Proiector lumini led disco cu efect valuri, water ripples light

Proiector lumini led disco cu efect valuri, water ripples light

5 Produs(e)
12-LED

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 24.99 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Rate lunare

de la 7.73 Lei

Vezi detalii

Descriere produs

Proiector lumini LED disco cu efect valuri, Water Ripples Light este o alegere ideala pentru toate tipurile de iluminat de scena sau petrecere.


Proiectorul lumini Water Ripples Light reda efecte vizuale deosebite, asemanatoare cu valurile, acesta fiind controlat de telecomanda.


Lumina colorata a produsului cu efect de unda în miscare a valului de apa.


Creează lumină multicoloră pe un perete sau tavan cu un efect sclipitor, de dans, care arată ca lumina reflectată de apa care ondulează.


Un accesoriu grozav de iluminat pentru petreceri, dansuri, rave.


Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a adăuga un efect de lumină deosebit de mișcător și de schimbare a culorilor la decoratiunile de Halloween sau de Craciun, sau doar ca fundal în casa ta.


Telecomanda cu funcție completă, puteți schimba culoarea și modul efectului de ondulare.


Deci, dacă intenționați o petrecere sau doriți doar un efect de iluminare unic și dinamic ca parte a decorului casei, acest dispozitiv va însufleți lucrurile!


Caracteristici generale Water Ripples Light:


- Alimentare la priza


- Alimentare: 100~240V/50~60HZ


- Efect lumina cu unda de apa LED RGBW


- Efect valuri multicolore cu 12 culori


- Sunet de viteza complet reglabil activ și mod automat


- Moduri de lucru: sunet activat, telecomanda


- Putere nominala: 10W


- Sursa de lumina: 1x 5W RGBW LED


- Culoare element: Negru


- Dimensiune: 175 x 150 x 170mm.


Pachetul include:


1x Proiector lumini Water Ripples Light


1x Telecomanda


1x Pliant tehnic utilizare produs.


*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO"

Descriere produs

Proiector lumini LED disco cu efect valuri, Water Ripples Light este o alegere ideala pentru toate tipurile de iluminat de scena sau petrecere.Proiectorul lumini Water Ripples Light reda efecte vizuale deosebite, asemanatoare cu valurile, acesta fiind controlat de telecomanda.Lumina colorata a produsului cu efect de unda în miscare a valului de apa.Creează lumină multicoloră pe un perete sau tavan cu un efect sclipitor, de dans, care arată ca lumina reflectată de apa care ondulează.Un accesoriu grozav de iluminat pentru petreceri, dansuri, rave.Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a adăuga un efect de lumină deosebit de mișcător și de schimbare a culorilor la decoratiunile de Halloween sau de Craciun, sau doar ca fundal în casa ta.Telecomanda cu funcție completă, puteți schimba culoarea și modul efectului de ondulare.Deci, dacă intenționați o petrecere sau doriți doar un efect de iluminare unic și dinamic ca parte a decorului casei, acest dispozitiv va însufleți lucrurile!Caracteristici generale Water Ripples Light:- Alimentare la priza- Alimentare: 100~240V/50~60HZ- Efect lumina cu unda de apa LED RGBW- Efect valuri multicolore cu 12 culori- Sunet de viteza complet reglabil activ și mod automat- Moduri de lucru: sunet activat, telecomanda- Putere nominala: 10W- Sursa de lumina: 1x 5W RGBW LED- Culoare element: Negru- Dimensiune: 175 x 150 x 170mm.Pachetul include:1x Proiector lumini Water Ripples Light1x Telecomanda1x Pliant tehnic utilizare produs.*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO"

Promovate

Informatii suplimentare

Brand:
Nespecificat
Model Produs:
2-LED
Tip produs:
Proiector lumini

Negociat

NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Articolul Proiector lumini led disco cu efect valuri, water ripples light avand numarul de indentificare 12-LED are un stoc estimativ de 5 bucati si este vandut la petul de 92.71 lei iar livrarea costa 24.99 lei. Acesta este vandut prin magazinul online negociat.ro de Startreduceri Exclusive Online Srl Partener si poate fi achizitionat in rate de la 7.73 lei / luna. Puteti cumpara online Echipamente de lumini si alte produse din categoria TV, Audio-Video si Foto

Negociaza pretul!

Proiector lumini led disco cu efect valuri, water ripples light

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.