REVELION 2020 Asiatic Thailanda – Malaezia – Singapore

Acum o săptămână Comunitate Bucuresti 19 views / Firma

880 €

  • img
img
Detalii Anunt
AVANTAJE DAL TRAVEL ü 10 nopţi cazare în hoteluri 5* și 4* în camere deluxe ü 4 dejunuri şi 1 cină cu spectacol tradiţional la un restaurant local ü zbor cu o singură escala, cu compania Qatar Airways ü plimbare pe Fluviul Chao Praya ü ghizi locali ü conducător român de grup ü BONUS asigurarea TRAVEL

Caleidoscop

Asiatic

REVELION ASIATIC

THAILANDA – MALAEZIASINGAPORE

Bangkok – Ayutthaya – Damnoen Saduak –Kuala Lumpur – Putrajaya – Malacca –Singapore

Veţi păşiîntr-o lume care îmbină misterul oriental cu tehnica vestică într-un caleidoscopviu colorat, o călătorie care va începe în Thailanda, unde veţi descoperifascinanta capitală și împrejurimile acesteia pline de istorie și pitoresc, un“colţ de lume” în care vă veţi simţi în primul rând “liberi”, pentru că Thaiînseamnă libertate, vă veţi simţi fericiţi pentru că veţi fi în “Țara Surâsului”, vă veţi simţi mai aproape dezei printre palatele regale şi templele budiste care stau alături dezgârie-norii şi autostrăzile suspendate din Bangkok, “Oraşul Îngerilor”, unde veţipetrece Revelionul, va continua cu capitala Malaeziei, Kuala Lumpur, monumental ingenuităţii și determinării malaeziene, devenită dintr-o murdară exploatareminieră una dintre cele mai spectaculoase metropole asiatice, cu Malacca, celmai vechi oraş din Malaezia listat de Patrimoniul Mondial UNESCO, ca la finalsă ajungeţi în “orașul leului”, Singapore, oraș-stat insular cu unul dintrecele mai înalte standarde de viață din lume, unde veţi putea face ultimele cumpărăturiîn mall-urile ultramoderne, care au făcut din oraş un sinonim pentrucumpărături.

Perioada: 28.12.2019 – 09.01.2020

Ziua 1/ 28.12.2019: Bucureşti – Doha – Bangkok

Întâlnirecu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 10:00 (în fața ghişeului de îmbarcare al companiei Qatar Airways). Plecare spre Dohacu zborul companiei Qatar Airways, QR 222 (12:15 / 18:00), de unde se va pleca spre Bangkok cu zborulQR 830 (20:10 / 06:55).

Ziua 2/ 29.12.2019: Bangkok

Sosire la ora 06:55 în Bangkok, unul dintre cele maiinteresante oraşe ale Asiei, un ansamblu de palate, de temple budiste, un oraşîn care trăiesc frumoasele fete “thai”. Cele şapte milioane de locuitori îşinumesc oraşul Krung Thep, ceea ce în traducere înseamnă “Oraşul îngerilor”.Întâlnire cu ghidul local, alături de care vom porni într-un tur de oraş careva include cele mai reprezentative zone ale oraşului. Vom intra în piaţa deflori Pak Klong Talat, unde vom avea ocazia de a admira o mulţime de plante şiflori exotice şi în Chinatown. Vom vizita apoi 3 temple emblematice: Wat Traimit, templu situat la intrareaîn Cartierul Chinezesc, care adăposteşte o impresionantă statuie din aur a luiBuddha, care are o înălţime de 5 m şi care cântăreşte nu mai puţin de 5,5 t deaur, Wat Pho, cel mai maretemplu din Bangkok, care se numeşte astfel datorită statuii gigantice care-lreprezintă pe Buddha Culcat, statuie suflată cu aur, care are o înălţime de 15m şi o lungime de 46 m, cu tălpi frumos încrustate în sidef, templu care esteîn acelaşi timp şi cea mai mare mănăstire din Thailanda şi Wat Benjamabopit, o “bijuterie” aarhitecturii thailandeze, un superb templu construit din marmură albă. Transfer pentru cazare la HotelGrand Sukhumvit 5* (sau similar 5*), camere deluxe.

Ziua 3/ 30.12.2019: Bangkok

Micdejun. Dimineaţa ne vom deplasa spre debarcader pentru o plimbare pe Fluviul ChaoPraya, cea mai impresionantă şi pitorească zonă care pare animată non-stopdatorită bărcilor taxi şi a celorlalte ambarcaţiuni care transportă tot felulde mărfuri, după care vom intra pe canale, în Thonburi, vechea capitală aThailandei, cu locuinţe lacustre, vegetaţie şi faună specifice. Vom aveaprilejul de a observa modul de viaţă al oamenilor simpli de la ţară şi vomîncheia cu o vizită la Templul Zorilor, situat chiar pe malul fluviului, alecărui Chedi sunt în întregime acoperite cu piese de porţelan multicolore,încrustate în formă de flori. Templul numit după Aruna, zeul hindus alrăsăritului, cu o pagodă centrală, înconjurată de alte patru pagode mai mici,reprezintă în viziunea budistă Universul cu cele patru mări ale lumii fizice.În continuarea zilei vom vizita Palatul Regal, fondat în anul 1782 de cătreregele Rama I, ale cărui ziduri impunătoare închid o suprafaţă de 259 hectare.Complexul format din mai multe clădiri folosite în trecut pentru diverseocazii, este astăzi folosit pentru ceremonii oficiale de stat. Întregul complexconţine sanctuare îmbrăcate în sticlă şi mozaic viu colorat, dând impresia unuiţinut de basm. Intrările sunt păzite de yaksha, creaturi gigantice cu nasturtit, ochi înspăimântători şi colţi puternici, îndreptaţi spre eventualiiagresori. Vom avea prilejul de a admira Palatul Recepţiilor, Sala Tronului,Sala Încoronărilor, Palatul Funerar, Casa de oaspeţi şi Wat Phra Keo, Templullui Buddha de Smarald, care este de fapt Capela Regală a Palatului, unde se aflăstatuia cea mai venerată din Thailanda, care reprezintă o imagine a lui Buddha,sculptată într-o singură piatră de jad. Dejun la un restaurant local. Timpliber la dispoziţie pentru plimbări individuale sau cumpărături. Cazare la Hotel Grand Sukhumvit 5*(sau similar 5*), camere deluxe.

Ziua 4/ 31.12.2019: Bangkok – Ayutthaya– Bangkok

Mic dejun. Excursie de o zi laAyuttaya, fosta capitală a regatului Siam, fondată în anul 1350 de prințul UThong, care a pus piatra de temelie a viitoarei capitale a regatului, cecuprindea aproape întreg teritoriul Thailandei contemporane și o mare parte dinCambodgia de astăzi, dar care a fost distrusă de birmanezi în anul 1767. Peparcurs vom face o oprire la Palatul Bang Pa-In, într-o regiune extrem deromantică, pentru a vizita fosta reşedinţă de vară a regelui Rama al V-lea,palat frumos decorat, atât în stil chinezesc cât şi european. Ne vor încânta şigrădinile palatului deosebit de frumoase, care adăpostesc numeroase specii deflori rare. Ajunşi în Ayutthaya, vom vizita parcul istoric unde vom puteaadmira ruinele numeroaselor temple de odinioară, precum Vihara Phra MongkolBophit, unde se află cea mai mare statuie de bronz a lui Buddha din Thailanda,Wat Chai Watthanaram, care are o arhitectură asemănătoare templului Angkor Watdin Cambodgia, Wat Phra si Sanphet situat în complexul unui vechi palat regaldin Ayutthaya şi Wat Mahathat, unde se află imaginea lui Buddha înconjurată derădăcinile unui copac. Vom pleca apoi spre Wat Chong Lom pentru îmbarcarea peun vas de croazieră cu care ne vom întoarce la Bangkok. Dejun la bordulvasului. Vom putea admira peisajul exotic şi vom avea prilejul de a observaviaţa locuitorilor de pe malul râului Chao Phraya. Transfer pentru cazare la Hotel Grand Sukhumvit 5* (sausimilar 5*), camere deluxe. LA MULŢI ANI 2020!

Ziua 5 / 01.01.2020: Bangkok – Piaţa Plutitoare Damnoen Saduak – Bangkok

Mic dejun.În această zi vom faceo excursie la Piața Plutitoare din Damnoen Saduak, considerată drept unuldintre cele mai exotice obiective turistice din Bangkok. DamnoenSaduak este situată în districtul cu același nume din provincia Ratchaburi, lao distanță de aprox. 105 km de Bangkok. Potrivit istoriei locului, existențapieței este datorată Regelui Rama al IV-lea, care a ordonat în anul 1866construcția unui canal lung de 32 km pentru a lega râurile Mae Klong șiTachine. Treptat, calitatea deosebită a solului din zona canalului a făcut caagricultura să înflorească în district, ceea ce a atras o cerere uriașă dinpartea consumatorilor de legume și fructe proaspete. Vom avea ocazia de adescoperi modul tradiţional de comercializare a fructelor, legumelor şi a altorbunuri proaspete, direct din pitoreştile ambarcaţiuni ale localnicilor. Dejunla un restaurant local. Vom pleca apoi spre Tabăra de Elefanți Taweechai, undevom putea face o plimbare pe elefanți, după care vom participa la un raftinginedit în bărci tradiţionale pe Râul Kwai Noi. Întoarcere la Bangkok pentrucazare la Hotel Grand Sukhumvit 5* (sau similar 5*), camere deluxe.

Ziua 6 / 02.01.2020: Bangkok – Kuala Lumpur

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spreKuala Lumpur, capitala Malaeziei, unde modernul se armonizează inedit cutradiţionalul, zgârie-nori impresionanţi înălţându-se falnic lângă temple şi clădiri istorice, palmierii şi vegetaţia luxuriantă dându-i un farmec exotic aparte, iarmall-urile în care îţi poţi petrece zile întregi reprezintă o invitaţie de neratat. Emblema Malaeziei - Turnurile Pentronas şi Menaka KL (turnul de telecomunicaţii) se văd de departe, noaptea oferind un spectacolmirific. Kuala Lumpur este un oraş în care oricât de mult ai sta nu poţi spune că ai văzut totul. Transfer pentru cazare la Hotel Royal 4* (sau similar 4*), cameredeluxe. Timp liber la dispoziţie pentru plimbări individuale şi cumpărături. Cinăcu spectacol tradiţional la un restaurant local.

Ziua 7 / 03.01.2020: Kuala Lumpur

Mic dejun. Zi dedicată explorării orașului KualaLumpur, ale cărui principale atracții turistice se concentrează în două marizone de interes: Centrul Orașului și Triunghiul de Aur. Însoţiţi de ghidullocal vom porni într-un tur panoramic de oraș, care va include: PiațaIndependenței – Dataran Merdeka, MonumentulNaţionalTugu Negara, construit în memoria soldaţilor căzuţi întimpul luptei pentru independenţa Malaeziei, Curtea Federală, construită în stil maur, Moscheea Masjid Negara,una dintre cele mai mari din Asia de sud-est, Poarta Palatului Regal,Gara Centrală, construită conformarhitecturii mahomedane, Chinatown,unul dintre cele mai colorate şi vibrante cartiere din oraş, Turnurile GemenePetronas, înalte de 452 m, care sunt cele mai reprezentative construcții deartă modernă și postmodernă (până nu demult cele mai înalte din lume, depășiteîn prezent de “Taipei 101 Tower” și Burj Dubai). În continuarea zilei vomvizita Grădina de Orhidee şi Peșterile Batu, o populară atracție turistică,aflată la 13 km nord de oraș. În peștera principală se află un templu hindus,la care se ajunge urcând 272 de trepte, iar într-o peșteră mai mică, aflată labaza dealului, este găzduită o interesantă expoziție despre mitologiamalaeziană. Opţional, cină în Revolving Tower, turnul care oferă o splendidăpanoramă asupra oraşului luminat. Cazare la Hotel Royal 4* (sau similar 4*), cameredeluxe.

Ziua 8 / 04.01.2020: Kuala Lumpur – Putrajaya – Kuala Lumpur

Mic dejun. Timp liber la dispoziţie pentru plimbăriindividuale, cumpărături sau excursie opțională cu dejun inclus la Putrajaya,capitala administrativă a Malaeziei, oraș cu clădiri noi care respectă însăstilul tradițional islamic. În anul 1999 s-a decis ca aici să fie mutatăadministrația centrală malaeziană datorită supra aglomerării din Kuala Lumpur.Numele orașului a fost dat în onoarea Primului Ministru Tunku Abdul RahmanPutra Al-Hak, cel care a avut un rol deosebit în obținerea independenței țăriiși care a fost întâiul Prim Ministru după obținerea acesteia. Putrajaya estenumit deseori “orașul grădină”, datorită minunatelor parcuri și a laculuiînconjurat de numeroase spații verzi. Veţi face un tur panoramic de oraș,prilej de a admira Moscheea Putra, o construcție splendidă care amintește demoscheea Regelui Hassan din Casablanca, Perdana Putra, clădirea în care îșidesfăşoară activitatea guvernul, precum și Monumentul Mileniului. Întoarcere înKuala Lumpur unde veţi avea timp liber la dispoziţie sau opţional, excursie înpădurea cu mangrove, cu cină inclusă. Veţi avea prilejul cu această ocazie sădescoperiţi exotismul Malaeziei, să vedeţi maimuţele cu blana argintie şi să văbucurați de pădurea de mangrove într-o inedită plimbare cu barca, plină defarmec și romantism. Cazare la Hotel Royal 4* (sau similar 4*), camere deluxe.

Ziua 9 / 05.01.2020: Kuala Lumpur – Malacca – Singapore

Mic dejun. Plecare spre Malacca, cel mai vechi oraşdin Malaezia, situat în sudul peninsulei malaeziene. Fostă colonie portugheză, olandeză şibritanică, cunoscută prin farmecul canalelor pitoreşti, străduţelor înguste cutemple şi case vechi, Malacca face astăzi parte din Patrimoniul Mondial UNESCO.Vom face un tur panoramic de oraş, prilej cu care vom vedea Biserica Sf. Petru,cea mai veche biserică creștină din Malaezia, marele cimitir chinez caredatează din sec. al XVII-lea, faimoasa Porta de Santiago, dovada ocupaţiei portugheze,ruinele bisericii Sf. Paul, locul unde Francisc Xaveriu a înfiinţat primaşcoală modernă din Malaezia şi PiaţaOlandeză. Vom vizita apoi Muzeul Malacca şi cel mai vechi templufuncţional chinez din Malaezia, Cheng Hoon Teng, fondat în anul 1645, singurultemplu unde există trei doctrine majore ale credinței chineze: taoism, buddhismşi confucianism. Vom avea apoi timp pentru o plimbare de-a lungul străzii Jonker, faimoasă pentruantichităţile malaeziene. Dejun la un restaurant local. În continuarea zilei nevom îndrepta spre Singapore unul dintre cele mai prospere state din lume,fondat ca o colonie britanică acum două secole, o metropolă modernă, foarte curată, înconjurată de parcuri verzi atentîngrijite. Singapore este considerat o veritabilă “perlă a Asiei”,situat în topul celor mai vizitate orașe ale lumii. Arhitectura urbanăfascinantă, cu zgârie-nori care mărginesc bulevardele largi, vibranta viață denoapte, influențele chineze, indiene și malaeziene, clima tropicală, bucătăriadelicioasă şi mall-urile ultramoderne care au făcut din oraş un sinonim pentrucumpărături, ne vor aştepta să le descoperim. Cazare la Hotel Furama City Centre 4* (sausimilar 4*), camere deluxe.

Ziua10 / 06.01.2020: Singapore

Micdejun. Tur panoramic al “Oraşului Grădină”, aşa cum mai este denumit Singapore,prilej cu care vom vedea cartierul colonial, centrul districtului de afaceri Padang, centrul civic unde se aflăParlamentul, Curtea Supremă, Primăria, Clubul de Cricket, Esplanade Theatres, clădire situată de-alungul Golfului Marina Bay, Parcul Merlion care oferă o superbă panoramă agolfului cu iahturi, unde se află statuia Merlion,simbolul oraşului, creatura mitologicăcu cap de leu şi trup de peşte, care reprezintă originile umile ale oraşului casat pescăresc. Vom vedea în continuare templul Thian Hock Keng, unul dintrecele mai vechi temple budiste, cartierul Chinatown, cartierul Little India,situat pe malul estic al râului Singapore, care ne va întâmpina cu aromeleinconfundabile de iasomie și mirodenii, manufacturile de prelucrare a pietrelorprețioase și Grădina de Orhidee din cadrul Grădinii Botanice din Singapore,care se mândrește cu peste 60.000 de orhidee, din peste 400 de specii şi cupeste 2.000 de hibrizi. Timp liber ladispoziţie pentru plimbări individuale sau cumpărături. Seara veți aveaposibilitatea de a participa opțional la un “Night safari”, o ocazie unică de avedea animale nocturne într-un mediu natural. Acest safari nocturn a fostprimul din lume organizat pe o suprafaţă de peste 40 de hectare de junglă,folosindu-se efecte speciale, care vă vor impresiona cu siguranţă. Călătoriaprin junglă se va face în deplină siguranţă, cu un trenuleţ care va trece prinrezervaţii naturale şi habitate care reproduc mediul natural de la poalelemunţilor Himalaya, Pădurile din Asia de Sud Est şi din subcontinentul Indian. Cazare la Hotel Furama City Centre4* (sau similar 4*), camere deluxe.

Ziua11 / 07.01.2020: Singapore

Micdejun. Timp liber la dispoziţie pentru cumpărături şi alte activităţi individualesau posibilitatea de a vizita împreună cu conducătorul de grup Grădinile Naţionale – Gardens by the Bay(biletele deintrare se vor achita individual la faţa locului). Acestea sunt renumite prin: Flower Dome, o seră uriaşă carereproduce climatul mediteraneean rece-uscat al regiunilor din Africa de Sud,California, Spania şi Italia; CloudForest, care adăposteşte cea mai mare cascadă de interior din lume şi OCBC Skyway, care ne va conduce laînălţimile grădinilor verticale Supertrees,de unde vom avea o panoramă deosebită asupra oraşului Singapore de la oînălţime de 22 m. După această vizită veţi putea participa la o excursie opţionalăîn jurul insulei, tur cunoscut sub denumirea de Round Island Tour. Veţi aveaprilejul de a aprofunda istoria insulei, de a cunoaşte obiceiurile şi tradiţiilelocuitorilor din satul Changi, de a vizita barajul Kranji şi Memorialul de Război Kranji,dedicat celor 20.000 de soldaţi care şi-au pierdut viaţa în timpul celuide-al Doilea Razboi Mondial şi de a vizita cel mai mare templul budist din Singapore, Kong Meng SanPhor Kark See Temple, cunoscut şi ca Bright Hill. Cazare la Hotel Furama City Centre 4* (sau similar 4*), camere deluxe.

Ziua12 / 08.01.2020: Singapore

Micdejun. Timp liber la dispoziţie pentru cumpărături şi alte activităţi individuale.Camerele sunt disponibile pâna la ora 12:00 (există posibilitatea de a rezervacamera pentru “late check out”, contra cost, cu minim o lună înainte de începereacircuitului). Posibilitate de a vizita opțional Insula Sentosa, o oază delinişte şi atracţii speciale precum: Butterfly Park,unde veţi puteaadmira cei mai frumoşi fluturi pe care i-aţi văzut vreodată, Insect Kingdom, cupeste 3.000 de specii dintre cele mai frumoase şi rare insecte, UnderwaterWorld, cel mai mare oceanarium tropical din Asia, care coboară spre fundulmării printr-un tunel acrilic transparent de 80 m lungime, în care trăiescpeste 2.500 de vietăţi marine, printre care peste zece specii de rechini. Seara,transfer la aeroport pentru zborul spre Doha.

Ziua 13 / 09.01.2020: Singapore – Doha – Bucureşti

Plecare spre Doha cu zborul companiei Qatar Airways, QR 945 (02:00 / 05:35), de unde seva pleca spre Bucureşti cu zborul QR 221 (06:55 / 11:15).

TARIF: 880EURO +990 USD / loc în cameră dublă; Supliment single: 620 USD

(tarif valabil pentru ungrup minim de 25 turişti; pt. un grup mai mic de 25 turişti, tariful se varecalcula)

TARIFUL INCLUDE:

- transport intercontinental cu avionul perutele: Bucureşti – Doha – Bangkok şi Singapore – Doha – București cu compania Qatar Airways

- transport continental cu avionul pe ruta: Bangkok– Kuala Lumpur

-transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat,adaptat la nr. de turişti

- 4 nopţi cazare în Bangkok la Hotel Grand Sukhumvit 5* (sau similar), cameradeluxe

- 3 nopţi cazare în KualaLumpur la Hotel Royal 4* (sau similar), camere deluxe

- 3 nopţi cazare în Singapore la Hotel Grand Pacific 4* (sau similar),camere deluxe

- mesele menţionate în program: 10 mic dejunuri, 4 dejunuri şi 1 cină cu spectacoltradiţional la un restaurant local

- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program

- tururi de oraş în Bangkok, Kuala Lumpur, Malacca şiSingapore

- plimbare pe Fluviul Chao Praya

- excursie din Bangkok la Piața PlutitoareDamnoen Saduak, la Tabăra de Elefanți Taweechai şi rafting pe Râul KwaiNoi

- excursie de o zi la Ayuttaya şi întoarcere laBangkok pe un vas de croazieră (cu dejun inclus)

- taxe de intrare la obiectivele menţionate înprogram

- ghizi locali

- conducător român degrup

- asigurare în caz de insolvabilitate / falimental agenţiei de turism

- BONUS: PACHET TRAVEL care include Asiguraremedicală, pe întreaga durată a programului, care acoperă osumă maximă de 150.000 lei/pers. (tratamente medicale de urgență, spitalizare,medicamente, transport de urgență la spital etc. însă care nu este menită aacoperi complicațiile sau recidivele bolilor/afecțiunilor de care dumneavoastrăsuferiți anterior începerii călătoriei) și Asigurarea STORNO decălătorie, care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare, contracarândefectul penalizărilor aplicate, a cărei valoare storno maximă asigurată este de8.500 lei/călătorie (cu franșiză de 10%); acest mijloc de protecție financiarăacoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei

TARIFULNU INCLUDE:

-taxele de aeroport, combustibil, securitate și serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 495 euro/pers. și pentru zborulcontinental: aprox. 80 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fimodificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la dataemiterii biletelor de avion)


- taxade viză pentru Thailanda: 2200 bhati (aprox. 55 euro/pers.) care se obţine șise achită la sosirea pe aeroportul din Bangkok

- CinaFestivă de Revelion la Hotel Grand Sukhumvit în Bangkok (fără băuturi): 80 usd/persoană(opțional) sau Croazieră pe Râul Chao Praya cu cină festivă de Revelion și muzică tradițională, o inedită ocazie de avedea oraşul iluminat feeric (tariful va fi comunicat cu 30 de zile înaintede data plecării)

- taxe de ieșire de pe aeroporturi, numai dacăse aplică

- taxa de oraș: aprox. 5 usd/sejur 3 nopți (seachită individual la recepția hotelului din Kuala Lumpur)

- alte servicii suplimentare decât celemenționate, cheltuieli personale, băuturi etc.

- bacşişuri: 50 euro/pers. pentru ghizi șișoferi, mai puțin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup celtârziu la sosire); bacşişurile nu se referă și la excursiile opţionale)

- excursiile opționale care se pot realiza cu unnumăr minim de participanti, precizat de partenerii externi, tarifele acestorafiind informative; în funcție de timpul disponibil, la fața locului, se potorganiza și alte excursii opţionale propuse de partenerul local

  • Cină la Restaurantul Revolving Tower în Kuala Lumpur: aprox. 95 euro/pers.
  • Excursie din Kuala Lumpur la Putrajaya (cu dejun inclus): aprox: 40 euro/pers.
  • Excursie din Kuala Lumpur în Pădurea de Mangrove (cu cină inclusă): aprox. 45 euro/pers.
  • Night Safari în Singapore: aprox. 60 euro/pers.
  • Round Island Tour - Singapore: aprox. 80 euro/pers.
  • Insula Sentosa din Singapore: aprox. 85 euro/pers.

ACTE NECESARE:

- pașaport valabil minim 6 luni de la dataîncheierii călătoriei

- 1 fotografie tip pașaport

CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:

- înscrierileîncep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% dintarif şi se încheie la epuizarea locurilor

- diferenţa de 50 % se achită cu min. 30 de zileînainte de data plecării

- turistul va încheia cu agenţia« Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentulprogram este parte

- în momentul semnării « Contractului de prestăriservicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în programîn cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

OBSERVAŢII:

- conducătorul de grup poate modifica programulacţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se viziteazăobiectivele turistice

- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătorescsingure

- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctelede frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite săpărăsească teritoriul propriu

- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului;agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare aîntârzierii acestora

- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conformitinerarului prezentat, va oferi asistentă în situaţii de urgenţă, va traduceprezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiileopţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legalăde ghid turistic

- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face înconformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări

- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuităoficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectăstandardele locale

- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiileacestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă decătre turist direct la recepţie, asistat de conducătorul de grup

- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fiînlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program

- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor deaeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană

- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazulanunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentruperioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte deexpirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil

- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precumîntârzieri în traficul aerian, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice,greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obliga sădepună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite. Totodată, agenţia nu poatefi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferent

- aşezarea turiştilor în autocar se face începând cu bancheta a doua,în ordinea înscrierilor

- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumiteobiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul săofere servicii în interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romanivor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fiangajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora

- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţii locale;sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţiaDAL TRAVEL. Tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele aleexcursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, aceasta datorându-sefaptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc detransport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursieişi după caz un ghid local. În tariful excursiilor opţionale nu sunt incluseintrările la obiectivele turistice vizitate

- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau aobiectelor personale (indiferent de cauză)

- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit,nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri

- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauzenaturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greveetc.

- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţide ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordulnotarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărârejudecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cucertificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilorpărinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul denaștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/saucărții de identitate

- copiii care nu posedăcarte de identitate au nevoie de paşaport individual

- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DEIDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor desiguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei

- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți

- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări serviciituristice »

REVELION 2020 Asiatic Thailanda – Malaezia – Singapore