1. Modul expresie – In acest mod, puteți seta puterea de extragere de la 1 la 7. Nivelurile speciale diferă în ceea ce privește puterea de extragere - de la scăzut la ridicat.

2. Modul 2-in-1 - Pompare si masaj, ciclul compus din 8 miscari de masaj, urmate de 1 miscare de extragere. Acest mod este recomandat pentru a calma durerea de sâni și pentru a-i stimula să produca mai mult lapte în timp scurt.

3. Modul de frecvență dublă - Acest mod combină avantajele extragerii alternative, cu putere mare și mică. Ciclul de extragere alternativ (slab - pauza - puternic) te poate ajuta în mod eficient să stimulezi mameloanele.Video:Proprietăți tehnice:

Conținutul setului:Pompa de san SHELLY Palnie din silicon de 28 mm si insertii cu doua dimensiuni - 21 și 24 mm Cablu de incarcare USB-C Geanta de depozitare Manual de instructiuni Volumul carcasei - 150 ml Greutate corporală - 275 g Capacitatea bateriei - 1100 mAh Timp de lucru cu bateria incarcata: aproximativ 120 min.Informatii suplimentare

Brand:
BabyOno
Model Produs:
1000
Tip produs:
Pompă electrica

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV. ATENȚIE! DIFERENȚA NU ESTE O REDUCERE PROMOȚIE! Diferența la anumite produse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotațiile bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garantează și nu își asumă răspunderea că informațiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantăm că serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neîntrerupte și fără erori. ATENȚIE!!! Prețurile, promoțiile, situația stocului, detaliile și pozele pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Articolul Pompă electrica de sân maini libere shelly, babyono având numărul de identificare 1000 are un stoc estimativ de 0 bucăți și este vândut la prețul de 313.60lei, iar livrarea costă 24.90 lei. Acesta este vândut prin piața virtuala online negociat.ro de SC CASA BEBELUSULUI SRL Partener și poate fi achiziționat în rate de la 26.13 lei / luna. Produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru online, dar este posibil să fie în depozitul furnizorului. Dacă înregistrezi o comandă pentru acest produs trebuie să aștepți confirmarea pe email sau pe telefonul mobil despre disponibilitatea la furnizor. Puteți cumpăra online Pompe de san si alte produse din categoria Jucarii, Copii si Bebe

Evolutie pret

Negociaza pretul!

Pompă electrica de sân maini libere shelly, babyono

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.