Rafticu-Impex SRL (0 produse)
Jucarii, Copii si Bebe
TOATE JUCARIILE PENTRU BEBELUSI Diverse Jucarii sau jocuri educative copii
Laptopuri, Tablete si Telefoane
Tablete si accesorii Tablete
Telefoane mobile si accesorii Telefoane mobile

Termeni si Conditii Rafticu-Impex SRL

Pentru clientii care cumpara produsele comercializate de noi pe negociat.ro, termenii si conditiile marketplace-ului se completeaza cu urmatorii termeni si conditii ai SC Rafticu-Impex SRL, care prevaleaza in fata oricaror prevederi contrare:Datele personale colectate pe acest site sunt stocate si prelucrate exclusiv in scopul comercial declarat si cu respectarea stricta a regulamentului intern al Marketplace-ului si a legislatiei aplicabile in acest domeniu.Fotografiile produselor au titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.Preturile produselor comercializate prin marketplace-ul Negociat pot contine erori de operare si sunt supuse prevederilor Art. 1665 din Noul Cod Civil privind pretul derizoriu. Daca o comanda contine unul sau mai multe produse cu pret eronat, cumparatorul va fi informat despre acest lucru, iar produsele respective vor fi livrate numai dupa acceptarea in scris a pretul real.Confirmarea primirii unei comenzi nu constituie o confirmare a faptului ca produsul/produsele din comanda se afla in acel moment in stocul vanzatorului sau al furnizorilor sai.Persoanele fizice au la dispozitie 14 zile de la primirea bunurilor comandate in care le pot returna, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Pentru a fi acceptate ca retur, bunurile trebuie sa fie in starea in care au fost livrate. Cheltuielile de returnare cad exclusiv in sarcina cumparatorului. Ne obligam sa inapoiem banii platiti pentru bunurile returnate intr-un termen de maxim 14 zile calendaristice de la data la care am fost informati in scris de returnare, cu conditia ca in acest interval sa primim bunurile inapoi.Bunurile returnate care nu mai sunt in starea in care au fost livrate, dar care mai pot fi comercializate inca, se primesc inapoi, dar pentru ele se poate retine din suma de rambursat o suma proportionala cu uzura constatata. Bunurile returnate care nu mai sunt in starea in care au fost livrare catre cumparator, si care nu mai pot fi comercializate, nu vor fi acceptate la retur.Daca ati cumparat mai multe produse de acelasi fel si doriti sa le returnati pe toate, asigurati-va ca doar unul singur a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate. Foliile pentru protectia ecranului de tablete, laptopuri si telefoane mobile pot fi returnate doar daca nu au fost folosite.Nu ne obligam sa acceptam retur bunurile cumparate de clientii care nu se incadreaza in categoria de consumator, asa cum este acesta definit in art. 2 pct. 1 din OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Informatii Livrare Rafticu-Impex SRL

Comenzile confirmate de clienti in zilele lucratoare, pana in ora 14.00, sunt preluate de curier in aceeasi zi. Comenzile confirmate de clienti in zilele lucratoare dupa ora 14.00 si in zilele nelucratoare sunt preluate de curier in urmatoarea zi lucratoare.Onoram doar comenzile cu livrare pe teritoriul Romaniei.

Informatii Garantie Rafticu-Impex SRL

Produsele comercializate beneficiaza de garantie conform dispozitiilor legale in vigoare si certificatelor de garantie originale ale producatorilor, unde este cazul.

Politica de Retur Rafticu-Impex SRL

Returul se poate efectua si prin formularul de retur negociat.ro