REVELION 2020 Argentina - Brazilia

Acum o săptămână Comunitate Bucuresti 12 views / Firma

780 €

  • img
img
Detalii AnuntR E V E L I O N

A R G E N TI N A – B R A Z I L I A

Magiamomentului trecerii dintre ani învăluiţi de acordurile tango-ului argentiniandin Buenos Aires, “Parisul AmericiiLatine”, reprezintă numai unul dintre nenumăratele motive pentru a petrece unRevelion inedit în această metropolă care vă va fascina! Vă invităm să văbucuraţi de America Latină, vizitând câteva dintre “perlele” acestei părţi alelumii. Grandoarea cascadelor Iguassu înscrise pe lista Patrimoniului NaturalUNESCO şi exotismul celei mai frumoase metropole din lume, Rio de Janeiro, suntcâteva argumente pentru o invitaţie de nerefuzat!

Perioada: 29.12.2019 – 09.01.2020

Ziua1 / 29.12.2019: București – Paris – BuenosAires

Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora12:20 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Air France).Plecare spre Paris cu zborul companiei Air France, AF 1889 (14:20 / 16:35), de unde se va pleca spre BuenosAires cu zborul AF 228 (23:35 / 09:40).

Ziua2 / 30.12.2019: Buenos Aires

Sosirela ora 09:40 la Buenos Aires, capitala şi cel mai mare oraş din Argentina, careeste în acelaşi timp a doua cea mai mare zonă metropolitană din America de Sud,după Sao Paulo, localizat pe malul vestic al estuarului Rio de la Plata, pecoasta de sud-est a continentului Sud-American. Tur panoramic înBuenos Aires, capitala Argentinei, care va începe cu cartierele Palermo şiRecoleta, caracterizate de bulevarde mari, grădini imense, locuinţe şi clădiriluxoase. În cartierul Palermo se află cel mai mare parc din Buenos Aires, Parcul 3Februarie întins pe o suprafaţă de 3 km2, care îmbină armonios lacuri, sculpturi şimonumente. Nevom îndrepta apoi spre cartierul La Racoleta, care demonstrează că BuenosAires este “Parisul Americii Latine”, cartier în care se află şi cimitirul undeeste înmormântată celebra Evita Peron. Turul va continua cu Teatrul Colon,inaugurat în anul 1908 şi Bulevardul 9 Iulie, unul dintre cele mai mari bulevardedin lume. Vom vedea apoi Plaza de Mayo, locul desfăşurării celor mai importante evenimente aleistoriei argentiniene, Primăria Cabildo, Catedrala Metropolitană în adiacenţacăreia se află şi casa arhiepiscopului de Buenos Aires, Clădirea Guvernului“Casa Rosada”, Sediul Congresului Naţional, o clădire spectaculoasă cu osuprafaţă de 9.000 m2, realizată de către arhitectul Victor Meano. Vom vizita în continuarecartierele Montserrat, San Nicolas, San Telmo, cu clădiri albe cu balcoane dinfier forjat şi La Boca, cartier italian cu faimoasa stradă care a dat numelecelebrului tango Caminito, inspirat din viaţa cartierului. Cazare la HotelDazzler Maipu 4* (sausimilar 4*).

Ziua3 / 31.12.2019: Buenos Aires – Pampa –Buenos Aires

Micdejun. Timp liber pentru activitățiindividuale sau excursieopţională în Pampa la o “haciendă”, o fermă tipicargentiniană, unde veţi descoperi muzica şi dansuriletradiţionale, participând la un adevărat festival Gaucho. La petrecerea de bunvenit veţi fi serviţi cu “empanadas” şi vin argentinian, iar mai târziu cu unbarbeque delicios, preparat în stil argentinian. Veţi fi martorii unuispectacol folcloric cu muzică şi dansuri, după care veţi avea prilejul de aadmira aptitudinile de călăreţi ale “gauchos”. Întoarcere la Buenos Aires, undene vom pregăti pentru Cina festivă de Revelion cu spectacolde tango argentinian la restaurantul “Gala Tango”. La Mulţi Ani 2020!

Ziua4 / 01.01.2020: Buenos Aires –Montevideo – Buenos Aires

Micdejun. Zi liberă la dispoziţie sau opţional, excursie de o zi la Montevideo.Transfer în port pentru îmbarcare pe ferry-boat-ul spre Montevideo. Turpanoramic al capitalei Uruguay-ului, numită şi “Elveţia Sud-Americii”, care vainclude partea veche a oraşului, Piaţa Constituţiei cu Catedrala Matriz, ceamai veche clădire publică din oraş, Paetonal Sarandi, stradă pitoreascăcolonială cu diverse magazine de suveniruri şi restaurante, Teatrul Solis,Piaţa Independenţei cu Monumentul Artigas (Erou Naţional), Mausoleul,principala stradă comercială 18 Iulie, Clădirea Congresului, Meadow, faimoasagrădină de trandafiri şi Monumentul Diligenței. Vom urca apoi pe dealulMontevideo pentru a admira o frumoasă privelişte panoramică a GolfuluiMontevideo şi pentru a vedea fostul Fort Colonial. Turul panoramic va continuacu Parcul Bătăliei, Obeliscul, Monumentul Vagonului, stadionul de fotbal, undes-a organizat primul campionat mondial de fotbal în anul 1930, zonarezidenţială Carrasco’s şi cu trecerea în revistă a plajelor ce “înlănţuie”oraşul. Întoarcere la Buenos Aires pentru cazare la Hotel Dazzler Maipu 4* (sausimilar 4*).

Ziua5 / 02.01.2020: Buenos Aires – IguassuFalls

Micdejun. Transfer la aeroport pentru zborul companieiArgentina Aerolineas, AR 1730 (11:30 / 13:20) spre Iguassu,oraş situat la graniţa cu Argentina şi Paraguay, renumit datorită cascadelorspectaculoase. Cascadele Iguassu şi-au primit numele din limba băştinaşilorGuarani, denumire ce se poate traduce prin “apă mare”. Mareeste însă un cuvânt mic pentru a descrie grandoarea acestor cascade care vă vorface să vă simţiţi insignifianţi în comparaţie cu forţa pe care o degajă. Iguassu este o serie de 275 de cascade ce se întinde pe o distanţă deaproape 3 km şi care, într-o perioadă normală din an, are debitul de 1800 demetri cubi de apă pe secundă. Volumul de apă al cascadei depăşeşte în medie 10milioane de litri pe secundă, iar în anumite perioade din sezonul ploiosIguassu devine cea mai mare cascadă din lume, ca debit de apă fiind întrecută doar la media anuală de cascada Niagara. Esteîntr-adevăr o minune a naturii şi de aceea în anul 1986 UNESCO a adăugatîntreaga zonă a cascadelor pe lista Patrimoniului Mondial. După sosirea laIguassu vom vizita partea braziliană a cataractelor, intrând în ParculNaţional, înscrisşi el în Patrimoniul Natural Mondial UNESCO, străbătând un drum spectaculos deaprox. 1 km, prin pădurea tropicală, pe cărări şi poduri printre cascade, pânăvom ajunge în punctul cel mai apropiat de marea cădere de apă. Pentru a evitaefortul şi întoarcerea pe acelaşi drum, vom reveni la drumul principal folosindun lift special amenajat pentru acest lucru. Transfer pentru cazare la Hotel Mercure Iguazu5* (sau similar 5*).

Ziua6 / 03.01.2020: Iguassu Falls

Micdejun. Dimineaţa vom vizita partea argentiniană a cataractelor, care combină întreagaesenţă a Parcului Naţional Iguassu, atât prin spectacolul de neegalat alcascadelor San Martin şi Gargata do Diablo, în traducere Gâtlejul Diavolului,cea mai înaltă parte a cascadei, cât şi prin aventura în sine a traseului.Accesul dinspre partea argentiniană este facilitat de trenul ecologic alpădurii tropicale, care ne va duce la diferite pasarele. Dintre toate cascadele Iguassu, La Gargata doDiablo este cea mai impresionantă şi demarcă graniţă dintre Argentina şiBrazilia. Doritorii pot efectua lafața locului un zbor de agrement cu elicopterul pentru o vederepanoramică unică asupra cascadei Iguassu, prilej de a admira de sus atât parteabraziliană, cât şi partea argentiniană a cascadei. Cazare la Hotel Mercure Iguazu 5* (sau similar 5*).

Ziua7 / 04.01.2020: Iguassu Falls – Rio DeJaneiro

Micdejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Gol Linhas Aereas, G3 2075 (10:05 / 12:00) spre Rio de Janeiro. Sosire în metropola situată între plajeleAtlanticului și munte, în Golful Guanabara, care nu contenește să fascinezeturiștii de pretutindeni prin frumusețea sa, a plajelor, monumentelor șiatracțiilor sale turistice. Tur panoramic al celei mai frumoase metropole din lume, prilej cu care vomadmira Golful Guanabara, Palatul Guanabara, reşedinţa guvernatorului statului,centrul şi cartierul de afaceri, Parcul Flamenco, Catedrala San Sebastian,Biserica Candelaria, Mănăstirea Sao Bento, Arcul Lapa, Biblioteca Naţională, Teatrul Municipal, Muzeulde Artă, Maracana, cel mai mare stadion de pe glob, Sambadrome, locul dedesfăşurare al Carnavalului de la Rio şi renumitele plaje Ipanema, Vidigal,Leblon şi Copacabana. Transfer la Hotel WindsorExcelsior Copacabana 4* (sau similar 4*) pentru cazare.

Ziua8 / 05.01.2020: Rio De Janeiro

Micdejun. În prima parte a zilei vom face o incursiune pe Muntele Corcovado.Ascensiunea pe Muntele Corcovado va începe printr-o plimbare cu un trenuleţspecial prin pădurea tropicală Tijuca, de-a lungul lacului Rodrigo de Freitas,după care vom urca 220 trepte către simbolul incontestabil al oraşului,renumita statuie a Mântuitorului Iisus Hristos. Monumentul a fost recentselecţionat ca făcând parte din cele “7 minuni ale lumii moderne”. Statuia estecea mai mare dintre statuile realizate în stil Art Deco şi în acelaşi timp a5-a ca dimensiune din întreaga lume cu cei 30,5 m înălţime, reprezentându-l pe Isus. De peplatforma situată la o altitudine de 710 metri deasupra nivelului mării, vom admira priveliştilespectaculoase pe care le oferă Rio de Janeiro, oraşul Niteroi care se află vis-a-vis,dincolo de Golful Guanabara, Dealul Sugar Loaf, Laguna Rodrigo de Freitas,Oceanul Atlantic şi plajele din sudul oraşului. După-amiază vom lua telecabina din PraiaVermelha către Muntele Urca. Telecabina va face o primă oprire la Morro da Urca, unde este un minunatpunct de belvedere către Golful Botafogo, iar cea de-a doua, la o altitudine de400 m deasupra nivelului mării, în vârful dealului Sugar Loaf, denumit astfeldatorită asemănării cu o căpăţână de sfeclă de zahăr, de unde vom avea o altăprivelişte asupra oraşului şi a Golfului Guanabara, văzute din unghiuridiferite. Cazare la HotelWindsor Excelsior Copacabana 4* (sau similar 4*).

Ziua9 / 06.01.2020: Rio De Janeiro

Micdejun. Zi liberă la dispoziţie pentruactivități individualesau opţional, excursie de o zi cu dejun inclus în Insulele Tropicale. Vă veţideplasa spre satul pescăresc Itacuruca, trecând pe lângă numeroase plantaţii debananieri, de unde vă veţi îmbarca pe un vaporaş complet echipat pentru ocroazieră în apele de culoarea smaraldului ale Golfului Sepetiba, împânzit cupeste 300 de insule sălbatice, acoperite cu o vegetaţie luxuriantă densă. Prima oprire va fi pe Insula Jaguanum, apoi turul va continuacu Insula Jardim, plaja Grande, plaja Maria Ruça şi plaja Aguas Lindas. Veţiavea în timpul croazierei timp liber pentru plajă, înot şirelaxare și veţi ajunge la Hotelul Pierre pentru dejun. Întoarcere pe ţărm şitransfer pentru cazare la Hotel Windsor Excelsior Copacabana 4* (sau similar 4*).

Ziua10 / 07.01.2020: Rio De Janeiro –Amsterdam

Mic dejun. Zi liberă pentruplimbări, vizite individuale şi ultimele cumpărături. Camerele sunt disponibile până la ora 12:00. (există posibilitatea de a rezerva camerapentru “late check out”, contra cost, cu minim o luna înainte de începereacircuitului). Transfer la aeroport pentru zborul companiei KLM spre Amsterdam, KL 706(21:50 / 12:15).

Ziua11 / 08.01.2020: Amsterdam – Bucureşti

Sosire la Amsterdam la ora 12:15. În perioadade aşteptare a următorului zbor, doritorii pot ieşi în oraş pentru ultimelecumpărături sau pot opta pentru un tur al oraşului, care se poate achiziţionadin aeroport. În jurul orei 17:00, întoarcere la aeroport pentru plecarea spreBucureşti cu zborul KL 1379 (20:45 / 00:30).

Ziua12 / 09.01.20120: Bucureşti

Sosirela București la ora 00:30.

TARIF: 780 EURO + 1490 USD / loc încameră dublă; Supliment single: 870 USD

(tarif valabil pentru un grup minim de 15turişti; pt. 10 - 14 turişti, tariful se va majora cu 195 usd/pers.)

TARIFUL INCLUDE:

- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Paris –Buenos Aires şi Rio de Janeiro – Amsterdam – Bucureşti

- transport continental cu avionul pe rutele: Buenos Aires –Iguassu, Iguassu– Rio de Janeiro

- transport intern pe toatădurata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. deturişti

- 8 nopţi cazare cumic dejun în hoteluri de 5* şi 4*

- cină festivă de Revelion la Restaurantul Gala Tango cu spectacol inclus

- transferurile, tururile, croazierele şi excursiile menţionate înprogram

- tur panoramic de oraș în Buenos Aires cu ghid local

- excursiile la Cascadele Iguassu în partea braziliană şi în parteaargentiniană

- tur panoramic de oraș în Rio de Janeiro cu ghid local

- urcare cu telecabina pe Sugar Loaf

- excursie pe Muntele Corcovado

- ghizi locali

- conducător românde grup

- asigurare în caz de insolvabilitate /faliment al agenţiei de turism

- BONUS: PACHET TRAVEL care include Asigurare medicală, peîntreaga durată a programului, care acoperă o sumă maximă de 150.000 lei/pers.(tratamente medicale de urgență, spitalizare, medicamente, transport de urgențăla spital etc. însă care nu este menită a acoperi complicațiile sau recidivelebolilor/afecțiunilor de care dumneavoastră suferiți anterior începeriicălătoriei) și Asigurarea STORNO de călătorie, care acoperă pierderilefinanciare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate, acărei valoare storno maximă asigurată este de 8.500 lei/călătorie (cu franșizăde 10%); acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecventeevenimente ce cauzează anularea călătoriei

TARIFUL NU INCLUDE:

- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentruzborurile intercontinentale: aprox. 495 euro/pers. şi continentale: 60 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate decompaniile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelorde avion)

- taxe de ieşirede pe aeroporturi, dacă se aplică

- alte serviciisuplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.

- bacşişuri: 40 usd/pers., pentru ghizi şişoferi, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziula sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale

- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi,tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, semai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local

·Excursie de o zi la Pampa cu dejun inclus: aprox. 220usd/pers.

·Excursie de o zi în Insulele Tropicale cu dejuninclus: aprox. 250 usd/pers.

·Excursie la Montevideo: aprox. 400 usd/pers.

ACTE NECESARE:

- pașaportul electronic sau pașaportul simplu valabil cel puțin 6 luni dela data încheierii călătoriei; nu se acceptă pașaportul

temporar

CONDIŢIIDE ÎNSCRIERE:

- înscrierile încep dinmomentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi seîncheie la epuizarea locurilor

- diferenţa de 50 % se achităcu min. 30 de zile înainte de data plecării

- turistul va încheia cu agenţia« Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program esteparte

- în momentul semnării «Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă platadiferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim deturişti

OBSERVAŢII:

- conducătorulde grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective,inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice

- agenţianu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure

- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilorde la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau dea-i permite să părăsească teritoriul propriu

-prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspundeîn cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora

- conducătorul de grup se va asigura că programul sedesfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii deurgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţiireferitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu arecalificarea şi atestarea legală de ghid turistic

- cazarea turiştilor, precum şi eliberareacamerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări

- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare estecea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atarerespectă standardele locale

- distribuţia camerelor la hoteluri se face de cătrerecepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei serezolvă de către turist direct la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat deconducătorul de grup

- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin deagenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizatîn program

- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoareataxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată decompania aeriană

- agenţiapoate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tipearly booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată devalabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadeianunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil

- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţămajoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor dinraţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve,condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depunăeforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fifăcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente

- aşezarea turiştilor în autocar se va face începândcu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor

- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul încare anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

- conform legilor internaţionale, doar ghizii localiau dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.;altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afaraobiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cuacordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora

- excursiile opţionale se efectuează la faţa loculuicu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numeleşi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai maridecât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţiahotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoaneleparticipante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şiîi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local;în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectiveleturistice vizitate

- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare depierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză

- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă laprogramul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursareaeventualelor despăgubiri

- agenţia nu vasuporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecăride teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greveetc.

- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambiipărinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial alpărintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătoreascădefinitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat decazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d)însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere înoriginal al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții deidentitate- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie depaşaport individual

- copiii care nu posedă carte deidentitate au nevoie de paşaport individual

- vărugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sauPAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi suntvalabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei

- pentru posesorii de paşapoarte temporare cuvalabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada dinBucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul deavion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei

- c/vexcursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimeiplăți

- prezentuldocument constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »

REVELION 2020 Argentina - Brazilia