REVELION 2020 Indonezia – Bali

Acum o săptămână Comunitate Bucuresti 16 views / Firma

1,240 €

  • img
img
Detalii AnuntREVELION INDONEZIA – BALI

Denpasar – Kuta – Ubud – Mengwi – Kintamani

Vă invităm într-o inedită escapadăîn Insula Bali, faimoasă pentru plajele minunate, luxuriantele păduritropicale, sculpturile în lemn, peşterile sacre şi nu în ultimul rând pentrumoştenirea culturală a singurei insule hinduse din Indonezia, vizibilă în celepeste 20.000 de temple şi altare, motiv pentru care mai este cunoscută şi ca„Insula celor 1000 de temple”.

Perioada: 29.12 – 08.01.2020

Ziua 1 / 29.12.2019: Bucureşti – Amsterdam – Denpasar

Întâlnire cu conducătorul de grup laAeroportul Henri Coandă, la ora 12:00 (în faţa ghişeului de îmbarcare alcompaniei KLM). Plecare spre Amsterdam cu compania KLM, zbor KL 1374 (13:55 /15:55), de unde se va pleca spre Denpasar cu zborul KL 835 (20:55 / 20:20).

Ziua 2 / 30.12.2019: Denpasar – Kuta

Sosire la ora 20:20 în Denpasar,capitala insulei Bali de unde ne vom îndrepta spre Nusa Dua - zona de plajă. Cazare în camere deluxe la Hotel Bintang BaliResort 5* (sau similar 5*).

Ziua 3 / 31.12.2019: Kuta – croazieră spre Insula Lembongan

Mic dejun. Timp liber la dispoziţiepentru plajă şi alte activităţi individuale sau opțional transfer în PortulBenoa pentru îmbarcarea pe vasul cu care veţi putea face o croazieră de o zi cudejun inclus spre Insula Lembongan, situată la câţiva kilometri de CoastaSanur. Călătoria cu catamaranul de lux durează o oră şi jumătate pe sens,trecând prin impresionanta strâmtoare Badung. Insula este un mic paradistropical, renumită pentru minunatele plaje de nisip alb umbrite de palmieri,pentru abundenţa de culori vii, pentru mlaştinile de mangrove, pentru apeleclare turcoaz şi pentru viaţa marină bogată. Veţi putea face plimbări îninteriorul insulei sau plimbări în bărci cu fundul de sticlă. După-amiază ne vom întoarce pentru cazare la Hotel Bintang Bali Resort 5* (sau similar 5*) și vom avea timp liber pentru a ne pregăti pentru cina festivă deRevelion din cadrul hotelului. LA MULŢIANI 2020!

Ziua 4 / 01.01.2019: Kuta

Mic dejun. În prima zi a noului an vom avea timp liber ladispoziţie pentru plajă, relaxare, cumpărături sau vizite individuale - se poatevizita Denpasarul sau alte staţiuni balineze. Cazare la Hotel Bintang BaliResort 5* (sau similar 5*).

Ziua 5 / 02.01.2019: Kuta – rafting pe Râul Ayung

Mic dejun. Zi liberă la dispoziţiepentru plajă şi alte activităţi individuale sau veți putea opta pentru oexperienţă unică, plină de adrenalină: rafting pe Râul Ayung. Vă veţi puteabucura cu acest prilej de peisajele spectaculoase oferite de pădurea tropicalădensă, de stâncile falnice, de căderile de apă şi de întinderile câmpurilor deorez. Vă veţi întâlni cu maimuţe gri sau negre şi cu o mulţime de păsăriexotice. Aventura va dura aprox. 6 - 7 ore, timp în care veţi fi atentsupravegheaţi de către un instructor. Dejun inclus. Seara, întoarcere pentrucazare la Hotel Bintang Bali Resort 5* (sau similar 5*).

Ziua 6 / 03.01.2019: Kuta – safari cu elefanți în jungla Taro

Mic dejun. În această zi veți puteaopta pentru o plimbare cu elefanții în jungla Taro, o experiență pe care nu o veți putea uita niciodată. Îiveți putea hrăni, face poze cu ei și veți afla mai multe amănunte despre acesteanimale fascinante. Excursia include intrarea în parc, plimbarea cu elefantul șidejunul. Întoarcere pentru cazare la Hotel Bintang Bali Resort 5* (sausimilar 5*).

Ziua 7 / 04.01.2019: Kuta – Ubud

Micdejun. Deplasare spre Ubud, un remarcabil centrucultural şi artistic. Pe parcursul traseului nevom opri în satul Celuk, faimos datorită bijuteriilor din aur și argint și vomvizita Templul Batuan, un complex de sanctuare din gresie, cu arhitectură tradițională, bine conservate,care este de regulă plin de fructe și flori, iarmeșterii populari vin și își prezintă ultima lor lucrare, de la baticuri, lapicturi și statuete. Dejun la un restaurant local, după care vom face o scurtăoprire în satul Mas, centrul artizanatului din lemn, unde vom putea admira șicumpăra celebrele statui balineze. În continuarea zilei vom vizita sitularheologic Goa Gajah sau “Peștera Elefantului”, care datează dinsec. al XI-lea, construit ca un loc spiritual pentru meditație, cu sculpturisuperbe în piatră, o peșteră centrală, bazine de înot și fântâni. Sosire înUbud și cazare în camere superioare la Hotel UbudWana 4* (sau similar 4*).

Ziua 8 / 05.01.2019: Ubud – Turul Mengwi – Ubud

Mic dejun. În această zi vom faceturul zonei centrale a insulei, traversând câmpurile de orez, către străvechiulRegat Mengwi. Vom ajunge în satul Jatiluwih, care face parte din PatrimoniulMondial UNESCO datorită peisajelor spectaculoase asupra sudului insuleipresărat cu terase de orez. În continuarea zilei vom vizita uriaşul templu PuraTaman Ayun, care a servit drept templu regal în sec. al XVIII-lea, în cadrul regatuluiMengwi. Situat într-un parc pitoresc, cu numeroase iazuri, templul care întraducere înseamnă “prea-frumoasa grădină”, este unul dintre cele mai frumoase din insulă, cu oarhitectură unică balineză. Vom intra apoi în pădurea Alas Kedaton, unde trăiescmii de maimuţe pitice, ca în final să vizităm unul dintre cele mai veneratetemple balineze, templul Tanah Lot sau în traducere “pământ pe mare”. Unuldintre cele şapte temple pe mare din Insula Bali, închinate zeilor mărilor,situat într-o superbă locaţie, în vârful unei insuliţe stâncoase, este unuldintre cele mai fotografiate obiective din Bali. Dejun inclus pe parcursulvizitelor. Cazare la Hotel Ubud Wana 4* (sau similar 4*).

Ziua 9 / 06.01.2020: Ubud – Turul Kintamani – Ubud

Mic dejun. Vom începe ziua cuvizitarea sitului Kertagosa, supranumit “Palatul de Justiție”, situat înmijlocul unui iaz, un complex precolonial unde se judecau în trecutfărădelegile. Ne vom îndrepta apoi spre Templul Pura Kehen, cel mai mare templudin estul insulei, decorat în stil balinez, cu o scară impresionantă străjuităde elefanți din piatră inspirați din Ramayana. După această vizită vom ajungeîn satul Penglipuran, unde frumusețea locului neatinsă de modernismul zilelornoastre ne va fascina. Dejun la un restaurant local. Ultima vizită o vom facela Kintamani, unde ne vom bucura de panorama splendidă oferită de vulcanulactiv al muntelui Batur şi de o uluitoare privelişte asupra celui mai mare lacdin Bali format în craterul vulcanului, Lacul Bakur. Cazare la Hotel Ubud Wana 4*(sau similar 4*).

Ziua 10 / 07.01.2020: Ubud – Denpasar – Amsterdam

Mic dejun. Până la ora 18:00, cândse vor elibera camerele, deoarece avem inclus “late check out”, vă veți putea bucura de timp liber pentru plimbări sau cumpărături. Până la ora transferului spre aeroport veți putea utilizatoate facilităţile hotelului. În jurul orei 18:00 transfer la aeroportul dinDenpasar pentru plecarea spre Amsterdam cu compania KLM, zbor KL 836 (21:35 / 08:00).

Ziua 11 / 08.01.2020: Amsterdam – Bucureşti

Sosirela Amsterdam la ora 08:00 de unde se va pleca spre Bucureşti cu zborul KL 1373 (09:25 / 13:10).

TARIF: 1240 EURO / loc în cameră dublă; Supliment single:390 EURO

 (tarif valabil pentru un grup minim de 20turişti; pt. 19-15 turişti, tariful se va majora cu 50 euro/pers.)

TARIFULINCLUDE:

- transportintercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Amsterdam – Denpasar şi returcu compania KLM

- transport intern pe toată durata circuitului cuvehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti

- 8 nopţicazare în hoteluri de 5* şi 4*

- meselemenţionate în program: 8 mic dejunuri şi 3 dejunuri

-transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program

- turulMengwi, care include vizitarea templelor Pura Taman Ayun, Tanah Lot

- turul Kintamani,care include vizitarea sitului Kertagosa și templului Pura Kehen

- vizite lasitul arheologic Goa Gajah și Templul Batuan

- cinăfestivă de Revelion la restaurantului hotelului din Kuta

- taxe deintrare la obiectivele menţionate în program

- ghizilocali

-conducător român de grup

- asigurareîn caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism

- BONUS:PACHET TRAVEL care includeAsigurare medicală, pe întreaga durată a programului, care acoperă osumă maximă de 150.000 lei/pers. (tratamente medicale de urgență, spitalizare,medicamente, transport de urgență la spital etc. însă care nu este menită aacoperi complicațiile sau recidivele bolilor/afecțiunilor de care dumneavoastrăsuferiți anterior începerii călătoriei) și Asigurarea STORNO de călătorie,care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectulpenalizărilor aplicate, a cărei valoare storno maximă asigurată este de 8.500lei/călătorie (cu franșiză de 10%); acest mijloc de protecție financiarăacoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei

TARIFULNU INCLUDE:

- taxele deaeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox.495 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate decompaniile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelorde avion)

- taxele deieşire de pe aeroporturi (dacă se aplică)

- alteservicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.

-bacşişuri: 25 euro/pers. pentru ghizi şi şoferi, mai puţin pt. bagajişti (sevor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu sereferă şi la excursiile opţionale

-excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi,precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; în funcţiede timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursiiopţionale propuse de partenerul local

• Croazierăspre Insula Lembongan: aprox. 125 usd/pers.

• Rafting pe RâulAyung: aprox. 70 usd/pers.

• Safari cuelefanți în jungla Taro: aprox. 95 usd/pers.

ACTE NECESARE:

- pașaportul electronic sau pașaportul simplu valabil cel puțin 6 luni de ladata încheierii călătoriei

CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:

-înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min.de 50% din tarif şi se încheie la epuizarealocurilor

- diferenţade 50 % se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării

- turistulva încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la careprezentul program este parte

- înmomentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşiasumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupuluiminim de turişti

OBSERVAŢII:

- conducătorul de grup poatemodifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea încare se vizitează obiectivele turistice

- agenţia nu se obligă săgăsească partaj persoanelor care călătoresc singure

-agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontierăde a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăseascăteritoriul propriu

-prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nurăspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzieriiacestora

-conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conformitinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii de urgenţă, va traduceprezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiileopţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarealegală de ghid turistic

-cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitatecu regulile hoteliere specifice fiecăreiţări

-clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial deministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale

-distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora;problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turistdirect la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup

- dacăhotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu unaltul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program

-agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, încazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană

-agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilorpromoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadălimitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirareaperioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil

- înderularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri întraficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbăride aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.;în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşireasituaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentrusuportarea unor cheltuieli suplimentare aferente

-aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, înordinea înscrierilor

-agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu potfi realizate din motive independente de aceasta

-conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţiiîn interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel,

conducătoriide grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghiziilocali pot fi angajaţi contra cost doar cu

acordulturiştilor interesaţi de ghidajul acestora

-excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumeleaferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL;tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor carepot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceastadatorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie unmijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidulexcursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu suntincluse intrările la obiectivele turistice vizitate

-agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau aobiectelor personale, indiferent de cauză

- încazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poateavea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri

- agenţia nu va suporta costurilesuplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderimasive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.

- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţide ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordulnotarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărârejudecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cucertificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilorpărinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul denaștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/saucărții de identitate

- copiii care nu posedă carte de identitate aunevoie de paşaport individual

- vărugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sauPAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi suntvalabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei

- pentru posesorii de paşapoartetemporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de laambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentrubiletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei

- c/vexcursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți

-prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări serviciituristice »

REVELION 2020 Indonezia – Bali